|
![]() |
#691 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Vjeruj mi, probaj barem DC interiors te MMM i promjenit ces misljenje ASAP. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
F3 je zakon,iako malo drugaciji od drugih.. imao sam puno problema s njim,mogao sam igrati samo u windowed modu(full screen crasha stalno,al stalno).i sve na minimum,ali cak i tako sam ga morao odigrati.. jucer poceo Tactics ispocetka,šljaka cak i na WIN 7!-tko bi rekao za igru staru skoro 10 godina.. Fallout i Baldurs Gate bih mogao igrati stalno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Fallout 3 Završio ovo sa svim DLC-ovima, preko 80 sati u igri. Ne znam koji je kraj gluplji, onaj standarni ili extended Broken steel verzija. Za dvojku koju sam odigrao prije više od 15 godina mi je ostalo u sjećanju da je na kraju bio poduži zadovoljavajući epilog. Sad baš otvorim krajeve dvojke na youtubu i stvarno ima krajeva ovisno o izborima koji traju preko 10mn, osvrt na odluke i posljedice u svakom naselju. U trojci glavni quest je prekratak i zbrzan, taman kad se zakuha situacija dođe zadnja misija koja je praktički walking simulator, na kraju samo spomen "bla bla utjecao si na druge ljude bla bla" par slikica i gotovo, nakon toga počinje oksimoronski Broken Steel, popravljanje štete jelda. Daleko od toga da je igra loša, ali ima dosta mušica (treba konstantno dadiljat suborce, nakon nekog vremena level dizajn postane premonoton, treba redovito sejvat zbog bugova, ama baš nikakve reakcije na Fawkesa kod Brotherhooda,...), bilo bi bolje da su skratili mapu za 25% i posvetili se glavnom questu. Mislim da ću uskoro kreniti na Fallout jedinicu, nju iz nekog razloga nikad nisam dovršio do kraja, u pitanju je čak možda bio neki bug. btw jel onaj T51 oklop neuništiv? Njegov health mi je uvijek bio na 100%, u kombinaciji s njim i 30. levelom bio sam praktički superman. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|