|
![]() |
#5131 |
Guest
|
koji obv aimbot ![]() |
![]() |
![]() |
#5132 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
:S :S :S :S
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5133 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Jedni tvrde da je cheat a drugi da je to dragshooting http://www.youtube.com/watch?v=S99cl...eature=related . Ne mora biti da je cheater,možda je stvarno dobar u dragshootingu a i što ljudi pišu tamo,ovo je MONTAŽA,znaći samo pogotci su prikazani,bez promašaja,a bilo ih je dosta sigurno... Ovo su njegove statistike,ne bih baš rekao da je cheater http://bfbcs.com/stats_pc/nubi K/D 1.15 ,Accuracy sa M24 i GOL-om je oko 30%,lik igra samo sa ta 2 oružja,moraš se ispraksirati i biti dobar s njima nakon 6000 killova... EDIT:Moram se pohvaliti da sam banan na 2 servera nedavno ![]() Ovdje sam smokao ispred admina n00b snipera koji je kempao 25km od M-coma ![]() A ovdje sam 2 puta ubio admina kad je htio poletiti sa helijem na Valparadajzu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 19.08.2010. u 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5134 |
Addicted to music.
|
Nemogući dragshooting. Pa pogledaj samo! Frajer opali u prazno i kada metak bude na pola puta, ciljnik je odjednom na neprijateljevoj glavi i neprijatelj pada mrtav. Nema šanse da ima takve reflekse.
![]() |
![]() |
#5136 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5137 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Taj lik definitivno nije cheater.Iskreno,nakon pola sata-sat i ja mogu tako igrat sa sniperom,takvi dragshotevi nisu rijetkost.Takodjer znam jednog puno boljeg snipera nego sto je ovaj lik,da taj lik napravi fragmovie tko zna sto bi se onda pricalo.Ne zelim se sad tu pravit kao da sam neki pro,ali vjerujte mi na rijec ovaj lik nije cheater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
Addicted to music.
|
A ne ne praviš se tu kao neki pr0.
![]() |
![]() |
#5139 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Utvrdit dal je cheater ili ne, ne mozes, jer tako snajpanje je moguce i nije tesko, tj. nakon nekog vremena je tako puno lakse ubijat nego normalno, tako da, da moguce je bez problema tako killove dobivat...a on je u taj FM samo ubacio killove (ofc), mozete si mislit koliko je puta i fulao...tako da evo, takav nacin snajpanje je moguc i nije tezak za naucit, a i moze biti cheater, samo on zna sto je od toga. I ako ste igrali i ostale nastavke Battlefielda znate i sami da je to od uvijek bilo dosta lakse nego klasično snajpanje. Evo tut: http://www.youtube.com/watch?v=S99clvwuslc Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 19.08.2010. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5140 |
Registered User
|
Cuj,ako takvo snipanje smatras pro skillom onda imas vrlo niske kriterije.To sto on radi nije uopce tesko i nakon cca 70 sati igranja s sniperom i pola sata "zagrijavanja" svi mogu tako igrat.Naravno uvijek pomaze ako si igrao neki drugi shooter pa tamo naucio dobro aimat.Pretpostavio sam da ce netko napisat takvu poruku i rec da se ja kurc** i mislim da sam pro.Vjeruj mi,ne mislim da sam pro,iskreno mislim da igram natprosjecno i onaj lik sigurno nije cheater... Nadam se da cemo jednom skupa zaigrat pa da vidimo tko je tko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5141 |
Addicted to music.
|
Ajde, hoćeš? Biraj, 1 vs 1. Ne volim narcisoidne ljude. ![]()
![]() |
![]() |
#5142 |
Registered User
|
Ja sam narcisoidan? ![]() Fkt je ovo bila presmjesna izjava.Molim te reci mi po cemu sam ja ostavio takav dojam? Ovo sto sam rekao da bi htio da zaigramo skupa sam mislio da igramo ovako bezveze neki conquest ili nesto.Ovo sto sam rekao "da vidimo tko je tko" sam mislio da vidim kako igrate i da vi vidite kako ja igram jer do sad nismo nikad skupa igrali,nisam mislio da se ti ili da se ja moram nekome dokazivati.Ali bas ako hoces mozemo i 1v1,ali mi je zesce smjesno kako si me opisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5143 |
Addicted to music.
|
Ne znam što ti je tu smiješno.Zapravo si sam ostavio takav dojam.Uglavnom, nvm. Hoćeš, nećeš - tako mi je svejedno zapravo. ![]()
![]() |
![]() |
#5144 |
Registered User
|
Zapravo mogli bi,ionako nemam sto radit.Posto igramo 1v1 ja sam za to da igramo samo s sniperom i pistoljem jer mi se ne da naganjat po tim velikim mapama.Igramo sa m24,GOL-om ili M95,moze tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5145 |
Addicted to music.
|
Ma može. ![]()
![]() |
![]() |
#5147 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Bas me zanima gdje bi to vas dvojica igrali 1vs1. Danas smo probali nesto slicno, pa se kroz 10-ak min skupilo vec par ljudi. @njoka: iskreno sumnjam da bi kroz sat vremena uspio svladati dragshooting ili quickscoping. Kao sto i kaze autor ovoga tutoriala, ovo se svladava u podsvijesti, jer namožeš svjesno predvidjeti dovoljno brzo položaj protivnika i opaliti u pravome trenutku. Spominje i "muscle memory", dakle nešto što ti podsvjesno upravlja mišićima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5151 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5153 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5156 |
Guest
|
![]() treba ti i posebna tipkovnica sa shortcutom koji ujedinjuje escape exit game. ![]() |
![]() |
![]() |
#5157 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nisam rekao da bi ga svladao u 1h nego sam rekao da bi svladao u cca 70h,rekao sam da ti je dovoljno poslije tih 70 h nekih 1h zagrijavanja da bi ti to uslo u rutinu. Moze,moze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5160 |
Premium
|
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|