|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() ![]() 4. klik na start 5. kad završe iz cleaning menu odabrati ATi --> ![]() 6. klik na start 7. kad završi isprazniti recycle bin 8. restart DIO četvrti; install novih omega drivera 1. kliknuti cancel na windows pop up di traže instalaciju novih drivera toliko dugo dok ne jave "a problem has occured..." 2. otvoriti folder di su skinuti omega driveri 3. pokrenuti file, 4. odabrati lokaciju unzipanja filea 5. pokrenuti odzipani file 6. slijediti upute. 7. klik na OK kad pitaju za restart i to je to. Have fun! Iako Driver cleaner ima readme očito neki ljudi to neznaju ili ne čitaju pa sam odlučio napisati mala upustva za upotrebu ( čak ima i slike
![]() DIO nulti: Skidanje driver cleanera 1.njega se skine klikom na http://www.drivercleaner.net/ DIO prvi: skidanje novih drivera Ja preporučam omegu umjesto catlysta, razlika u 3D marku03 na mojoj 9800pro je nekih 300-500 bodova u korist omege. Ali stavit ću oba linka pa kako tko voli. 1.http://www.ati.com/products/catalyst/index.html Catalyst 2.http://www.omegadrivers.net/ Omega DIO drugi: micanje ATi drivera 1. start 2. control panel 3. add remove programs 4. ati display driver remove 5. klikni OK kad windowsi pitaju za restart klikni na OK DIO treći: micanje ostataka ATi drivera 0. Ulazak u Win pod safe modom, to se napravi tako da se tijekom bootanja nakon detektanja diskova stisne F8, pa se iz boot up menija odabere Safe mode 1. cancel kad windowsi traže instaliranje drivera za grafu,toliko dugo dok ne jave "a problem has occured..." 2. pokrenuti driver cleaner 3. tools cab cleaner unutar driver cleanera --> ![]() 4. klik na start 5. kad završe iz cleaning menu odabrati ATi --> ![]() 6. klik na start 7. kad završi isprazniti recycle bin 8. restart DIO četvrti; install novih omega drivera 1. kliknuti cancel na windows pop up di traže instalaciju novih drivera toliko dugo dok ne jave "a problem has occured..." 2. otvoriti folder di su skinuti omega driveri 3. pokrenuti file, 4. odabrati lokaciju unzipanja filea 5. pokrenuti odzipani file 6. slijediti upute. 7. klik na OK kad pitaju za restart i to je to. Have fun!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 31.08.2005. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stavio si ljink za ATITool jebem te ludog... ![]() Pa sam te malo editirao ![]() Ne samo da DC ima readme, ima i help, samo uvijek ima onih kojima je teško pročitati. Ja ga koristim i za ATI i za Nvidiu ( Professional Edition), makar sam se bio već dosta navikao na ručni uninstal i regcleaner. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Hvala Isus ![]() moram priznat da nikad nisam koristio taj tool kad si se već potrudio vrjeme je da ga probam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
moze mi netko pomoci jer ne zelim nista probavati prije nego sam siguran.. ja ima abit ati radeon 9200 se 128 mb na linku koji je isus dao nema tog biosa nego samo za asusu karticu koja isto 9200 se, mogu li koristiti njega ili mi treba neki drugi bios jer bi ju ja ako se moze flashao u neku jacu verziju. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm krivi topic, al ajde sam uzmi asusuov al pazi na memoriju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|