|
![]() |
#4951 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
LOL, jedina dva komentara na članak i jedan je tvoj kako grafa nije bitna za ovu igru ![]() Zvuči primamljivo, vidjet ćemo... EDIT: P.S. squad rush nikada nisam igrao pa ni ne znam kako je to, u čemu je razlika uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Igra se na kraćem terenu,2 m-coma za uništiti,znači dvije baze za pokoriti,20 tiketa ima. http://www.youtube.com/watch?v=a0YvYI1BvBM @ Veki,care,znaš da meni squad rush još najbolje odgovara,ne šteka mi ništa,hehehe.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4953 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jucer sam se vraco u formu nakon nekih 2 tjedna bez igranja i mogu rec da sam izgubio skill i da cu ponovo trebat malo se vise druziti sa svojom drakom kantom da se vratim na staru kondiciju ![]() Ja sam za ovaj Squad Rush 4 vs 4, idemo igrat da vidimo kak djelujemo ko tim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 |
Addicted to music.
|
Hehe,pa imaju care,ali spominjem to iz nekog drugog razloga. (imamo TS i kao da ga nemamo,samo whineamo na njemu,lol,znali smo tak bzvz popljugat partije da isprike nema)
![]() |
![]() |
#4957 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Evo sad vidio na blogu,izlazi Map pack 5 Cini se da je i ovaj totalno smece ![]() ![]() Fight for control of M-COM stations in White Pass Rush Mode Capture and hold tactical positions as Nelson Bay is enhanced with Conquest Mode omg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
cekam 2 dana event,i naravno sad se pokusavam spojit na server i nista,onda vidim na twitteru da igraju na nekom desetom serveru,opet je pun pa me stavi na listu cekanja valjda,onda ide ono odbrojavanje,dođe do broja 1 i connection to the game server has been lost.yay |
![]() |
![]() |
![]() |
#4960 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4961 |
Addicted to music.
|
Mislim da svatko igra doma,vidjet ćemo.Pitat ću admine tamo koja su pravila tog ESL-a.
![]() |
![]() |
#4962 |
Premium
|
ma daj ovo je smijeh,vec sam dva puta bio 1st out of 70 i svaki put je connection lost,kako je onda uopce moguce upast na server |
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
Premium
|
vjerovatno,znaju da bi im pokupio sve tagove :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Premium
|
upadnem na server,igram 7 minuta i naravno,connection lost hell yeah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Još se uvijek nemogu načuditi kretenluku ljudi koji igraju ovu igru... Samo par primjera sa kojim sam se danas susreo: U tenk na MG uđe assult, i da stvar bude bolja ko sumanut puca po tenku umjesto da makne snajpera koji nam svake 2 min baca mortar na tenk... Uzali nam prvu bazu na Valparaisu i ostali ja i jos neki assult u njihovoj bazi i umjesto da se primiri da im ukredamo nesto ili ih porokomo sto je vise moguce, on iz AUG-a puca po heliću (usred njihove baze smo). Uzme Bakhchu AA na Port Valdezu i zaleti se ko rambo u njihovu bezu dok Apachi sije smrt po nama. Isla Inocentes, od 12-ak u timu 5-6 snajpera se nasadilo na brdo iza UAV-a i dopuštaju da bacaju mortar na heliće i UAV. O spotanju da i negovorim... osmjeh mi dođe na lica čim vidim da svako toliko padne neki spot jer sam onda siguran da ćemo vrlo vjerojatno tu rundu dobiti. Ove jadikovke smo svi već čuli i doživili, ali eto kad mi ovako rano u danu stanje živce na par mikrona moram to sve jos jednom ponoviti EDIT: Hm, još jedna nova koju sam skužio da govnari rade... uništavaju mine od teama da bi oni mogli staviti mine na to mjesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#4968 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4969 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Di si to čuo!? ![]() ![]() ![]() Osječaj za tim je prisutan samo ako se prethodno pola sata dogovaraš sa svojom ekipom "čujte ajde ovako i ovako". U ostalih 99% vremena igraš sa totalnim kriplovima i kretenoidima koji su slijepi i gluhi, nit vide da ležiš mrtav nit čuju kad se okreneš prema njemu i tražiš ga ammo. Doslovno 80% vremena igranja samo razmišljaš sa kakvom ti nakupinom idiota igraš... Ben Crosshaw Yahtzee je najbolje rekao: "Experience has taught me never to play multiplayer games i which I am unable to reach the other player and slap him across the face". ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.07.2010. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4971 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() EDIT:Naravno nemojmo zaboraviti i zdrav razum koji govori da igra u kojoj postoje squadovi treba sadrzavati timsku igru barem izmedju igraca unutra istog squada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4972 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4973 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4974 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Eto tek sada vidiš koliko su lagali ![]()
![]() |
![]() |
#4977 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() koji saljivdzije ![]() moram sad i ja nesto reci Sve sami retardanti na serverima, i bez ikakvog pretjerivanja 90% igraca nema pola testisa, valjda su ciljana publika za ovu igru bile curice ili tako nesto. Recimo ako si napad svi sjede u pozadini i cekaju da se mcomovi spontano samouniste. ![]() Ako slucajno aktiviras mcom (i naravno pogines pri tome jer si jedina meta za kojih 10-15 neprijatelja), onda onih 8-15 recona u timu koji imaju direktan pogled na mcom nece baciti mortar jer na slijedecem pointu nemaju tako dobre grmice u kojima mogu sjediti dok se ne potrose ticketi. O bacanju motion senzora i spotanju neprijatelja uopce ne treba govoriti, jer svi znaju da tako samo pomazes timu da ubije nekog, sto znaci manje kilova za tebe, pa se onda ne mozes hvaliti svojim statistikama i K/D ratiom od cirka oko 47,4. Nema veze sto ti je team score i objective score jos uvijek dvoznamenkast i sto ti jos uvijek nedostaje Long Service Surveilance Ops Insignia (100 motion mine spot assists) iako si level 50 000... Takodjer ako vidis tenk, onda je nabolja opcija odvesti taj tenk u neprijateljsku bazu izici iz njega da knifeas onog wookiea koji te ubio prije par minuta kako bi mu pokazao da s tobom nema zaje..cije, naravno ovo sve pod uvjetom da se toga nije netko drugi vec sjetio pa neprijatelj vec ima vas tenk. Ako vidis da ti je team member poginuo ispred cijelog squada medica, reviveaj ga sve dok ne napusti server. dalje mi se ne da, ali ima materijala za oveci roman napisati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4979 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
ekipa pa vi ko da prvi put igrate FPS u multyu ![]() ja sam aktivno igrao par igara pred koju godinu, klanski, i publicu nisam ni prismrdio dok je bilo ekipe. ima vas tu dosta dobre ekipe koja igra redovito, dogovorite se, na irc navečer, pronać protivnika, odredit lidera i odigrat pravi match. odigrao bi i ja koju takvu ![]() evo budem recon, neću ni metka ispalit ( eventualno ako treba mcom ili plant obranit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
Premium
|
ja u zadnje vrijeme uopce nisam primjetio neke debile,cisto normalni igraci,tu i tamo malo sporiji ali su barem imali iq veci od sobne temperature. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|