|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo da natipkamo za sve buduce kojima nebude bilo jasno ![]() Broj kod (banke) 2500009 - Broj Računa (banke) 1000000013 Model (u vezi prepaid refresh kartice) 05, Pozivn na broj 9 + 10 brojki (ove brojke dobijete na email (ili na izvodima) ako ste kod pravljenja kartice zatrazili da vam salju stanje racuna, inace morate u poslovnicu da dobijete potrebne brojke) ukratko to ovak izgleda: 2500009-1000000013 05 2xxxxxxx7-2xxxxxxxx3 Napokon se i jedna pametna osoba javila u tom hypo banci ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 29.05.2011. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
jel zna mozda tko, dal se taj iznos od $5 naplacuje fiksno na bilo koji iznos, ili se mozda nakon odredene svote povecava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Koliko ja tu vidim ne ![]() Inače u srijedu su mi uredno prebacili novac sa available balancea na karticu gratis ^^
![]() |
![]() |
#1175 |
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
pozzz evo sam jedno pitanje otvorio sam u Zagrebačkoj banci devizni račun za pay pal i dobio visa electron, e sada vele da se preko zabine vise nemrem ništa na netu več preko mastercarda-a.Na masteru imam brijem 3.500kn limita pa daj mi recite jel se to isplati stavit na paypal da nebi nekaj bilo da mi uzme sve novce pošto nemrem radit na šemu visa electrona di bi si ja uplačivo pare koliko treba na račun! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I još jedna stvar. Pročitao sam da se na PayPalu moguće registrirati MasterCard Prepaid karticom Hypo banke, koju je moguće nadoplaćivati. Znači li to da se može i primati uplata preko PayPala na račun te kartice? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 06.06.2011. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
"Samo vodu ne!"
|
E jebiga. Hvala. Ta zaba je najgori scum na kugli zemaljskoj. Profit najveći, a tehnologija=0. O tretmanu mušterija da ne pričam. Već se par godina spremam pozatvarati račune tamo. A MasterCard prepaid Hypo banke? Zna li netko? Mogu li se primati uplate na račun te kartice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.n...esh_kartica-62 Nazovi tetu u poslovnicu pa pitaj, brijem da možeš ![]()
![]() |
#1180 |
"Samo vodu ne!"
|
Upravo jesam. Ne može se na račun same MasterCard Prepaid kartice. Treba baš imati otvoren račun. Kod njih, ili kako teta kaže, kod nek druge banke koja to "podržava"!? Pretpostavljam da to isključuje ZaBu jer zaba poslovično ne "podržava" ništa osim vlastitog profita. EDIT: Izjava helpeska ZaBe: "ZaBa ciljano koči razvoj tehnologija uplata putem PayPala (i drugih el. uplata), jer ne može garantirati sigurnost. ZaBa generalno ne podržava uplate (primanje novca iz inozemstva) putem PayPala ni na jednu od kreditnih kartica koju ima u ponudi." Eto. Toliko o tome. Istina ili ne, sad je stvarno bilo dosta. Selim se. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 06.06.2011. u 17:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Super Moderators
|
A kaj se isčuđavaš, ulovi vremena, svrati do neke njihove poslovnice pa nek ti kažu točno koja banka "podržava" a koja ne.
![]() |
#1182 |
"Samo vodu ne!"
|
Uopće se ne čudim. Samo mi je dosta. Nikad se u životu nisam sreo s toliko nesposobnih ljudi kao u ZaBi. Moj osobni bankar ne zna što je PayPal. Halo!? To je osoboa na određenoj poziciji u banci. Nije čistačica. 3 službenice ne znaju kako isplatiti ček! Skupile su se nedavno iznad čeka i nijemo ga gledaju sumnjičavo. Malo ček, malo mene... Ne čudim se više. Samo neću više ni pokušavati shvatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možeš si i minus pokrit ![]() http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/id/31
![]() |
![]() |
#1184 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
neznam zasto si komplicirate zivot s tim karticama odete u hypo i otvorite za 20kn (placa se samo prvi puta) PREPAID REFRESH kartica (naglasavam an refresh posto ima jos jedna s slabijim uvjetima) http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/id/62 mozete vrstiti isplatu, uplatu, povezana je s paypolom, mozete kupovati bilo di u svijetu s njom...a najbolje od svega koliko novaca imate gore na njoj toliko se moze skinuti nema nikakvih minusa, mozete uplatiti iz bilo koje banke na tu karticu putem internet bankarstva (naveo sam u par postova gore na koji nacin)...20kn jednokratne uplate ne morate brinuti o lovi, mozete traziti izvadke da vam salju na mail (ako slaju postom naplacuju, no izvadke salju svakog prvog u mjesecu na mail) svaki tren na hypo bankomatu mozete provjeriti stanje racuna...tako da ce vas to lisiti svih problema Citiraj:
EDIT: zaboravih da se kod otvaranaj racuna (prepaid kartice) mora uplatiti 100kn ionak ce te ih potrositi ![]()
![]() |
![]() |
#1185 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
tu je još i žiro račun u PBZu (samo kod njega netreba niš' plaćati pri otvaranju ni općenito) i isto se troši kolko se ima na računu, dobije se Visa Electron, koju se isto povezuje sa PP i može se svagdje kupovat gdje je moguća kupnja kreditnim karticama (di piše da je Visa dostupna)
![]() |
![]() |
#1187 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ima koja dobra duša koja ima na kartici 5€ da mi nešto kupi ? Dajem u ponedeljak odmah 50kn na račun ![]()
![]() |
![]() |
#1190 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Treba ti samo onih 1-2€ toliko da možeš verificirati karticu, verificiraš, prićekaš da dobiješ kod (koji ćeš vidjeti nakon 2-3 dana) i onda ćeš ga morati upisati na paypalu...
![]() |
![]() |
#1191 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Uspio sam. Valjda nije odmah registirao... Uglavnom, kak ide stvar s konverzijama u valutu? Paypal mi je u usd mislim..., jel moram imati na deviznom dolare ili mi banka automatski konvertira? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Upravo kontaktirao support da vidim zašto nemogu plaćati sa available balanceom, jer me živcira što imam 40$ na PP, ali nemogu ništa raditi s njima već samo plaćati sa karticom :\ Wish me luck
![]() |
![]() |
#1194 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1195 |
Super Moderators
|
![]() |
#1197 |
"Samo vodu ne!"
|
Na rubu sam živčanog sloma zbog banaka i PayPala... Nakon višemjesečnog natezanja sa ZaBom uzeo sam u Hypo banci MasterCard prepaid karticu. Pokušao sam verficirati na paypalu i kaže; This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Banku je gotovo nemoguće dobiti, iako nikad žive duše u poslovnici (Sesvete). Kad dođem u poslovnicu nemaju pojma o čemu pričam. Svaki zaposlenik ima svoju teoriju. Ne kužim više ništa. Ima netko ideju? EDIT: Možda je 25kn na računu premalo? TO je bio default. Vidim da za verfikaciju PayPal uzme pa vrati $1,95. 25kn bi to trebalo pokriti, zar ne? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 13.07.2011. u 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.n...ma-kontakt-196 Pa probaj. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Par puta je tu u threadu spominjano da ZABA ne radi sa pp-om, a cini mi se da je spominjana i hypo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | ||
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Konačno sam dobio nekoga na helpdesk tko zvuči donekle upućen u stvar. Samo danas sam čuo 3 različite verzije. Ova tvrdi da je 25kn nedovoljno. Minimum 100kn. Pa mi sada ne preostaje ništa drugo nego nadoplatiti, i vidjeti što će se dogoditi. Iskreno, očekujem navlakašu... Citiraj:
U hypo sam išao zato što se tvrdilo da je to nabrže i najsigurnije rješenje. I u Hypo banci su me uvjeravali da je piece of cake i da će sve biti gotovo za tjedan dana...Eto i 3. tjedan je pri kraju pa ništa... Mogu li se preko PBZ deviznog računa primati uplate iz inozemstva preko PayPala? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 13.07.2011. u 11:32. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|