|
![]() |
#3632 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Gdje se može nabaviti poster? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3635 |
Registered User
|
Veki mi ne želi poslati svoju sliku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Isuse,kakva zadnja partija.Proudixz i ja protiv neke visoko rankirane trojice,ali očito glupe. On ih knife-a,ja sređujem headshotove abankanom,lol. Ako jednom liku nije uzeo barem 7 dogtagova,odrežem si muda odmah. ![]()
![]() |
![]() |
#3638 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
na mene ovaj nas server djeluje pogubno taman mi fali 6 killova da dodjem do k/d ratio 1 i onda jucer uletim na server a tam neka makljaza nad mojom ekipom + urnebesno katastrofalni squad i dodjem ponovo na -40 killova do k/d 1 ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 10.05.2010. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ma to mrzim kad uletim medju ekipu koja igra sama za sebe.. odma im se nahebem svega i svacega .. katastrofa.. igra se rush i nitko nece ici defjuzat i normalno odem ja i imam skor na kraju 2/12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mene isto uhvatilo prije tjedan dana, na početku igrao 5h dnevno, ali se brzo zasitio. Sad čekam da me ponovo uhvati. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3641 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
U timu su max 2 snipera, sve više je beskoristno, a ne ovih 10 budala, i još da barem znaju snipat, nit spotaju ni ništa, glavno da oni cijelu jebenu mapu kampaju na jednom mjestu ![]() Scor playeri nemaju šta tražit u toj igri, samo brdo živaca popiju ovima koji znaju što je cilj igre btw jebem ti ja m*ater igri, kad sniperom trebaju 2 pogotka da nekog ubijes, dobro osim u glavu, nema on šta meni živ biti ako ga u prsa pogodim, dobro ako ga u ruku ili nogu, al ovo kao da mu ništa nije je totalna glupost, nije problem nekog ubit ako je lik na mjestu etc, al u žaru borbe, kad sve pogodim i sve samo ranim, pa poludim, jučer sam možda imao 100 asistova, svakog radnim i dobijem onaj assist bod -.-. i obavezno neka poprave hit boxeve i to sa latencijom jer fakat živcira, zbog toga i u zadnje vrijeme ne igram baš igru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Guest
|
treba balansirat smg-ove, a ne da su precizniji i jednako ubitacni kao i assault puske. pa da me ubije preko pola mape s p2000, a i hit detekciju treba rijesit. sinoc sam cupao kose 3 headshota iz snipera za redom mi ne registrira ![]() |
![]() |
![]() |
#3644 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ne dira niti mene ali sto ima pajsera po serverima to je cudo ![]() ja sam u klanu,imamo svoj server tako da igram na drugim serverima kad ostanem sam na team speaku, a tek onda kako galamim ![]() ![]() edit: pa mogli bi se dogovoriti pa bacite jednu vecer klan vs klan,hmm? naravno ako ste zainteresirani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() Gledaj u potpisu B) ![]() EDiT: G.E.N.I.J.E ugl. vratio sam si fpse. ![]() Još sam isključio 'superfetch' u servisima,tako da mi ne cache-a baš sve živo.A tu je još i 2gb usb kao readyboost.Sad sve ide fluidno.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 10.05.2010. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3650 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja bio neki dan na serveru i jucer opet,iskreno toliko chitera na jednom mijestu nisam vidio ni na css-u,a non stop je neko tim kilo,jedan tip je imao -450bodova neznam dali sam naletio u krivo vrijeme ali taj server za sada obilazim u širokom luku dok se ne sredi tako da hvala ali ne! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() edit: za sve koji se još pitaju da li pb streama, jer nema više onih poruka, odgovor je - DA. Cartmann je samo isključio poruke, ali pb streama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Naravno da je kod nas Punkbuster uključen, ali to opet ne sprječava čitera da uđe u server, sve dok ga PB ili admin banira. Nas 8 admina kontroliramo server kako god stignemo od jutra do kasnih nocnih sati, ali ni to nije lagan posao, budući da u igri nema SPECTATE moda onda moramo ili biti u igri i pratit igrače ili pratiti situaciju preko programa. Čitera provjeravamo i izbacujemo ako se vecina počne žaliti na nekoga, ako ga sami uočimo i ako ima score daleko veći od drugih, tipa 70-2. Druga stvar su team killeri, gdje postoji određen bug na serverima, gdje se team killera nemože kickati vani sve dok runda ne bude gotova, taj je bug poznat adminima i biti će rješen sa sljedecim patchom: "Server – Teamkill-kick system is controllable" Taj se problem desio i dok si ti igrao, vidio sam da si prijavio team killera, ja sam ga kickao al on nije mogao ispasti van dok runda nije zavrsila. On je ostao u igri i nastavio team killat a niko mu nista nije mogao, sto ostavlja dojam da niko od admina nije bio aktivan. A bili smo tu. Ako ima jos nekih admina ovdje koji imaju svoj server, onda ce znati o kakvim problemima govorim. Meni je žao što si ti stekao takav dojam, vjerovatno ti nije krenulo od ruke. Inace, svi su dobrodošli, pogotovo domaća ekipa, dokle god se igra po pravilima ![]() p.s. sorry na dugoj poruci Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 11.05.2010. u 00:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3654 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
jucer kupio key i odma problemi...nece da mi se spoji na acc...jel neko imo takvih problema... http://i41.tinypic.com/vqif4m.jpg http://i40.tinypic.com/2f0f85c.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3657 | ||||
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: pdx. 11.05.2010. u 12:24. |