|
![]() |
#5641 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5642 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
we'll see about that ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 |
Guest
|
koliko njubizma i vajnanja ![]() |
![]() |
![]() |
#5649 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji k ti to znači? Kako bi se trebao kretati,... ozbiljno kako bi se trebao kretati? Osim ako ti ne letiš po mapi, ili se teleportaš? ![]() Neo je jedan od igrača koji ne brine za k/d ratio i koji najefikasnije zaustavi napredovanje napadača. Na tebi je da staviš svoj gameplay! Ja ću svoj staviti sa Panama Canal-a CQ sa nekim anonomusima snimljen nasumično jučer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ekipa, hoće neki shrot genius mikrofon od 20kn bit ok za TS?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5653 | |
Premium
|
Citiraj:
Thanx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
sta je ovo ? Zajednicki odvjetnicki ured PointDexter, Deadman brane svog klijenta? Ja sam komentirao lika koji je lvl 40, a ima kretnje kao da je jucer poceo igrati fps... bar na jednom videu.. ne vidim cemu odmah napadi .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5656 |
Premium
|
Ne, nego igramo svaki dan zajedno, znam kako svako od ovih na videu igraju i mogu reći da ima dobrih igrača. Mene iskreno zanima kako se to ispravno kreće po mapi, možda nešto i naučim. ![]() FYI, meni je ovo prvi FPS koji igram, ne krećem se puno drugačije i 50lvl sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Guest
|
fyi level nema veze sa skillom (primjer vekija ![]() ali ja ne kuzim sta si htio rec, pa ova igra nema nikakav posebni muvment koji treba svladat, a Neo je koristan igrac za imat u timu...cekam prosvjetljenje ![]() |
![]() |
![]() |
#5659 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
što se tiče kretanja, nema veze baš u ovoj igri, pomaže ajde znat neke putiće da neideš baš po cesti ko ja, al ništa više od toga, igramop rush, idemo nas 4-5 više manje u skupini na isto mjesto i neznam kak bi se trebali kretat to
![]() |
#5662 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ako mi budes potego analogiju s codom bolje ti je da šutiš .... ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#5665 |
Addicted to music.
|
Evo što je timski rad, nama očito nepoznati pojam (u većini slučajeva). Kako se tenkići uništavaju: http://www.youtube.com/watch?v=OlYStqdmbwg Assault sa tracer dartovima (neograničena zaliha municije) i tri engineera. To je ono što smo Triumph2407 i ja počeli prakticirati na Arici, ali samo nas dvojica.Treba nam još barem jedan engi na brdu. ![]()
![]() |
![]() |
#5667 |
Addicted to music.
|
Greška je što taj tracer dart uopće nema pad, ispališ i ide ravno u vražju mater, koliko god je potrebno. lol Problem je jedino što nekad možeš traceat tenk, ali ne možeš ga lockat gustavom/rpgom, jer nema/ju domet.
![]() |
![]() |
#5668 |
Premium
|
E, pa baš gledam i ono, skoro nepošteno...jedan s dartom i 2-3 s raketama.. Skršiš nabrzinu svako vozilo koje dolazi... Mogu mislit frustracije u protivnika.. Ah,ode sutra po mikrofon pa da probam TS? A kako se tek pokvareno smijete..predobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5669 |
Premium
|
Imaju tenkovi obranu za to, ali uglavnom na toj mapi ekipa uzima warhead i roka iz daljine po mcom-ovima EDIT: U videu se vidi da su istu stvar radili i kao attackeri na toj mapi, tako da je stvar samo u timskom radu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|