|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@WraGG - u jbt. tebe nebi htio naljutit |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Težina: 117.9 Visina: 198cm Vaš Body Mass Index (BMI) je: 30.1 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. Utjerujem dugove na podrucju požege ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#304 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Visina: 175cm Težina: 92kg Fizička forma: 18 karlovački bez problema ![]() Nekad sam imao 64kg na istu visinu, no malo sam obolio, prestao aktivno baviti sportom te prešao na cigarete i pivu... ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajmo podignuti temu, nekako ste neaktivni u zadnje vrijeme ![]() SU moras azurirati tablicu nakon dugog "gladovanja" malo sam se oporavio BMI 30,2 , visina 191, tezina 110 kg tim bih vrijednim rezultatom ponosno zasjeo na 21 mjesto stare tablice ![]()
![]() |
#309 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I mene je posao ubio. ugovaranja posla i naplate (čitaj: abnormalno obljevanje pivom i vinom, te krkanje rotacijskih domaćih životinja - ovce und svinje ![]() Vaš Body Mass Index (BMI) je: 29.1 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. 190 cm visok 105 kg masivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
196cm nizak 155kg lagan Vaš Body Mass Index (BMI) je: 40.4 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema. btw nema vage koja me moze vagat. A glupo je otic u Kemoboju i tamo se slikat O_o |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#312 |
Osobni opis - pitaj me
|
ovo potvrdujem. auto sa nama dvojicom je lezao 'ko forumula ![]() evo i mojih brojkica. visina - 191cm tezina - 116kg BMI - 31.8 bmi previsok, razmisliti kako smanjiti tezinu itd band. slikica vage koja jos malo pa nece biti dovoljna: dokaz, a ne obecanje. inace Thundercool zauzima srebrno mjesto. cestitam ![]() a ja dijelim tek 13-o..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Decki moram vas upozoriti. Moramo malo skinuti kile jer špekec "ubija". Znam često ići u bolnicu po ljekove za astmu i redovito je kod doktori 80% predebelih ljudi. Debljina samo pokrene puno bolesti, pa ovime apeliram na ljude probajte se više kretati! na žalost špekec nije ni mene zaobišel pored ovih praznika tak da sam sad na 112kg 187cm 32,1 BMI previsok pozdrav svim klopoljupcima ![]()
![]() |
#314 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ja sam uspio malo stuci, al jos uvijek se vrti oko 115... mah, kak ono ide, da zene vole plocice spavale bi u kupatilu, ajde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
72 kg.a ja bi u tim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Visina : 193 cm Težina : 104 kg (sami mišići koji se kriju ispod škembe ![]() BMI : 28 -> BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. Cilj je do lita smanjit škembu i doći do nekih 98kg lagano se radi na tome ![]()
![]() |
#319 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo raportiram da sam živ ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Količina "sala" i idealna težina su dvije različite stvari. Obzirom da si ispod 2m - 110kg je daleko od idealne težine. 100kg je već ok (ipak, je*eš muškarca ispod 100 kila) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
Visina 183cm Težina 103kg http://img16.imageshack.us/my.php?image=dsc00737j.jpg http://img18.imageshack.us/my.php?image=dsc00738k.jpg BMI 30.8 BMI previsok, ... EDIT: evo novih slika Zadnje izmijenjeno od: bamuja. 22.03.2009. u 22:11. Razlog: dodavanje novih slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Mislim da i ja pripadam ovdje ;D;D;D visina - 188 cm tezina - 132 kg BMI - 37.4 slikica ( bez drkice, hvala ;D ) : http://www.imagesforme.com/show.php/...9886312836.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Osobni opis - pitaj me
|
pogotovo je meni dobra reklama da jos vise odbijam fejsbuk - http://www.imagesforme.com/show.php/407786_11.jpg ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
Dobra reklama za fejsbruku ![]() Ma nisam imao trenutno drugih slika, kada se slikam stavim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|