|
![]() |
#4081 |
Guest
|
ne mora bit simulator 100% realan, ali klase kad vec postoje moraju bit balansirane. i zaboga, 1 metak u glavu mora ubit. a ne da ja njemu filam lubanju olovom, a on ladno opali gustavom ili me nozuje s metar i po. isto sto jako fali ovoj igri, a bilo je u bf2, simuliranje zaustavne sile metka. majstor prima metke i napreduje dalje istom brzinom, bez imalo odbacivanja...PRAKLJETI SNAJPER |
![]() |
![]() |
#4082 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4083 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4085 | ||
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Najjači je Engineer kad ima CG,svejedno na leđima ima RPG,iako mu je CG u rukama. Btw,patch izlazi 9.12.2010,ali nije sigurno,pošto je tad praznik u Švedskoj. Citiraj:
Citiraj:
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 25.05.2010. u 19:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ime servera: PcE Rush/Conquest SC Server IP Address: 85.236.101.5 Port: 22567 Teamspeak: IP Address: 85.236.100.27 Port 16107 Info: http://pcebfbc2.info/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() info: http://www.pcebfbc2.info/ EDIT: zakasnio ![]() Bog ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 | |
Guest
|
Citiraj:
balans je ucinit da klase rade ono za sto su predvidjene. znaci da medic nije univerzalni vojnik, nego potpora sa zadatkom da dize i lijeci pale suborce. zasto bi itko po sadasnjem sistemu igrao assault? n00b tube su nerfali, assault puske su slabe, neprecizne i pozderu okvir dok kazes "abakan". uostalom, medicu je najlakse skupljat bodove, ne mora ni ubit nikoga. Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 25.05.2010. u 23:23. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4091 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Svi smo na Mumblu bili, naravno pricalo se po engleskome, i ono baš jeben team work. Jedva čekam 1.lipnja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
Premium
|
kako da se joinam timu,registrirao sam se na forum ali neznam dalje :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
to je sve šta se može zaključit iz tvojih postova. assault i premoć ![]() premoć ima u 90% slučajeva bolji player, osim ako je tebi svaki vatreni okršaj ko staromodni duel, stojite i počnete pucat u isto vrijeme, pa ko ima jači gun pobjednik. meni je drago što je potrebno 2-3 metka sprašit u glavu da netko padne, tako da za to stvarno treba dobar aim ( ima jedan pojam iz counter-strikea, spray & pray ![]() tako da i u nekom direktnom otvorenom prepucavanju nije ni bitno dali imaš assault rifle ili MG, ako mu sprašiš headshot, pa si može on sa m60 i magnum ammo sprejat kolko hoće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 | |
Guest
|
Citiraj:
premoc treba imati onaj koji prvi zapuca, pogodi i koji ima jace oruzje. meni se znalo dogodit da ispucam 20ak metaka iz abakana s 5m u protivnika, a on dodje do mene i ubije me nozem, ono dok ja pucam on hoda prema meni. ili potrosim cijeli okvir da bi on me ubio pistoljem ili smg-em. ili dodjem ekipi iza ledja pa nemam dosta metaka u okviru da ubijem trojicu jer za svakoga treba najmanje 15 metaka prokletih. to frustrira i znaci nerijetko razliku izmedju pobjede i poraza u partiji. |
|
![]() |
![]() |
#4097 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
da ne odgovaram svakom posebno. naučite igrati i 90% problema o kojima stalno pričate će nestati. buhu, onaj tamo gad me napuco raketom, a ja sam baš htio njega nožem. a ono đubre koristi snajper. da ne pričam o njubovima medicima koji me svaki put pokose... o primjedbama da je igra nerealna neću trošiti vrijeme jer je fakat smješno šta neki pišu. ali ipak ću vam otkriti jednu tajnu, to je samo IGRA. u RL se tenkovi ne popravljaju fenovima.
![]() |
#4098 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam znao da kad medic oživi nekoga da se ticket nazad dobije lol, cijelo vrijeme sam mislio da se ticket oduzme jer se ga ubije...napravi se tim, baš cijeli tim medica, i ne možeš ništa, ako se svi zajedno drže i oživljavaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Da death ostaje, ipak si umro :P Bilo je dosta polemike na uk forumima o ovome dali će maknuti death ako te netko oživi, ali su svi na kraju zaključili da je vjerojatno ovako bolje i realnije. Što se tiće hit rega nekad je odličan a nekad ne valja 5%, mogu ljudi pametovat da neznaš igrati i slično ali svakome se desilo da istroši sažer da nekog ubije a pri tome ga je svakim metkom pogodio. Potom, da ne pričam o tome koliku jačinu ima saiga, usas i ostali shutgun-ovi kad im se nakače oni attachmenti (ubijaju iz 1 shota sa 500m). Vidjeti ćemo što nam donosi novi patch, nadam se bolji hit reg , te popravak knife-a koji je totalni fail... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4101 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() jos kad mi to napravi sa dva metka iz WWII M1911 .45 a ja sam 40 metara od njega.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4102 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4105 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Bas sam jucer igrao na nekom serveru gdje je izgleda ping kalibriran sa mojim podešenjima, svi su redovito na kojih 20-30 metara padali nakon 10-ak metaka iz Krinkova ![]() E sad, kada vi govorite o hit detectionu, to je zapravo automatsko prilagođavanje servera klijentovoj latenciji?! I nerazumijem koji su to srećkovići/optimisti koji na 40 metara te uopce pokusavaju pogoditi, a kamoli ubiti. Ja garantiram da to meni nebi uspjelo da evo sad se nadje neki dobrovoljac i da to probamo na praznom serveru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4107 |
LateralusX
|
mislim da je tad bio dovoljan samo jedan metak (iako je udaljenost bila veca od 40 m) poceo sam se penjati na brdo, zaspamali su me hand granadeovima i krenem se vratiti u bazu jer je tamo bilo medica i tip me s vrha brda ubije jednim metkom iz pistolja (i to me jos pogodi dok trcim) ![]() ![]() tesko mi je prihvatiti da neka oruzja imaju bullet drop a druga nemaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4109 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Donekle je pomoglo i sto kad igram stavim ventilator od graficke (5850) na fiksnu vrijednost (45%). Zar se ova grafa toliko grije? Svejedno, i dalje imam problem sa smrzavanjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Inace, to sto vam se ne registriraju hitovi nije stvar balansa oruzja nego loseg servera, pa ak vam se cesto dogadja odite na drugi server. Isto tako, ne mozes znat s kolko te lik metaka pogodio osim u slucaju snajpera i pumpaction sacme. To sto izgleda da te samo jednom pogodilo, lik je mogao cijeli sarzer pistolja istrest u tebe. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|