|
![]() |
#3782 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Dan danas to koristim, ali kad se treba napraviti više SSova onda je stvarno muka - prnt scrn==>alt tab==>paint==>ctrl+v==>save as i onda opet ispočetka... Ali inače, kad trebam jedan SS onda print screen koristim Meni radi svuda i na Visti i sedmici, samo ne u BC2 (bude bijela slika kad se paste-a)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
i meni radi sasvim normalno na bbc2, os je vista home premium, 64bit (sad ulazio u igru, i trazi server, samo da provjerim)... i zapravo, jos mi se ni u jednoj aplikaciji nije dogodilo da print screen ne radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
p.s. PlayClaw uz screenshot i video capture ima i mogucnost ispisivanja TeamSpeak informacija unutar igre ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Mada mi je najbolji program za game capture bio ZD Soft Screen Recorder, jer se moze dosta podesavati sto se tice audio i video codeca. PlayClaw jos uvjek na High Compression stvara velike fajlove, iako puno manje od FRAPSA, opet su ogromni. Jedino sto nisam jos uspio nac crackiranu verziju ZD Softa pa mi je istekao program. Quobi Game Recorder isto nije loš, ima svoj in-game overlay, ali jos nije kompatibilan sa Steam i Xfire overlayom, pa se onda prvo mora ugasiti Steam/XF overlay da bi radilo kako treba. A tu je i WeGame, free program, isto nije loš. Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 15.05.2010. u 19:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Shekee koočko. ![]() EDIT: Evo samo za Nea i Cyc-a: http://www.youtube.com/watch?v=6efTL...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=YPSQE...eature=related hahahhahahahahha ![]() i još http://www.youtube.com/watch?v=F0q-5xa_edM hahahahhahahahahahhaha i malo John Rambo stila http://www.youtube.com/watch?v=9TQA_4M_zCk
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 14.05.2010. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kad se nisam upišao na ovo ![]() ![]() Kakav lom ![]()
![]() |
![]() |
#3790 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
LOL mansky... Ali stvarno, nož je žešći epic fail. Od svih situacija s njim sam najviše živaca izgubio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3792 |
Guest
|
noz je stvarno katastrofa, ili pogodi nemoguce ili promasi nemoguce. |
![]() |
![]() |
#3793 |
Buying Bitcoin
|
Baš to, dobro rečeno ![]() Zna mi se desit da u žaru borbe stisnem tipku za nož i vidim da sam ubio nekog, a zna mi se desit da se prišuljam liku iza leđa, stišćem 4-5 puta i ništa, lik se okrene i nožira mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nego, Aerendyl, zahvaljujem ti se na lijepom prisjecanju moje najuze obitelji...Stvarno lijepo od tebe... Koji se ono drugi server spominjao da ima nase ekipe?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mr.Ti shvati to kao kompliment,mama ti je zgodna. ![]() Šalu na stranu. Ovo što kaže Neo.Evo danas nakon što ste otišli našao sam neki kul ranked server,upao sam na m-com sa starom forom: SAIGA - ubijem dvojicu,plentam c4 na m-com,plentam m-com,bacim motion sensor - ulete trojica,dignem ih u zrak,upadnem unutra,knifeam dvojicu,ubiju me.Svi sretni.Idem dalje,knifeam dvojicu,trećeg ubijem SAIGOM.Dođem do svjetionika,snajp me 'skine'.Odem okolo,popnem se u svjetionik,knifeam snajpa.Odem kat više,dođe drugi snajp,siđem kat niže,knifeam lika 4 puta,ništa. Lik se okrene i knife-a mene iz prve face to face. Očito ovaj knife sada radi samo u face to face borbi,lol.
![]() |
![]() |
#3798 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako se uvrijediš kada ti netko opsuje obitelj u igri onda stvarno. Ajde da je na ulici pa ti netko ono "marš u tri p* m* da ti je* sve..." ili neki u školi "cigane jedan, mama ti je govno...", u igri svi smo živčani i psujemo po jednim drugima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Guest
|
knajferu jedan ![]() Aerendyl ti imas ocito problema s manirama, nauci se malo pristojnosti pogotovo prema starijima, nije covjek s tobom ovce cuvao da mu mozes majku psovat. |
![]() |
![]() |
#3801 |
Buying Bitcoin
|
Po mom mišljenju - psovke OK, vrijeđanje ne. Ionako se zna da se ne misli ozbiljno kada nekoga opsuješ, ne znam zašto se Mr.Ti hvata za slamke, sve je to dio igre. Osim toga ovo je rat pobogu, ne gay parada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I meni nekad pobjegne iako rijetko psujem, ali nikad upućeno nekom drugom već to ja sam sebi psujem zato što sam pogriješio. Meni je cilj ubit protivnika, protivniku je cilj ubit mene, to je poanta igre, ne vidim razlog psovat nekom mater jer te ubio. Ali ispalim kad se npr. popnem na brdo likvidirat skrivenog snajperista, dođem do njega i umjesto da ga rijesim abakanom ja ga idem knifeat pa na kraju on ubije mene lucky punchom iz M95. Onda ispalim, ali nije to upućeno njemu već meni što sam se išao igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 | |