|
![]() |
#4411 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 16.06.2010. u 19:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Guest
|
toggle crouch i sprint dolazi u iducem patchu. sprintanje i strejfanje - pa nije to UT. kill cam nazalost ima. brzi respawn - pa nije to quake. prone nazalost nema, a trebao bi bit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Toggle crouch će doći sa patchom, vjeruj mi da neželiš toggle sprint i sprint strejf jer bi ti k/d ratio bio ispod 0.5. Prone ti neće faliti niti najmanje vjeruj mi, najviše zbog konfiguracije terena. Kill cam je podesiv i mislim da 90% SC servera ga ima Respawn od 6-7 sekundi je čisto ok, i moraš skužiti da se respawnas na squad matea, tako da si unutar par sek. opet u središtu fajta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4414 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
tnx na informacijama! ma evo sad sam ustvari alt tab-o da napisem kak je atmosfera, realnost debelo na strani bc2-a, a grafika i pogotovo vožnja su jos jedan veliki + ... a treba se ufurat i skuzit cake ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Premium
|
Ako si za malo timskog igranja dođi na ovaj TS server oko 21-22h http://www.gametracker.com/server_in....100.27:16107/ Nađemo se na nekom serveru nas par i vajnamo i rokamo zajedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ja uglavnom vajnam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
jučer sam bio na diabolic live chatu, kažu da hr serveri dolaze već sljedeci tjedan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4424 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dakle to je vrsta cheatanja. Mi ćemo imati ping 50-ak ms, pucat ćemo po neprijatelju koji ima ping 150-200ms, ubiti ćemo ga, a on će to skužiti tek 100-150ms kasnije, tako da smo za tu razliku uvijek ispred i imamo prednost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
razlika u pingu između njemacke i rh je oko 20-30ms, kakvih 50-100? Meni je osobno ping do diabolica 14ms, neka je njemcima oko 40-50, gdje je problem? Ionako sada kada se vi spajate na njemacke servere imate vece pingove nego oni pa i dalje ubijamo. Sad jedino da bc2 engine taj "latency" racuna po svoju, tko ce im ga znat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Premium
|
Ali onaj lag od jucer ja nisam dozivio niti na jednom serveru. Cak nije bila ni špica kad je broj igrača nadprosječan. I ako već uzmemo server, mislim da smo ludi ako se odluči da server bude u Njemačkoj, a ne kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
+ kad natrcis na nekog face to face buduci da je njemu nizi ping ti ces (najvjerojatnije ili najcesce) prvi primiti damage, znaci tebi ce prije biti los aim sto ovom drugom daje znacajnu prednost |
![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Buying Bitcoin
|
...a to ja cijelo vrijeme govorim... npr. zna mi se desit da pucam saigom po liku face-to-face 2-3 puta i ubijem ga, a on počme whineat "pa kako #%$%#&, samo si jednom zapucao i odmah me ubio $%&#&!!!"...drugim riječima, od ta 2-3 puta što sam pucao, on je registrirao samo zadnji i tako mu ga prikazao u igri, a zapravo je bilo daleko od toga. Problem je što igra ima pre robustan sustav hit detectiona koji sam po sebi ima svoj lag, a onda se na to nadoda još i lag od servera i eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
malo sam se požalio na sluzbeni forum, bas me zanima dal bu neki sluzbeni poster reagiro http://forum.ea.com/eaforum/posts/li...1.page#5847496
![]() |
#4435 |
Buying Bitcoin
|
A što očekuješ da će ti službeni poster reći? "Yeah man...sorry, but... fuck it. Time is money, and we want money, so it leaves no time for game development...but hey, look at it from the bright side...there's gonna be a patch...soon...and you can kill people with knife...again! Now STFU, play the game or FOFF. Oh and, make sure to buy the expansion, it's gonna have wicked vietnamese stuff and shitz!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Yeah man,fy man. ![]() Today, 11:07 AM Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 | |
Buying Bitcoin
|
From Bazajaytee 18.6.2010. 23:47 CET Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4440 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma svi ste krivo shvatili -.- Nisam mislio na njemce, nego je njemačka kao država negdje na sredini po položaju, pa tako bi i server bio, kako tako korektan prema svima, ne samo hrvatima i njemcima, nego svim okolnim ljudima druge narodnosti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|