|
![]() |
#3511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ovaj nas server je u zadnje vrijeme najpopularniji na balkanu,skoro stalno je full pun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
To bi moglo značiti i da pb više ne djeluje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Sad sam gledao ovdje http://www.pbbans.com/msi.php i piše da streama ali zašto više nema onih poruka od PB-a ne znam... EDIT: Imamo igrače čak iz Amerike i začudo nemaju neki strašan ping/latenciju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Reserved slot ne igra jer su ti slotovi stalno zauzeti. PB streama, ali su poruke postale prečeste pa sam to ugasio već odavno jer se ne može odabrati da javlja samo kad uhvati cheatera na našem severu već na svim serverima. Mogu vratit. Prije par dana pokrenem igru nakon tjedan pauze i vidim da nema ni poruke ni bannera... krenem ga vratiti (trebao prvo nać novu šifru jer nisam otvarao ni admin tool) ali kažem čemu kad će za max. pola sata opet bit isto pa nakraju ostavio tako bez bannera i poruke. Jebga, očito ne može drukčije, ali nisu krivi ni admini jer je i sam princip loš, svi se spajamo preko jednog user name-a, a komunikacija klijent tool-server također nije najbolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Premium
|
Po meni,bilo bi dobro vratiti te poruke jer nekako se "sigurnije osječaš" kad znaš da radi PB i da nema chitanja na serveru. A to za poruke i banner ne kužim kako funkcionira niti sam to ikad čačkao,meni jedino što treba je za kick ili ban. Možda kad bi svi uskladili to za poruke/banner? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Guest
|
majke ti vas dvojica ste stvarno nadrkana klincadija, ostavite se administriranja dok malo ne sazrijete u glavi. |
![]() |
![]() |
#3519 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...st-me-now.html REASON FOR THE RESPAWN FREEZ: Your anti-virus(AV) is causing the respawn freez. As a DICE-member stated earlier the problems most likely lies in the saved class file. Every time you respawn the game checks the GameSettings.ini file for class configs, and the AV got some of problem with this, making the game freez for a second, sometimes more. Nisam isprobo jer me nije bilo za vikend doma, al danas probam pa javim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ovo je postalo govno od igre. Počela se toliko rušit daje to nevjerojatno. Onda pođeš na forume pa gledaš da se može rušit iz milijun razloga ne da mi se peglat uopće više. Ako je netko iz Dubrovnika hoće kupit nek se javi na pm.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Addicted to music.
|
Max,ne šljaka.Probao sam to baš prije dva dana.Ne znam,obrisat ću igru. Sve je radilo fenomenalno i ono,izbace taj krvavi patch,a meni je taj patch donio pad u performansama u multiplejeru,hrpu laggova i slično,te moram dvije stotine puta piknut 'Enter Battle' da bi se igrica sjetila da bih ja možda i igrao,pa me ubaci. Kakvi kreteni,poprave tri stvari,sjebu sve ostalo. Heh.Nema šta nisam probavao,pogasio sam skoro sve servise,kad igram BC2 radi mi samo BC2,ništa od pozadinskih programa,čak sam i portove otvarao.Upadnem u igru,lagga k'o ne znam šta,odem testirat ping ~ 48 LOL LOL LOL LOL Ne igram dok ne izbace novi patch.Mislim,koji kurac,nemaju svi 5xxx kartice.
![]() |
![]() |
#3522 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mansky ni 5xxx ne pomaze ![]() ja sam stavio sve na low i na dx9 da bi kolko tolko igrao bez lagga imam fps drop na 10-ak frejmova u igri ponekad i manje fpsa nego sam prije imao na dx10 i sve na skoro max detaljima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja je igram još od bete i nikada nisam imao većih problema osim sa konekcijom, a to su riješili sa novim serverima. Grafika sve na max osim AA koji je na 4x i AF koji je na 8x, fps 50-70. Inače svi executables od igre i punkbustera su mi pod exclusions u antivirusu i onaj "data execution prevention", ili kako se već zove... S obzirom da ovo nije mjesto za naše interne dogovore, tko je za to da dignemo jednostavni besplatni forum na www.pcebfbc2.info stranici koju je Cartmann digao, da se možemo tamo dogovarati i ostalo...? Ili barem nekakav chat? A sada opet ne znam koliko je to pametno kada to već imamo u TS-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Dok je ovo pod-forum Igre, i mene(a vjerujem i druge) ne interesira kako je neko onak kuis jucer na pce serveru onak kempao u grmlju i nervirao te cijelo vrijeme onak. Davnih dana sam se pobunil protiv ove sapunice koja se nastavila na prekrasnih 100+ stranica.Sreća pa od svih 120 stranica na njih 40 je koristan info o igri/zadnjem patchu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Addicted to music.
|
Pa,kakve veze? Mislim,dogovori su ionako vezani za igru. ^^
![]() |
![]() |
#3532 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ionako nas 10-15 gura ovu temu i drugi se nitko nije ni pokusavao pridruziti i preokrenuti temu u drugi smjer (nekazem da bi to bilo lose). Za sve koje zanima info o igri/patchu takve stvari trazi na slizbenim stranicama, twitteru, blogu... Ovdje smo se okupili mi PcE-ovci i tu smo odlucili razmjenjivati iskustva i dozivljaje iz igre. Da ne spominjem dobru stranu promocije PC Eksperta na nasem serveru i ni rijec zahvalnosti za to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Guest
|
ja predlazam irc kanal na quakenetu. tu se mozemo dogovorit za sve, a pogotovo za neke eventualne klanske warove isl. |
![]() |
![]() |
#3534 |
Addicted to music.
|
Ala,daj ne brijte.Imamo TS,većina ima i MSN,ne znam zašto ga ne koriste. Veki,Proudixz i nas par se dogovaramo i zaebavamo preko msna.Triumph eventualno kad se sjeti upalit MSN i Cyc. Eto,da ponovim: mansky_hunt@live.com Dodajte i toe to.Od sad ćemo u ovu temu stavljati samo informacije vezane za patcheve i fixeve što se BC2 tiče.Eto,svi hepi? I samo jedan hint;pročitati Triumphov post,posebice zadnje linije. LP. ![]()
![]() |
![]() |
#3536 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da se nadovežem na problem frapsa. Fraps locka FPS na 30 ili 60fpsa (ovisi kako je namješteno). Također isti zapisuje veliku količinu podataka na HDD, pa stoga komp ne može u isto vrijeme čitati i toliko pisati. Kod SSDa to je drugačije. Sve u svemu, ja u CSSu kad radim neke filmiće, onda snimim demo (preko konzole) i nakon toga playam demo i frapsom snimim ![]() Ne znam kak je u BC2, možda pomogne ![]()
![]() |
#3540 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
da li postoji TeamSpeak plugin koji bi kao sto Fraps pokazuje FPS pokazivao tko prica unutar igre? npr. cesto ne znam tko prica kad trazi municiju probao sam googlati, ali nisam uspio naci nemam g15 pa da mi ti pise na tipkovnici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|