|
![]() |
#1231 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Bok, molim vas pomozite mi. Imam studentski račun u Splitskoj banci i njihovu Visa Electron karticu. Htjela bi kupovati prko ebay-a, pa me zanima kako napraviti paypal? Mogu li s tom karticom? kako se trebam registrirati? Plizzz help. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako si se uspjela registrirati ovdje na forum, uspjet ćeš i na paypal. Odi na stranicu za registraciju upiši sve tražene podatke, dodaj karticu i to je to. Ne znam primaju li kartice Splitske banke, ali ćeš saznati kad pokušaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Registered User
|
Tnx, zbunili su me ovdje s tim nekim kodovima i limitom od 100 dolara, to mi nije jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Kad se registriraš imaš limit od 100 dolara sve dok ne potvrdiš account. Paypal ti odmah po registraciji skine s računa (dakle moraš imati na računu nekih 12kn) 2 dolara, ali nakon što potvrdiš account vrate ti ih. Potvrdiš ga tako što zatražiš ispis transakcija u banci... i na njemu ćeš naći transakciju pored koje piše PAYPAL****, tako nekako, umjesto zvjezdica su 4 broja. Ta 4 broja uneseš na stranici paypala gdje piše Verify account ili tako nekako i tako potvrdiš account. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Registered User
|
Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Zanimalo bi me, koja je to suma novca dovoljna kako bi sa PayPal akaunta poslao sebi novac na bankovni račun i koliko vremena treba da prodje kako bi mi taj novac stigao. Ne radi se o nekoj velikoj sumi, ali i to bi mi dobro došlo, kad bi u skorije vrijeme mogao podić. nadam se da mi neki od super poznavalaca PP, mogao bit na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Trebaš minimalno $5 ja mislim, jer ti je $5 fee za potezanje, tj. ako potežeš $15 na račun ti stiže $10, a $5 je fee a dolazi u roku od 2-5 dana
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Registered User
|
Citiraj:
No, ako odaberes mjesecnu isplatu, novac ce se ti se prebacivati svakog prvog u mjesecu (isto treba oko 5 dana za obradu) i za to neces morati placati nikakvu proviziju. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 | |||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Kod njega je min. $10 za withdraw i $5 je fee, i netreba 5 dana, ne nužno meni se znalo desit da sam u ponedeljak napravio withdraw, a u srijedu sam već raspolagao novcem piše na PayPalovoj stranici 5-7 dana Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav, trebao bih hitnu uslugu sa Paypala, meni je kartica istekla pa čekam validaciju nove, trebao bih uplatiti minoran iznos ( 7$ ), pa ja vama momentalno uplatim na tekući, a netko meni uplati na taj račun. Preferiram poznatije članove ovog foruma, kao zahvalu dam za ladnog pivkana ![]() EDIT: Zahvale starom ratnom drugu i moreplovcu, nino ![]() ![]()
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 30.09.2011. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jedno paypal noob pitanje... verificirao sam karticu i na my account piše:PayPal balance:$1.95 USD te novce koje su mi vratili natrag zbog verifikacije,da li je taj novac na mojem računu? taj dio mi nije jasan... isključivo kupujem pomoću paypala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
zapravo i ne, imamo osakaćeni PayPal pa je jedina stvar koju možeš raditi sa paypal balanceom jest povlačit na karticu, plaćanje i slanje nekom drugome nemožeš
![]() |
![]() |
#1245 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1248 |
Registered User
|
Nazalost izgleda da je problem s hrvatskim korisnicima vezano i za mjesecni transfer s balancea na karticu - Paypal za sada sugerira rucni withdraw: Jel' ima netko da ima ovaj isti problem na Ersteu? Jel na PBZ-u radi sve ok vezano za ovu pricu? "Thank you for contacting PayPal regarding our automatic withdrawal, I am happy to assist you today. I have investigated this issue for you and this is a known technical issue for our Croatian members. Your balance should automatically be withdrawn on the 1st of every month. However due to a technical issue, this has not been the case and that is why you have received that error message. We are working to resolve this but unfortunately I cannot provide you with an exact time frame. As a work around we are asking our members to use the manually withdrawal feature available on your account." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Super User
Datum registracije: Jan 2008
|
do sad nisam imao problema, s povlačenjem balanca na kartice.. ako netko ima problema, ili mu se ne da cekati 1 u mjesecu nek mi se javi. dogovorit cemo se da odmah dobije prebacivanje.
![]() |
#1251 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Jel može pitanjce na brzinu da ne listam od početka; koja kartica iz Erste banke za paypal? EDIT; Izgleda da je visa electron. Vezana za tekući? Kunski? Devizni?
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 09.10.2011. u 07:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1253 |
Registered User
|
Osim kunskoga moze i debitni. U slucaju da je kunski vezan na ziro, tada ti porezna moze vidjeti promet na kartici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima te li ovih dana problem sa paypalom? Jednostavno ne mogu platiti item kupljen na ebayu, a paypalovci mi se uopce ne javljauju na moje upite ..... Ne kuzim, love na računu visa electron kartice ima, kartica mi traje do 12/2011.... do sad je sve uvijek prolazilo bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa pitanje, do sad sam kupovao sve preko PayPala i placanje, sve jasno nego. Zanima me ovako. Pre-ordao sam sa CDKey housa keyeve i sad cu tražiti povrat para pa mi recite kolko se to treba cekati ( Danas sam omogucio u profilu primanje para ) Sad me zanima kako to sve ide, spominje se neki "pending balance" , e sad dal se povrat para smatra kao normalna uplata ili kao refund ili nešto deseto. I kolko se u prosjeku ceka od povrata para do raspoloživih para za vracanje na devizni racun. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nakon prelistanih 20tak stranica ovog topica imam par pitanja vezana u paypal. Naime otvorio sam paypal racun, te sam se odlucio za uzimanje vise u RBA. Na tekuci racun u RBA mi trenutno od poslodavca svaki mjesec sjeda plaća pa sam se zbog manje komplikacija odlucio tu uzeti visu. Nakon razgovora sa osobnim bankarom i popunjavanjem dokumentacije bio sam pozvan po karticu. Kada sam dosao po karticu teta na salteru mi je uvalila primjerak ugovora ali i jos jedan dokument koji me malo zabrinuo. Radi se o izjavi o suglasnoti gdje me oni traze da potpisem i ovjerim kod javnog biljeznika naplatu trazbine u iznosu od 23.000 kn sa 12 % godisnje kamate ( nekom logikom mi je to 11.500 kn limita *2 ? ) . Mene je malo ta izjava zabrinula i izlgeda mi zastrasujuce. Sad me zanima da li je to uobicajena procedura kod izdavanja kreditne ili je ovo neki poseban slucaj? Pitanje broj 2. Koji limit da si stavim na Visu i koji postotak potrosenog iznosa je najbolje da mi skida sa racuna? Pitanje broj 3. Da li visa electron izdana od strane RBA prolazi na paypalu? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
za 3. sam malo kopao i koliko ja vidim piše da se nemože na VE od RBA, bar se nije jer su postovi malo stariji, dal' se sad može, neznam...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|