|
![]() |
#5071 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pozz sa Cresa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5072 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto sad ispada da su sva oružja dobra samo treba skužit način kako ih koristit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5075 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5076 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5077 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
zato postoji HC mod i tamo su sva oružja približna. i pištolj i GOL i M60 skidaju isto. tak da čemu kukanje i plakanje? a definitivno su i njubakan i m60 preuveličani. puno bolje recimo skidam ekipu sa SAWom+optika nego s m60. pogotovo kad svladaš single fire sa mitraljezom. to je OP a ne sama puška. klik klik klik i tri metka i gotovo..s bilo kojom ![]() jedino fakat živcira CG no zapravo je potpuno jednak kao i rpg ali izgleda moderno pa se ekipa pali. uglavnom..nakon 100njak sati skužiš da je sve to isti qrac..važnije je kako ti sam igraš. moš njubeku dat i m6000 u ruke pa će ostat njubek. a i njubeki ponaviše plaču...ili to rade pičkice..hmm možda oboje ![]() ![]()
![]() |
#5078 |
Premium
|
CG i rpg da je isto?! Jesi ti uopće igrao ovu igru? Osim što je CG brži i efektivniji protiv pješadije, rpg je samo marginalno bolji protiv vozila. A i sa rpg-om nisam nikada napravio multykill... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5079 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
rpg nije bolji protiv vozila,i cg i rpg i at4 imaju isti damage protiv vozila,ali je cg znatno bolji protiv pjesadije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5080 |
Premium
|
Ma neka jos pored magnum ammo-a stave i da možeš odabrati ćorke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5081 |
Premium
|
Malo da skrenem pozirnost na "prvoga" igrača na svijetu. http://bfbcs.com/stats_pc/Patron_Sergi Pogledajte mu pod history malo bodovanje. 39k bodova u 53 minute, 0 killova, 1 death. Ovo mu je drugi acc na koji nabija bodove... http://bfbcs.com/stats_pc/crauzy%20killer Eto protiv kojih bolesnika i nolajfera mi igramo Još jedan primjerak paddinga (ili kako se već zove) http://bfbcs.com/stats_pc/peko6et 50lvl sa manje od 5k kilova. Ništa, trebamo par dobrovoljaca pa da i mi nabijemo pra hiljadarki bodova i svi do kraja mjeseca budemo 50lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5083 |
Premium
|
Nije mi baš jasno što je večina ljudi toliko napaljena na te statseve, pa razo razne stvari rade samo da naspamaju bodove...jedina dobra stvar kod toga je da se može skužit tu i tamo neku čiter, inače je glupost i samo kvari igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5084 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Statsi su tu kako bi pratio svoja postignuca i kako bi povecali tu competitivnost i natjecanje,a i svaka druga FPS igra ima leaderboard,tako da BC2 tu nije nista poseban.Mislim da bi bila katastrofalna pogrjeska to izbacit jer bi se puno toga izgubilo,a pitanje je sto bi se dobilo?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5085 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5086 |
Registered User
|
Svejedno,zbog nas normalnih igraca koje zanimaju statsi to treba ostavit.Ponekad naides na takvog debila,ali sto je tu je.U svakoj igri ces nac takve likove tako da ni BC2 nije imun na to,a opet da izbace statse sumnjam da bi se nesto promjenilo.Uvijek je bilo i uvijek ce biti noob campera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5087 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nestali su specact serveri? Htio sam to riješiti večeras i vidim u browseru samo nekoliko njih i to je samo lažno ime, nema u loadoutu ništa od toga.
![]() |
#5091 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5094 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da je se to dogodilo u zadnjem client patchu, samo sto jos nije sluzbeno otkljucano (ali je bilo na nekoliko servera, jer su negdje procurili server files pa je ekipa hostala od doma servere sa svim otkljucanim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5099 |
Guest
|
njubs, od sutra vas opet analno silujem ![]() |
![]() |
![]() |
#5100 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009