|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ebay?
Je li itko pokušao kupovati kakve svari priko ebay-a? Može li koja informacija koje su mogućnosti plaćanja,kakva je stvar sa carinom itd. Jeli ima netko možda iskustva da malo detaljnije objasni? Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imao sam namjeru ali kako ne primaju kartice tipa visa electron ...odusta san...naravno posla san im mail sa pitanjem zašto...bez odgovora....da bar možemo koristit paypal......ma dok ne udjemo u EU ništa od toga...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja naručivao..mislim da je ovo 3 il 4 tema u kojoj sam to napisao ![]() Romobil iz njemačke (šta je tu smješno...going professional, tražio nešto što izdrži skate park duže od tjedan dana ![]() ![]() Ja poslao pare poštom do rodbine u njemačku, oni prek banke platili (ovi lopovi kod nas mi htjeli naplatit 200€ poštarine...) Stiglo fino zapakirano, kao i opisano...sve 5... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zasto bi placao s visom electron?!? pa ak ti izlete brojceki da si netko kupi finu novu plazmu s tvojom lovom? s kreditnom karticom si osiguran od strane firme, ak se ustanovi da fkt nisi ti, ne naplate ti. govorim iz iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma znam al opet, jednog dana se zaboravis i ostane ti neka lova na kartici i odjednom hopa, nema vise... mislim ja se nebi zezao s tim, kako hoces |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|