|
![]() |
#3691 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
@cartmann pa di si ti? kaj vise ne igras? ovaj lik je lud, ima prehebene filmice ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6QrHY...eature=related ovo je jednostavno bolesno ![]() EDIT: HAHAHA ovaj mi je najjaci clip do sada http://www.youtube.com/watch?v=eq0ZHsl6K5c&NR=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3692 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
a rusi ko rusi.. neki bogati tatin sin izrazio zelju,tata je ispunio.. vjerojatno ima jos par komada u garazi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3695 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() A za ove botove na konzoli, nemam riječi :/
![]() |
![]() |
#3696 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Mislim i meni se je desilo neki dan da sam proso kroz njih trojicu i nisu me skuzili ![]() naravno da su pobrali sa ![]() A jucer sam jedno popljugo 15ak dogtagova zbog bugiranog noza ![]() ![]() ![]() dodjem do lika sa ledja i 3x ga sam malo recnem i nista onda sam poso morao dovrsit sa pistoljom ![]() Al jucer sam ubio sa saigom u kombinaciji sa motion mineom. jebena kombinacija, jedino kaj se ne mozes na otvorenom prostoru borit, moras cucat i cekat da netko dodje do tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 |
Premium
|
![]() |
#3698 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Hehe skoro uvijek na TS komentiramo kak ova igra u svakome budi neku GAY licnost ![]() Ja ne volim bas cucat na jednom mjestu i cekat da netko dodje do mene, ja igram stilom predatora trcim i ubijam il mene ubijaju sve jedno mi je glavno da je neka akcija ![]() al zato mansky kulerski ceka na skeli i onda se naljuti na mene kad ja kazem da kaj stoji gore i broji pahulje snijega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3699 |
Premium
|
hahaha ![]() Ma on je priča za sebe, neki dan igramo nas dva protiv trojice i napadamo. Ja se zaletavam ko kreten, a on čući na istom mjestu, dok sam ja u međuvremenu dao desetak puta život za plantanje na m-com ![]() I još onda komentar da kaj se zaletavam bezveze ![]() Ali moram ga pohvalit, kasnije smo lijepo odigrali skupa ![]() I nakon te avanture, skužim da me izbrisao iz frendova ![]() ![]()
![]() |
#3700 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
cudna je on biljka ![]() ponovo nekaj sredjuju EA servers are restarting to allow BFBC2 PC servers to restart normally. You may be dropped from game or unable to login during the restart. 1 minute ago via TweetDeck EDIT: R8 client patch kak su popravili helice http://www.youtube.com/watch?v=nMT4fJDjX-8 napokon su i slozili countermeasures na helicima http://www.youtube.com/watch?v=VFn_6...eature=related vise o toj temi: Klik Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 12.05.2010. u 11:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3701 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja jos moram naucit vozit taj glupavi helic grrr a valjda cu uskoro uvatit vremena za ucenje helica ![]() ![]() mansky igra dobro ne broji pahulje snjega sad je recon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3702 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Carpediem i ja sam te slucajno izbrisao sa liste. Brisao sam nekog neaktivnog ali mi je zbog buga u friend listi obrisalo tebe ![]() I nekuzim kakvi botovi na konzoli.... Sta konzole ako server nije pun dodaju se botovi?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo jos malo slika kaj dolazi sa r8 patchom Mini chat-log http://i.imgur.com/7ShV5.jpg Later on in the video I demonstrate what the flare countermeasures do. They DO NOT divert locked-on rockets. They DO get rid of darts. Flaring a dart after you were locked on WILL NOT save your ass unless you can lose their lock. The orange square will be gone. In essence, I recommend you be fully aware of when you are darted. FLARE IMMEDIATELY! You will be able to flare again in about 10-15 seconds. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Premium
|
Ma ne. To je metafora za klince koji igraju prek konzole ![]() Nisam mislio doslovno kad sam napisao botovi. Da, skužio sam da me još netko izbrisao, al nisam znao točno tko. Poslije ću vas opet dodat, nadam se da su popravili to sa dodavanjem frendova.
![]() |
#3705 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
BF prodan u 5 miliona primjerka i stiže novi mod - http://blogs.battlefield.ea.com/batt...million.aspx## Ali mod je co-op i samo za konzole. ![]() P.S. Ove po noći mape su odlične! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Novi mod za Bad Company 2, ali samo za XBOX i PS3! #$#$%&"!!!! BF BLOG: Battlefiled: Bad Company 2 has officially exceeded 5 million units sold world wide. Thanks to everyone who has supported Battlefield and bought a copy. In other good news we can officially announce Onslaught mode coming to Xbox 360 and PlayStation 3. Onslaught is bringing co-op gameplay to Battlefield for the first time on console. The new game mode puts you and up to three friends against the enemy on Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes and Nelson Bay – redesigned with new lighting, time of day, added vehicles and other effects. Each map has a dedicated gameplay focus, requiring different levels of teamwork in order to complete the objectives against an onslaught of enemy AI. Vehicle warfare comes to the forefront in Atacama Desert while Nelson Bay focuses squarely on infantry assault. Players can compete in squads and check individual progress via the dedicated Onslaught leaderboards. ONSLAUGHT MODE TRAILER - LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
oni nama prodaju muda pod bubrege Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes and Nelson Bay – redesigned with new lighting, time of day, added vehicles and other effects znaci sam promijene svjetlo u igri i vrijeme dana i reci ce evo vam nove mape za dowload mod mi i nije nesto zanimljiv, al ove nove redizajnirane mape su mi OK, pogotovo valparaiso i nelson bay moje dvije najdraze mape evo nove stranice sa statistikama http://www.bfbc2.eu/en/pc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 |
Addicted to music.
|
Carpe,kralju,obrisao sam nekog bacyc-a ili bacyc-a,tak neš i još nekog lika,pošto se može imat samo 20 frendova na listi,a glupi BC2 mi obrisao Vekija,Proudixza,tebe,itd. ![]() Dodat ću te danas kad budeš online. Uglavnom,kad igramo 2 vs. 2,ili 2 vs.3 nema smisla sa zaletavanjem,zbuksaš se i tučeš ih k'o piliće. ![]() Baš neki dan ono,trebao si vidjet što smo Proudixz i ja radili likovima na Port Valdezu.Ono,on i ja protiv trojice,ja nabacujem headshotove Abankanom,spotam ih i Proudixz ih knife-a,lol. Inače,šta ste se svi urotili protiv mene,idite vrit. ![]() A ti max...ccc.Puuuj. ![]()
![]() |
![]() |
#3709 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
jucer sam umirao od smijeha, na port valdezu, nas 4 na serveru, trckaramo okolo, postavljamo C4 po zidovima i rusimo zgrade, zaje..vamo se, samo proudixz mrtav ozbiljan ubija nea-st 5 puta za redom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3710 | |
Addicted to music.
|
lol,da. Ugl. tužne vijesti,no već smo navikli tužnih lica izlaziti na kraj sa EA. Barrie Tingle (Bazajaytee) on Twitter : Citiraj:
Eh,moj EA...
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hehe patch je bio najavljivan kao early this week ![]() mislim da do sada niti jedan patch nije izasao na vrijeme i uvijek je ista fora sa ovim last minute issue EDIT: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Z-9ntxPSKbE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Addicted to music.
|
![]() Najjače mie kad netko iz mog tima igra sa sačmaricom/pumpericom,pa promatram.Vidiš kad spraši lika sačmom,frajer odleti 350 metara iza. ![]() EDiT: Treba prestati promovirati naš TS kanal.Reklamiranje preko cijelog zaslona je ono.Joinaju se neki levati jebemu.Jučer je bio neki stranac sa vjerskim propovjedima na engleskom.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 12.05.2010. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 | ||||||||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
jucer sam ja skoro cijelo vrijeme igro sa saigom i kada skuzis kak funkcionira je jebeno igrat sa njom. 3x u tijelo sa nekih 20-30m i lik je mrtav, a jos je i poluatomatska pa relativno brzo ispucas i svih 6 metaka |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Code:
SPECACT on PC will be available after the patch comes out Citiraj:
ili si slozis inzinjerca sa Carl Gustavom (da mozes rijesiti one udaljenije) i saigom za close range (tu totalno owna) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 | |
Addicted to music.
|
Btw,dok konzole dobivaju 'Onslaught mode' (lol,ukratko rečeno - četiri igrača protiv botova),PC verzija dobiva 'Infantry Only' mod.Nema vozila,znači.Jej.Jebeni DiCE i EA.Mogli su barem poraditi na poboljšanju performansi i iskombinirati neku novu mapu. Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
omg,jel se to meni cini ili je apache ponovno postao zakon,ima flares i moze ici duplo vise,jej jesu te promijene vec napravljene ili dolaze sa patchom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |
Addicted to music.
|
Patch stiže sljedeći tjedan,iako sam opet skeptičan,pošto su odgodili ovaj tjedan,a ovaj tjedan je trebao izaći. Evo novosti: Bazajaytee: Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Citiraj:
![]() Govorio je nešto "remember the holocaust and Hitler" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 |
Addicted to music.
|
Sry,tipfeler. Bacyl-a ili Bacyc-a.Hvala na uvidu na pogrešku. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|