|
![]() |
#4441 | |
Guest
|
Citiraj:
inace, netcode quakea2 je imao postavke za ublazavanje problema, a igra je izasla fakin 1997. jel moguce da idemo u rikverc? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4442 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ali koga briga, jedni su prodali vise od 5 milijuna, a drugi vise od 20 milijuna primjeraka i sad ih samo brine kako posmrkati svu tu koku... e da, a ovi prvi vec izdaju novi hibrid izmedju BFBC2 i MW2, kojim ce zaraditi jos bazilijardu novaca.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4443 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4444 |
Guest
|
konzole su kljuc svega. njima mos sve prodat. izumrle su simulacije, avanture, izumire rts, rpg i fps. sve iole komplicirano nema sanse na trzistu...samo run&gun + koji poznati serijal koji svakim nastavkom postaje sve rudimentarniji i kraci. |
![]() |
![]() |
#4445 | |
Guest
|
Citiraj:
a igrao sam s pingom 200. |
|
![]() |
![]() |
#4446 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
IMAŠ I KONZOLE!!!, a developeri su prodali svoju dušu konzolama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče patcha i tog kašnjenja i grozne igre. Jel itko pomislio da je EA izdavač i nadolazećeg Medal of Honor, i da je to isti tip igre i da tu igru trebaju kupit isti ljudi koji su kupili BF? Ako ne shebu BF, manje će ljudi kupit MOH, pa zašto ga ne shebat do kraja da ljudi popizde i kupe MOH. A za BF ih zaboli, prodali su dovoljno, tko je mislio kupit već je kupio. Čista računica, duga ljubav, BF-ljupci dudlaju..... Sad, koliko bi im to bilo kao antireklama, jer ako nisu napravili dobru igru od BF, zašto bi MOH bio bolji? Ako itko na to pazi, tj. ako kupci na to paze. A možda im samo treba serverskih kapaciteta za MOH pa hoće rastjerat pola ekipe sa BF-a da se oslobodi mjesta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4449 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
2.A što bi bindao na Enter? 3.Meni prikazuje sve normalno,probaj pokrenuti igru kao Admin. 4.Uspoređivati CoD4 star par godina s ovom novom igrom je besmisleno. 5.Probaj forwardat portove za BC2 u routeru. 6.To stoji ali uglavnom nije baš toliko loše koliko ljudi vajnaju. 6.Može se bindati na miš,ja sa "back" i "forward" tipkama mjenjam između pištolja i puške. 7.Nisam to doživio još ali valjda je to onaj spawn lag,probaj u AV napraviti exeption foldera BFBC2 u My documents i cijeli folder od igre u Program files. 8.To je istina,bug ali jako rijetko sam to doživio,mislim da je to čak ispravljeno u zadnjem patchu. 9.Baš i ne bi rekao,nož je sad žešče zbugiran. 10.Ne znam,ne pišem ništa kad poginem ![]() 11.I što sad? 12.Da,to je isto bug neki. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 18.06.2010. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Veki sve low-mid? Moralo bi to ic vise, bar mislim. Eto ja trenutno tjeram na ovom iz siga na 1920x1200 sve max na DX11, jedino AA samo x2 i sve leti. Po onom benchmarku od frapsa najmanje fpsa sto sam ikad imo je nekih 30, i to je kad uletim u dim + neko turbo urusavanje kuce. Cudno mi da je tolika razlika samo radi kartice kad igra toliko voli quadove ![]() Btw moram priznat da mi je hitbox u ovoj igri mrak. Nikad problema s njim, vjerovatno jer sam predugo igro css koji ima toliko problema sa hitboxovima da je to strasno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4453 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.g2play.net/store/Battlefi...ith-Bonus.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4454 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Kažu ako ne bude šljakalo sa Steam-om baš da će patch izaći najkasnije 28.
![]() |
![]() |
![]() |
#4455 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Tu možete vidjeti kako izgledaju countermeasures u novom patchu. http://www.gamereplays.org/badcompan...news_id=622995 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4459 | |
Buying Bitcoin
|
ATI Catalyst 10.6 Bad Company 2 Hotfix
U već standardnom trendu, ATI je izbacio 10.6 hotfix za BFBC2... Citiraj:
Download: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=323820 ili direkt: http://www.rage3d.com/xmp/profiles/A...les_June18.exe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4460 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Kul,hvala na info,ali nama sa single gpu ne treba taj hotfix,jel tako?
![]() |
![]() |
#4462 | ||
Buying Bitcoin
|
Izgleda da ipak da, Mansky. Ovdje kažu da su najbolji driveri za single gpu grafulje 10.5a: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=323820&page=2 Citiraj:
EDIT: Ajme nereda s ovim driverima...izgleda da ovaj hotfix vrijedi samo za seriju 5 i to samo za CF i CFX sustave, a čak i tada ima lošije performanse od 10.5. Serija 4 (npr. moja) je totalno zanemarena! Krasno ATI... mislim da vraćam na 10.5a Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 19.06.2010. u 14:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Živi bili pa vidjeli: Code:
RT @Bazajaytee: Good news, the EA version of the new patch works as expected. Now to pass it over for STEAM testing. Wednesday release i ... about 18 hours ago via API Kitupgrade, samo neznam ako to vrijedi i za PC i dali dolazi sa patchom: http://www.badcompany2.ea.com/kitupgrade Dedicated server files LEAKED: http://forums.electronicarts.co.uk/b...es-leaked.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4465 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Sad su ipak odlucili njega izbaciti da puste patch, a inace, taj kit bi se i kupovao, tko hoce...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4466 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
A moj Mansky, vec ludim laganini. Igrao bi vise od iceg; kriza me lagano pere, bez kompa sam skoro mjesec dana. Gledam svoju statistiku od BBC2 di pise: Last seen online: 2010-05-31 19:16 on Server: -=CP=- Deutschland RUSH A kako stvari stoje, jos dugo necu igrat BBC2... Dignit cu ja sator na korzu sa natpisom: "Dajmo mu da igra" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4467 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Za sada lock teme jer se nakupila ogromna količina spama, psovki, prevelikih slika i ljudi koji ne shvaćaju poantu foruma (ne forum nije chat). Unlock sutra ujutro kad se probudim i počistim nemalih 60ak stranica. ![]() Evo teme nazad. Mansky Hunt je dobio godišnji odmor (kratki). Doduše bilo vas je više u najužem izboru ali niste prošli. Prestanite spamati, psovati, trolati qoutati ogromne youtube klipove i raditi reply samo s jednim smajlom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.06.2010. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
pa trebao bi biti u srijedu, mislim da su ga poslali steamu na pakiranje za steam usere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|