|
![]() |
#5551 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jeeeel se jos uvijek isplati kupit igru i špilat onlajn, nisam još probo igru uopće? Ono, izašla je pred dost mj? EDIT: Sad sam vidio 112 kn na G2PLAY, to je dost jeftino, jel to Steam key ili kaj? ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.09.2010. u 21:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5553 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni je sve bolja i bolja, ali smeta mi npr...kad tek kreneš igrati, kud si topovsko, kud imaš prejadno oružje, kud nemaš nikakvu optiku...ma ono, debelo se naživciraš dok se počnu otvarat neke bolje solucije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5556 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5558 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne , treba uzet m9 i uletit medju 5 ljudi i pocet rokat i cudit se kako nikog nije ubio? ![]()
![]() |
![]() |
#5560 | |
Guest
|
Citiraj:
m9 takodjer rula. jedino sto nemas one glupe perkove koje igra ionako nije smjela imat. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5562 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() Igra je igra i ako ću RPG-om sa 100 raketa gađat narandžaste trokutiće,onda ću to radit cijelo vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
A da opišeš na kako pičkast način si došao do tog taga? ![]()
![]() |
![]() |
#5566 |
Guest
|
molim nekog da mi u par natuknica kaze razliku izmedju ove igre i cod serijala, posebno mw2. gledao sam sta kazu po netu i uglavnom hvale battlefield, da je tu sve u timskom radu i taktici dok u codu samo solo rokas. hvale mape, vise sadrzaja, grafiku, realnost, mos raznest sta oces, manje bahate djecurlije neg u codu... cod mi je dopizdio vise i trazim nes novo, a sve mi se cini da je battlefield to sto trazim. btw sto se dogodi u battlefiledu kad krepas, jer kolko sam vidio po videjima moras cekat da te netko ozivi ![]() |
![]() |
![]() |
#5567 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Btw, pitanje je kako će ti igra 'ići' na toj konfiguraciji. LP.
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 |
Guest
|
nece ici, al stize novo vrlo soooon. |
![]() |
![]() |
#5569 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dakle, oni su bili attackeri na Valparaisu i upravo su osvojili drugu bazu. Na Teamspeaku sam čuo (jer sam bio u njihovom kanalu iako sam bio defender) kako Mansky govori da je u svjetioniku. U tom trenutku ja sam se uputio iz svoje baze prema svjetioniku sa nakanom da mu uzmem tag, ali ne da ga povrijedim nego iz prijateljske zezancije. Kada sam prišao svjetioniku, vidio sam nekog snajpera kako trči van svjetionika i intuitivno pretpostavio da je to Mansky. Trčao sam za njim. U tom trenutku je Mansky preko Teamspeaka rekao da se prebacuje u Delta squad, i snajper za kojim sam ja trčao se zaustavio. To mi je bila potvrda da je to Mansky, jer da bi se prebacio u drugi squad, treba se zaustaviti, stisnuti Enter, ući u Squad management te odabrati squad u koji želiš ući. Dok je on obavljao taj proces, ja sam mu prišao s leđa i uzeo tag. To ga je razbjesnilo i povrijedilo, pokušao sam se ispričati, nije pomoglo. Čak sam mu nudio svoj tag, nije ni njega htio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
cemu to plakanje zbog tagova? meni neo uzme barem jedan tag u svakoj rundi ![]() odlican post zasto nece biti Modtoolsa za bfbc2: http://forums.electronicarts.co.uk/b...-modtools.html Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 21.09.2010. u 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
veceras je odrzavanje servera od 19 do 19:30 h i sutra od 7 do 12 h http://blogs.battlefield.ea.com/batt...ance-work.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5576 |
Addicted to music.
|
Ma nije to, već ono...zna da ću stati, jer moram stati i stisnuti Enter (kao što je napisao), te odabrati squad da se prebacim. Ono, sluša to sve na TSu i onda kao zadnja pizda dođe i nožem me zakolje. Ma dobro, bmk, ali ekipa postaje sve gluplja.Neću sada imenovati, ali sam nekako siguran da su se Triumph i još neki ljudi uvjerili i sami. Jebe se meni za tag, ali budi barem čovjek.
![]() |
![]() |
#5577 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5578 |
Addicted to music.
|
Ne cvilim, ako ćemo tako, imam i ja njegova dva zlatna, tako da me boli k*rac.Nemam mu ja što vraćati. ![]()
![]() |
![]() |
#5579 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |