|
![]() |
#302 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I meni se to danas dogodilo, samo izbaci na desktop iz main menua i kaže ..."stopped working" Sutra ću reinstall pokušat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#305 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
evo, nakon malo igranja mogu reci da mi je igra ok. Grafika na medium s HDR-om @1366x768 na laptopu ide skroz glatko bez kašljanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa poslije kad dodes u njihovu utvrdu dodes do jednog lika i on ti da taj potreban skill za nosenje power armora, ali imas jos dosta do toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
OPREZ SPOILER! To mi je glupo s tim treningom jer izgleda da svi mogu nositi power armor bez treninga, evo lodal sam na ulasku u djecograd i vodim jednoga u grad odraslih, dam mu u inventorij tesla armor i gejteling-gun i on si to fino obleče i puca s ovim topom ko da svaki dan to koristi a živi cjeli život u špilji -doslovce. Normalno na kraju mi nije nikaj vrnul dok smo došli na odredište. Treba paziti s tim privremenim party memberima blizu cilja im treba sve iz inventorija pokupiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ti bi ban? ![]() nego vidim da je igrica puna opcija pa mislim da cu ju ipak opet probat jednom sam ju pokrenuo, kako nisam znao kakva je to uopce igrica pocetak mi je bio cudan pa sam prestao, ali idem opet pokusat jel preporucljivo bit bad boy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Pijem samo KAJ
|
neznam ni sam kako sam upao u racunalo ![]() @alan_poh: gdje ti je taj "armori"? Mislis mozda na onaj supplies gdje mozes obavljati questove za Myru ili kako se vec zove? sto se tice bad/good boy ja cu ostat negdje na sredini. Tu i tamo nesto ukredem, slazem se, ali obavljam i dobra dijela. Za sad sam prevagnut na dobru stranu, sto ne znaci da se nece promjenit na losu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
hihi pretpostavljam bad karma ^^ No svakako cu probati, vidis meni je pobjegao onaj u odijelu pederko :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
![]() |
#322 |
Premium
|
ma neznam nekako mi sad ne odgovara ova igrica. prvo sto mi jako smeta jer trcanje ako se to tako naziva. prespor je. ma mislim da cu ju zaobici. igrao 2 sata i teglio se po usranoj gradu i na kraju poceo ubijat sve redom. toliko od mene pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Pijem samo KAJ
|
kad se otkriju lokacije možes kliknuti na karti samo na lokaciju na koju želiš ici i odma ces tamo biti |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
|
sta da? zasto to nije objasnjeno u igri? sta kliknem 2 puta na nju? jer znam da ako kliknem desnim da mi stavi mark i onda me usmjerava na kompasu? lose su napravili kretanje po terenu. npr dok sam pratio serifa on je skakutao putem i sto me najvise zivciralo, bio je 5x brzi od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
evo sad sam isao probat. to radi samo na world map i ako si vec bio tamo hvala pustit cu igricu na kompu pa svako tolko kad uhvatim vremena malo odigrat dali se preko noci mora ne gdje prespavat? ako da, gdje bih mogao? serif je vec mrtav ali mi igra ne dopusta da spavam u njegovoj kuci |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Pijem samo KAJ
|
Citiraj:
ja hodam u onaj supermarket na madrac u wc-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Za neke ljude jednostavno nisu RPG igre, a kamoli Fallout. Brzina ovisi o tome koliko si opterećen, i kakvi su ti statsi. Sama fizika igre i dorađenost a i grafički eye candy su ovdje na drugom planu. Još samo čekam da se netko pobuni zašto nema lean right i left.
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|