|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#182 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
jedna od boljih igara koje sma igrao u zadnjih dosta godina...a po meni najbolji horor takvog tipa.Dođe mi da je opet instaliram i prelazim iz razloga što mi je pružila takvu dobru atmosferu da sam kroz cijelu igru bio kao da sam doslovno tamo ![]() ogromna preporuka za ovu igru.....jako vrijedno igranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() a sta se tice ovim "pomakom" lika u lijevo...meni se svida...prakticnije je...tj, nema pauze dok gledas inventory, mapu, objectives, itd....a i RE 5 je takav.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
šteta što su je usrali sa 3rd person.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Mini review
Buduci da dvica dolazi (BMK tocno kad), odigrao ja jedinicu pa da potrosim malo vrimena s vama. Patcheve nisam instalira. Odigrano na NORMAL nivou. Dajem joj ocjenu 4 (od max. 5) TEMA: SF survival horor koji nije bas svakome po gustu. Nekima ce bit bolesno, nekima taman, a nekolicina ce odmahnuti rukom da je preblago. IZVEDBA: Elementi igre se mogu naci u Doom 3 (neprijatelji poprilicno slicni, gomila hodnika, labosa, dizala, skladista, skalina, dosta mraka) i Bioshocku 1/2 (kvazi steam punk/retro oruzja, gomila hodnika i mraka, sistem kupovanja i upgradea, inventory), ali sve ovo iz 3. lica. ZA: Atmosfera i napetost (preporuceno kasni nocni sati, mrak u sobi i slusalice na max), graficki solidno izgleda, hardverski nezahtjevno, solidna duljina (cca 6-10 sati ovisno o tezini i tome da li samo slijedite waypoint ili istrazujete svaki kutak mape), upgrade oruzja i oklopa, invetory management, bug free (doduse ponekad su lesevi znali ostati u pokretni vratima ili se zakace za vasu nogu i vuku 10tak metara ![]() PROTIV: Cudan osjecaj/nacin igranja u pocetku (ali da se naviknit i proucit/prominit kontrole), povremeno monotono i klaustrofobicno, premalena raznovrsnost neprijatelja (ovih uobicajenih), te njihovo ponasanje (uvik isto), samo 7 komada oruzja, VSYNC - ukljuciti (bez njega je neigrivo, tj. reakcija ciljanja je spora ko blato), kamera je ocaj (25-33% vaseg livog dijela monitora je uvik pokriveno likom kojeg vodite + smatram da bi vecini dobrodosao pogled iz 1. lica, radi bolje preglednosti i scary osjecaja kad vam se zalipe za facu neprijatelji), nema HUD/radara i quick save (za one koji jako ovise o ovim featurima - klinci ![]() EDIT: kazu kolege da se kontrole ne mogu minjat (ja nisam ni proba iako sam livak) TIPS & TRICKS: ukljuci vsync, pogledaj kontrole u meniju, smanji kontrast na min, stavi slusalice na max i igraj po noci, upgrade oruzja/oklopa obavi uvik (bench uredjaj), save obavi uvik (na onoj save station tocki), kupuj manjak/prodaji visak (na onom store aparatu), ne trosi ammo/medpacks bezveze, obilazi svaki dio mape (u WC-u bude zanimljivih "casopisa" ![]() ZAKLJUCAK: Definitivno odigrati ako mozete zazmiriti na neke nedostatke ili ako ste fan horor zanra (uvik fali ovog sadrzaja ![]() Pozdrav i docekajmo Dead Space 2
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 20.08.2010. u 12:41. Razlog: Dio o kontrolama (u meniju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo jedne zanimljivosti: Pročitajte prva slova od svake misije. 1: New Arrivals 2: Intensive Care 3: Course Correction 4: Obliteration Imminent 5: Lethal Devotion 6: Environmental Hazard 7: Into the Void 8: Search and Rescue 9: Dead on Arrival 10: End of Days 11: Alternate Solutions 12: Dead Space Spooky! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|