|
![]() |
#3031 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ali s druge strane pbbans je samo na serverima koje streama i to povremeno po random principu našao 1522 cheatera samo na Bad Company 2 serverima u ovih mjesec dana otkad je izašla igra. A streama samo dio servera (one koji ispunjavaju sve one uvijete) i streama povremeno, sigurno nije pohvatao sve cheatere na tim serverima. Također sam na njihovom forumu naletio na jednu staru listu cheatera po državama, Hrvatska je iznad Russian federation. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3032 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
K, onda, mogao si to razumljivije napisat, ispalo je fakat kao da me za aimbot optužuješ ili što već -.-, a to je jedina runda bilo gdje sam imao ovakav killstreak -.- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3033 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @xGame, ma nisam ni bio siguran da si ti u pitanju, govorio sam o slučajevima gdje je takav killstreak jer će ih sigurno biti i ubuduće.. inače svi znamo da dosta toga ovisi i o sreći i svakom se dešava da ima dana kad mu ništa ne ide od ruke i obrnuto. Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 11.04.2010. u 15:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3036 |
Premium
|
Ovo mi je napisao admin u pp na pbbans forumu, ali da provjerim jesam li ga dobro skužio, traži da satavim izravan link na temu, prije sam stavio na forum (greska), i kontakt listu na web ili forum, to nije problem i sad cu stavit, mislim da će nas prihvatit.. "If you intend to re-apply place direct links in the comments box of the application form to your forum / roster of active clan members and server information. Alternatively; If you are applying to stream on behalf of a community/group that is not clan orientated, we require a news item or pinned forum topic stating server details and your intention to stream to PBBans, a tag that relates to your community/group in some way will also be required (tags are mainly used on the PBBans administration side of things so authenticity is not too important) An admin/contacts list on the website/forum with the name of the applicant on it, is a mandatory requirement. Please place a direct link to your news item or pinned topic, in the comments box of the team account application form. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja nerazumijem taj njihov pristup, i tolike komplikacije. Pod cijom je kontrolom/upravom taj pbbans? Zar im nije u interesu da sto vise servera bude pod nadzor?!. EDIT: Ja dolazim kroz kojih 20 min. Visit cu sam na serveru ako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nedaju svime zbog razloga kojeg je Neo naveo, nemaju toliku financijsku potporu za tolike server |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3041 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Najjača taktika večeras : Slijetanje chopperom na svjetionik u Valparaiso-u.Triumph,Veki,Nebbo i ja,poubijali smo cijelu bazu. ![]() Ali šuljanje po krovu je bilo...jebeš SWAT. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3043 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jucer je bilo super,izuzev onog debila B3MTI,kako me taj lik izivcirao,nevjerovatno,od nekih 40 killova koje je on napravio te veceri,39 je bilo sa carl gustavom,samo trci s tim i puca,skrije se iza jedne stijene i tamo kempa 20 minuta,samo sa tim cg-om,attacker je,katastrofa. No na kraju je bilo dobro,imao sam 70 killova i 10k bodova na arica harbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3044 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() I moram citirati jedan biser od jucer: "Pa sta ti trcis i pucas?" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3047 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Mozda pitati admine ili moderatore ovoga podforuma da podatke o serveru stave sticky i sve rasprave vezane uz server da tam prebace pa da probas to onda linkat. A jucer je bilo OK, jedino sam se mucio jedno 2h da mi proradi TS, popodne je radio i onda navecer nije htio ![]() I pred kraj mi je stari sav ljut uletio u sobu da kaj se derem da ne moze spavat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Premium
|
Poslao sam pp adminu na pbbans i rekao je da će nam odobrit streamanje ![]() edit; odobrili, ne treba sticky itd.. jedino mislim da sam upisao krivi GUID (nisam skužio što je to), ali svejedno nam odobrio stremanje, vjerojatno je obolio nakon 25 privatnih poruka pisanih na balkanian english ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 12.04.2010. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Bitno da su odobrili streamanje, a sad koji server streamaju... ![]() P.S. Nemam pojma šta je GUID ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Svaka čast na trudu,sad imao pravi ozbiljan server ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma pogledajte samo ovih luzera: http://www.youtube.com/watch?v=flNVjLQT81w Kako me ovo razbjesni ![]() Ali primjetio sam da osim aimbota postoje još neki hackovi, respawn u tuđoj bazi, uvijek vidljivi neprijatelji (stalno im strelica od spotanja stoji), i prekjučer sam bio na BUGovom serveru i trčim za likom (bilo je njih 4-5, svi u našoj bazi) i pucam iz abakana po njemu - ništa. Lik stane, okrene se prema meni, ja ga zdimim GL-om točno u tijelo - ništa, naravno nakon toga me ubije. Ako mi tad nije došlo da ga nađem i osobno ubijem onda nikada neće, zato mi je drago da pb streaming radi. Baš gledam listu zadnjih banova za BFBC2 - 98% aimbotovi. Koliko luzera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
HAHAHHAHAHAHHA,umro sam kada je bila diskusija o tome. ![]() Dobije odgovor i onda pita: "Pa čekaj,jel možeš onda pucat kad trčiš?" hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E,to ša se tiče spawnanja u tuđoj bazi,jučer je lik brijem Vekija (bez ipsilona ![]() ![]() A što se tiče tih čitera (kada Neo,Cartmann i ja počnemo vikat' ČITERIIII ![]() masu puta sam vidio "User xyz banned for multihack",ili slično,ali taj user uopće nije na serveru?! ![]() Evo Veki i Triumph mogu to posvjedočiti od sinoć,nikome nije bilo jasno. EDiT: Btw,jeste primjetili u Neo-vom YT linku da je lika morao dva puta nožem priklati da bi lik umro? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Super mi je što smo počeli streamat, woohoo! ![]() Jučer mi je bilo predobro. Nebbina žena <3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 | |
Premium
|
Citiraj:
Radije ću sam trčat po praznom serveru nego igrat protiv cheatera jer igrat protiv njih nema smisla, samo se iznerviraš. Ovako mi je duša mirna. ![]() Ovo što se događa Neu se i meni redovito dogodi (jučer su morali gasit zvučnike koliko sam urlao, pogodim lika s gl drito u tijelo i ništa..), ali pripisujem grešci u igri, ne cheatu.. Aerendyl, ako imas nick na pbbansu pošalji mi ga u pp da te dodam u team, ako nemaš nema veze.. Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 12.04.2010. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|