|
![]() |
#4321 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
lud lik http://www.youtube.com/watch?v=bYOb30QmIhY I still only have 216 kills with the smoke. Ak vas pocnem ubijat sa time nemojte pizd1t ![]() Ovo je najbolje oruzje, 1 shoot 1 kill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4322 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4323 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako pravilno parkirati Apačija, by Mansky ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima hrpa oruzija koji su instant kill, a sa smokeom je potreban direktan pogodak i koliko vidim jako mu dobro ide sa njim. Šta onda reći za CG sa kojim preko pol mape mozes napraviti double ili triple kill , i to na slijepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4325 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() Što mi je najjače tad bilo,nije eksplodirao,a pola sata sam bio s helićem tako bočno.Btw ljudi,kada vam tako zapne chopper,odnosno - meni je elisa zapela u nekim kockama (lol?),samo izađete van i chopper se izravna. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo jedan filmic ![]() ovo na kraju kaj se cuje je kada mansky vozi http://www.youtube.com/watch?v=u8G1U...eature=related EDIT: evo i švarcija uspio ga nagovorit da ponovi jos jednom tu scenu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-9-Te...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Patcha nema ni ovaj tjedan ![]() Jedan lik je sastavio povjest ovog nesretnog patcha ![]() Originally Posted by Manehead View Post Here's a rough history of this patch: * 1 Month ago, Baza posted here that the patch is in QA and will be out next week. * QA found bugs with the patch including a server crash. * Patch went back to Dice to be fixed. * Dice implemented some fixes but could not send it back to QA due to Romanian strikes. * Romanian strikes finished but Dice could not send patch due to Swedish national holiday. * After a whole week wasted with the patch sitting around gathering dust, it's finally sent to QA. * QA finds an updater crash bug. * Patch goes back to Dice again. * Dice says they cannot fix the bug as Kalms is on holiday. (Either he's the only dev or everyone else CBA). * Kalms finally comes back from holiday. * Kalms "fixes" the bug and rebuilds patch. * Dice tests locally after the rebuild and the bug is still not fixed. And so the saga continues.... What a farce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4330 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ovo oko patcha je gore nego mexicke sapunice ![]() ma ja se tolk oi ne zaokupljam tim patchem, zadovoljan sam i naucio sam igrati sa ovim bugovima kada dodje patch sam ces jos bolje igrat. pogotovo vozit helic jer je tam pisalo da ce malo poboljsat handling i da ce biti countermeasures |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4331 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kako silovati recone do te mjere da prestanu igrat http://www.youtube.com/watch?v=EjASO...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Guest
|
aj ne prdi nego dovuci tu svoju whinersku guicu u zg ![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4339 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
yeah boys , kao sto annoying orange kaze , "KNIFE" tako ja manskiju ![]() http://www.youtube.com/watch?v=o4scMF-OWsw |
![]() |
![]() |
![]() |
#4341 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Code:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4342 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
A šta sa grenade spam ? Mi smo jednom igrali protiv nekih likova (mislim čak da je bilo na našem serveru), i zadnja baza na Isli, nismo im mogli prići koliko su granata bacali po nama. Njih jedno 10-ak sa ammo packovima i dodacima za više granata, i stalno bacaju granate po onom brdu koje trebaš preći da bi ušao u bazu. Ako bi se itko i probio, dolje te čeka netko da te dokrajči. NIJE BILO ŠANSE. Likovi su očito zacrtali da nećemo ući u zadnju bazu, taktika im nije bila prilično zanimljiva, samo su stajali i bacali granate, ali jbga, dobili su. Btw. to je bila jedna od, ako ne i najgora partija koju smo igrali. Šta s tim ? Zabraniti i to? Siguran sam da bi se našlo još xy primjera koje komodno možeš "zabraniti" u igrici jer, kao, smetaju drugima i nisu konvencionalni načini igranja, a zapravo su samo iskorištavanje mogućnosti igre, ništa drugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Lipo si to napisa Neo, no zasto bi svaki server trebao bit sa istim pravilima. Meni ovo odgovara, ako tebi ne, odes na drugi i to je to. Ne kuzim zasto je glupost ukoliko se tebi ne svidja ideja. Zadnje izmijenjeno od: jucca. 12.06.2010. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4344 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.06.2010. u 13:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4345 |
Guest
|
ok jasno mi je da se prijeko gleda na m60, ali gusle i n00b tube su protupjesadijsko oruzje. pogotovo ucinkovito protiv kempera. zabraniti to nema smisla. jebes takav server. |
![]() |
![]() |
#4346 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4347 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam jednom iso najfat lika sa ledja ,i on se taman okrene skoci u natrag i ubije me. Prvo sam gledo par sec sta je bilo,onda sam ga do kraja runde ganjo da ga najfam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4349 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Danas izgleda prodaju samo poluzavrsene igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4350 |