|
![]() |
#4651 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Izašla je nova verzija EM BC2 Configuratora koja radi sa najnovijim R8 patchom http://forums.electronicarts.co.uk/b...ator-best.html Skinite sa mirrora jer direct download baci na staru verziju. U njemu se može isključiti negativna akceleracija i podesiti osjetljivost miša posebno za vozila i pješadiju. ovo su moje postavke a svatko si naravno može podesiti kako mu odgovara ![]() Ima jedan bug,promjeni rezoluciju na 1024x768 ali to se brzo vrati na željenu rezu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo, danas zamijenio MW2 za BC2. Trenutno sam zadovoljan. Definitivno je drugačija igra od MW2. Prva riječ koja mi pada na pamet je teža- teža jer su veće staze, respawn nije trenutačan pa se tako teže plaćaju "greške". U MW2 umreš- ne umreš, svejedno. Ionako si za par sekundi u trku i znaš otprilike gdje je onaj koji te ubio. Sviđa mi se što se ovdje dosta stavlja naglaska na timski rad, tj. da nije bitno pobiti što više ljudi (osim u onom deathmatchu ![]() ![]() Baš mi je fora (pošto smo bili samo dvojica- trojica) što je netko uzeo tenk, došao do jednog od nas i povezao nas. I isto tako jedan je "plantao", a ostali ga pokrivali (ili iz tenka ili "pješke"). U MW2 ljudi puste da te ubiju dok plantaš- kako bi oni mogli plantati ![]() Naravno, zvuk je puno puno bolji u BC2. Minusi: Minus mi je što je malo tipova igre, makar su ti koji su tu ok- mislim da ne bi bilo na odmet imati više pa tko voli neka izvoli. I malo mi je čudno što se dosta dugo čeka (ili mi se čini ![]() Sada se još snalazim sa svim kontrolama (UAV i slične gluposti) i navikavam na "HUD" (ja čekam u tenku, vozač izađe- a meni treba pola minute da skužim da smo zato stali ![]() Te se navikavam na oružje- tu mi nekako realnije izgleda (makar, nije baš realno da ispucam sanžer- a čovjek još živ... ali sada vidim da to dobro paše u cijeli gameplay). Uglavnom, sviđa mi se. ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 02.07.2010. u 23:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4654 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
ne, bc2>mw bilo kojeg, barem meni. georgy pohvatat ćeš sve konce ne brini, samo se nemoj živcirat, jer ova je igra ko stvorena za to, uostalom dođi koji put na TeamSpeak pa ćeš se i uvjeriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Našao sam još jedan glitch na Valparaiso-u i sad sve to masovno iskorištavam. B)
![]() |
![]() |
#4659 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebam pomoć za frenda..."key code in use" mu javlja nakon patcha, dok je prije njega igrao bez problema, sad nakon updejta, uđeu igru, tamo vidi svoj acc da se logira i onda ga pita za cd key i kad ga unese piše mu key code in use....kako je to sad moguće ako je key bindan na njegov profil i do prije aptcha sve normalno radilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo da napisem da sam iskusio probleme na win7 x64, igra mi se zamrzne uz to da zvuk ostane radit tj takozvani sound loop. Skuzio sam da se to dogada radi remove WAT programa koji sam nadam se uspjesno rjesio sa WAT fix.om koji se nalazi na sluzbenom forumu od EA.a nazalost ovdje ne smijem dat link na rjesenje ali evo linka na temu na sluzbenom EA forumu od tog problema pa ako netko iskusi slicne probleme da zna rjesit. LINK Ovaj problem me kostao zivaca proslih tjedan dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4663 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 | |
Premium
|
Citiraj:
Nakon sto je loadao novu mapu sve je bilo ok. Imam laptop, nevjerujem da je nesto faulty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
Addicted to music.
|
Nisi shvatio o čemu se priča.To o čemu ti pričaš je bug u igri.
![]() |
![]() |
#4668 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
To se događa i meni...igram neko vrijeme i kad se dogodi to smrzavanje koje traje oko 30 sekundi opet je sve dobro, a kad minimiziram , pise da se AMD driver oporavio i da opet radi...sad samo neznam dal je to zbog zagrijavanja ili ima neka druga caka.....inače ta greška mi se događa skoro svaki dan i poslije nekoliko greška boje se pomute i moram restartati komp da bude sve dobro.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4669 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo malo novosti ![]() ovo je valjda MAP pack 4 http://forums.electronicarts.co.uk/b...-must-see.html How does Conquest on Port Valdez sound? (With 3 apaches, Moon Buggies, etc) How does conquest on Nelson Bay sound? (Daylight, lots more vehicles) How does rush on Atacama Desert sound? How does rush on White Pass sound? Po ovome dobivamo dvije rush mape ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4671 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Vec nakon prvog Map Pack-a mi je bilo jasno zasto cemo od DICE-a dobivati "nove" mape putem DLC-a potpuno besplatno. Ali ajde, rush u Atacami mi zvuci dobro a i konkurencija uredno napacuje ovakve "nove" mape. I brze ce mi proci vrijeme do izlaska Vietnama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4674 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() http://bfbcs.com/stats_pc/fir3fr0g Last seen online: 2010-07-04 23:56 on Server: =CBC= Croatian Bad Company - HARDCORE R16 ![]() tako je i sinoc na Isli ( igrali su Nebbo i Veki[CRO]) bio neki 1337 igrac, level 6, prvi u timu, nedodirljiv Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 05.07.2010. u 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4676 |
Guest
|
sve je to kita labudova. |
![]() |
![]() |
#4678 |
Registered User
|
ne da mi se sad kopat po temi jel onda potreban orginal ya igranje onlinea ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4680 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |