|
![]() |
#3092 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3093 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni je Constantin osobno najbolji igrač od nas PCE-ovaca. Ali,na TS je kralj hahahahha. ![]() ![]() ![]() ![]() Viče i krešti: "Lijevoooooo,lijevooooooo,goreeee,aaaaaaaaaaaaa,pa desno jeeeeeee,daj ga spotaj jebote,maaaaaaaaa ne mogu ovako igrat,ubijte ga,desnoooo,desnoooooooo" hahaha. ![]() I onda brat Triumph sa hladnokrvno dubokim glasom: "Haha,bez panike,samo mirno." ![]()
![]() |
![]() |
#3094 |
Buying Bitcoin
|
Meni je bilo najjače na Nelson bayu kad smo ostali nas 3, ja protiv tebe i (čini mi se) zgmmaxa. I šuljam se prema onoj kući gdje je B i vidim nešto svijetli unutra, ko nekakav disco ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Addicted to music.
|
Hahahhaha,dada,to kad me moj igrač Zgmmax označio sa par tracer-a iz zajebancije. ![]() "Nemoj,haha,vidjet će nas" ![]() On umire od smijeha i baca tracere na mene i viče da svijetlim k'o Božićno drvce,kad boom,vidim leti 40mm grenade. ![]() Ćeš igrati danas? EDiT: Kako sam bio prestravljen na toj mapi,isuste. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3096 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() EDIT:jel ima ko iskustva sa hellfire projektilom kod apacheja,ja sam pogodio par tenkova s njim ali samo zbog mojih iznimnih vozačkih sposobnosti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
Addicted to music.
|
@ Const. - mislim da se prvo treba lockat. Veki nam nije raspoložen danas. ![]()
![]() |
![]() |
#3099 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Addicted to music.
|
Ma ti se samo spoji na TS kada hoćeš igrati i to je to,tamo ćemo biti. =)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma kakav hellfire? Ko to ispucava, vozac helica ili suvozac? Ako je to vozac i ispucava se sa spaceom, onda mislim da nema traceana sa njime. I ko bi rekao sa se iza ovih Vekievih rijeci krije jedan dobar momak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Guest
|
jel se moze smanjit broj ticketa kad je malo igraca? nema smisla s 12 igraca 99 ticketa pa svaka mapa traje sto godina |
![]() |
![]() |
#3104 |
Premium
|
ne,onaj bas hellfire,jedan projektil koji se dobiva sa alt fire tipkom ako je alt fire ukljucen,mislim da unistava tenk jednim pravim pogotkom mislim da je to zapravo isti projektil kao kod uav-a i stationary AT-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3106 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3109 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja mislim da bi meni zumirao kada stisnem desni klik. I jos mi je netko nekidan rekao da mu je to glupo da ne postoji nekakva navodeca na helicu, jer slicna stvar (samo bolja) je postojala u BF2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Premium
|
nisam ni ja znao,onda sam skuzio da je helic vozilo a da svako vozilo mora imat alt fire,kod helica je to hellfire ako si pilot i tracer dart ako si gunner |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Guest
|
dolazim i mene zanima |
![]() |
![]() |
#3113 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kod kojeg helića? Apachea ili Hinda? Nisam ga skužio na Hindu, a uvijek imam onaj secondary weapon perk. Ni na Apacheu nisam skužio, njemu je basic fire salva onih raketa, a secondary nisam ni probavao. EDIT: Evo sad smo probavali. Radi. Gunner planta tracer a pilot sa secondary ima raketu, dosta je jaka, ali rijetko uništi tenk iz prve, dovoljno je držati ništan sekundu - dvije na plantanom traceru i raketa će pratiti.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.04.2010. u 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Alt fire je mocan dodatak, čak i onaj tenkić pretvori u močno oružje jer dobije rakete, vozila dobiju mitraljeze, uav također, nije jak, ali uvede nemir među neprijatelje, tenk također što je znatna pomoc s malo ljudi na mapi jer ne trebas 2 covjeka u tenku. Btw., GL mi ne radi kako treba, jos mi je netko rekao da ima isti problem...od 20 ispaljenih granata njih 10 ne eksplodira, ali doslovno, testirao na praznoj mapi. Sinoć su bile prejebene partije, taman počeo urlat "GOTOVO JEEEE, GOTOVO, NEMOGU GA DEAKT..." a onda poruka "your team lost". ![]() PS. tek sinoć skužio da oni brojevi znace killeve, ja mislio da je vrijeme ili nešto slično, sad više neću trčat prema mcomu po principu "od 20 pokušaja jedan mora uspit". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Guest
|
pa granati treba neko krace vrijeme da se aktivira, nece eksplodirat na 5m... |
![]() |
![]() |
#3117 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
za vehicle spec najčešće uzimam brži reload za main gun. Citiraj:
![]() moram ulovit vremena dok je prazan server i naučit letit napokon ![]() koristi tko joystick za helikopter? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
To stoji da joj treba krace vrijeme da se aktivira. Ali, meni se to zna desavati sa GL-om kad ispaljujem granatu na recimo zid koji je 20-ak metara ispred mene ili dalje, granata nestane u zidu. Ne uvijek, recimo jedna od dvadeset. Skuzio sam da se ista stvar nekad zna desiti i kad sam u tenku. Grunem prema kuci kad ono zid, kuca, krov sve citavo a meni iznad glave WTF!?. Mozda je dio problema i u lagu ali igra jos uvijek ima poprilican broj bugova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Premium
|
ja koristim tipkovnicu. sad samo trebam nac odlicnog gunnera koji ce traceat tenkove,ispalim jedan hellfire i jos par ovih raketa i u jednom preletu unistim tenk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|