|
![]() |
#3962 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa eto, izgleda ih ima još ![]() Nevidim drugi razlog zašto mu treba enter ako ne igra na strelicama ![]() Ja brijem da je zadnja igra koju sam igrao na strelicama Soldier of Fortune, jedinicu naravno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3966 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3967 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#3969 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
bas sada testiram ulaz i izlaz iz vozila ![]() masu puta mi se je desilo da sam izasao na krivu stranu ![]() i ak ste driver/pilot uvijek cete izac na lijevo, a gunner izlazi na desno nadam se da sam pomogo nekome EDIT: tek mi sada palo napamet da bi to tak trebalo biti. logicno je jer vozac izlazi na lijevo a suvozac na desno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3971 |
Guest
|
najdraze mi je kad je panika pa moram izac i onda naravno izadje na krivu stranu, zaglavim i poginem. ![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
|
Šta je tu smješno? Ništa. I ja sam lijevak... kakav ti uopće point pokušavaš izvalit? Vidim, lijevak si, ali očito nisi nadprosječno inteligentan kao što su lijevaci inače. Šta nesmijem staviti smajlić na kraj posta? Damn. o jeaaaa... kakav udar ![]() da je tebi jedan takav auto godine? ![]() kakvi samo likovi egzistiraju na forumu...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.05.2010. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
dobro si rekao,kakvi samo likovi egzistiraju na forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
|
![]() |
#3976 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3977 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 |
Guest
|
nu, cim je dosao narsil server se srusio. bit ce da je od pustog intelekta ![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
|
oooo, itekako znam ![]() Normalno da sam ga uzeo, obično prepuštam gunneru da puca, ali sam se jednostavno morao obrušiti sa raketama na onaj BDMA inače bi nas izbušio k'o švicarski sir. Pa moram ruku premjestiti na miš, da opalim i zbog zaleta izgubio kontrolu. Ne brini, netrebaš ti mene gledati, gledaj svoj HUD, imam ja prakse i u heliću i u BF2 ![]() žPozitivan ratio i spriječio nekoliko plantanja. Za razliku od nekih koji su stajali 300 metara od akcije i kao nešto branili... Mrzim biti defender...
![]() |
#3982 |
Guest
|
statsi napokon rade, i to je nesto ![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako koga zanima sta radit kad vam blokiraju kljuc, javite se tamo gdje ste ga kupili, dobit cete drugi kljuc, remember to unauthorized the game before format your pc i dummy video http://www.youtube.com/watch?v=ltHanE1IlNI Molio bi da mi netko objasni ovaj engleski dio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Addicted to music.
|
Moram igrat squad deathmatch,a ne da mi se. =/
![]() |
![]() |
#3985 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
To ne radi od ovoga zadnjeg patcha. Sa novim patchom su rekli da ce knife ispravit i vratiti ga kak je bil prije, a za friend listu nisu nikaj spominjali. Jucer sam imao jednu komicnu situaciju ![]() Igramo na isla inocentes i ja sam att i idem sa skuterom da flenkam protivnike na prvom otoku i pred otokom iskocim iz skutera i on nastavi vozit jos neko vrijeme i skuzim da ide drito prema snajpu i pregazi ga ![]() Sjetio se jos da sam jucer jedno 3-4 puta TK proudixz-a sa helicem na valparaiso-u bi je neodlucan oko ulaska samnom unutra pa sam se moro vracat po njega ![]() EDIT: pa imate i ove statse, meni su bolji http://www.bfbc2.eu/en/pc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Addicted to music.
|
De jučer je blo smijanje na hc serverima. ![]() Najjače je bilo kad je Proudixz dobio bann,jer su mislili da koristi aimbot,pošto mu je clantag - [AIMBOT] ![]() Maki,btw,napokon smo unormalili ratio,baci pogled na potpis. ![]()
![]() |
![]() |
#3987 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
pratim te ja preko drugih kanala ![]() da to je bilo naj zesce ![]() al barem je ADMIN bio ok pa je reko da je to radi drugih kaj seru da je ovaj cheater hm...sve mi se vise svidja HC 2-3 metka iz M60 i lik je mrtav, jel tak mansky ![]() cak i sa M16 1 precizni rafal i lik je pokosen il 2 al malo manje precizna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() Kučko. ![]() Jučer sam ti demonstrirao kako je frustrirajuće kad te jedan te isti medic konstantno rešeta sa m60. ![]() Brat. <3
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | |
Guest
|
Citiraj:
Name Wins Losses W/L Attacker 147 33 4.45 Defender 54 68 0.79 napadacki tim stvarno mora bit retardiran, a obrambeni dobar da se ne uspiju unistit svi m-comovi. pogotovo na mapama tipa laguna presa, arica, nelson gay, port valdez. na isla inocentes i valparaiso ipak defenderi imaju nesto vece sanse. uglavnom, jeben balans ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3990 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
al si jucer imo duplu porciju frustracije ![]() prvo sa G3, a onda i sa M60 ![]() Citiraj:
naravno da nije dobro niti ici skroz naprijed jer attakeri imaju helikoptere i skutere/quadove za flankanje pa te tak isto mogu shebat. najbolje bi bilo stajat jedno 30ak m od m-coma i drzat tu liniju kolko mozes pa se lagano povlacis ak oni napreduju. E sada dolazimo i do drugoga a to je da kada si defender i tolko stisnes napadace da ti onda ovi pocnu vikat base rape. tak da je fakat jako tesko naci neki server di su timovi dobro izbalansirani. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|