Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2010., 18:06   #181
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
SilentHill 2 preporučam, isto tako i 3
Silent Hill 4 ka malo zeznute kontrole bez gamepada

ColdFear ti nebi preporučio jer je ko deadspace, samo je priča "zli paraziti rade zombije" (sam kaj nisu elijeni)

American MCgee's alice nije tolko horor kolko bolesno

The Suffering- dobra priča ali više akcije nego horora

Resident Evil 4, ima za komp, sad bi trebala 5ca doć
E sad kolko je dobra RE priča, ovisi o tebi, meni malo cheasy
CRYOstasis dodajem
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2010., 12:20   #182
bedess_madrfakr
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
jedna od boljih igara koje sma igrao u zadnjih dosta godina...a po meni najbolji horor takvog tipa.Dođe mi da je opet instaliram i prelazim iz razloga što mi je pružila takvu dobru atmosferu da sam kroz cijelu igru bio kao da sam doslovno tamo sav si napet..u nekom isčekivanju...baš je atmosfera i ugođaj igre nešto nevjerovatno dobro napravljeno...priča mi se još više svidjela i nemogu čekati drugi dio.....da nepričam dugo..
ogromna preporuka za ovu igru.....jako vrijedno igranja.
bedess_madrfakr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.05.2010., 14:32   #183
Demigod
Premium

Demigod's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor bedess_madrfakr Pregled postova
jedna od boljih igara koje sma igrao u zadnjih dosta godina...a po meni najbolji horor takvog tipa.Dođe mi da je opet instaliram i prelazim iz razloga što mi je pružila takvu dobru atmosferu da sam kroz cijelu igru bio kao da sam doslovno tamo sav si napet..u nekom isčekivanju...baš je atmosfera i ugođaj igre nešto nevjerovatno dobro napravljeno...priča mi se još više svidjela i nemogu čekati drugi dio.....da nepričam dugo..
ogromna preporuka za ovu igru.....jako vrijedno igranja.
potpis....

a sta se tice ovim "pomakom" lika u lijevo...meni se svida...prakticnije je...tj, nema pauze dok gledas inventory, mapu, objectives, itd....a i RE 5 je takav....
Demigod je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2010., 10:33   #184
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
šteta što su je usrali sa 3rd person....
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2010., 19:05   #185
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
inace bi igra bila "prestrasna" da je fps.
Staro 03.06.2010., 04:02   #186
Demigod
Premium

Demigod's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
šteta što su je usrali sa 3rd person....
Usrali?
Demigod je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2010., 12:33   #187
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Mini review

Buduci da dvica dolazi (BMK tocno kad), odigrao ja jedinicu pa da potrosim malo vrimena s vama. Patcheve nisam instalira. Odigrano na NORMAL nivou.
Dajem joj ocjenu 4 (od max. 5)

TEMA: SF survival horor koji nije bas svakome po gustu. Nekima ce bit bolesno, nekima taman, a nekolicina ce odmahnuti rukom da je preblago.

IZVEDBA: Elementi igre se mogu naci u Doom 3 (neprijatelji poprilicno slicni, gomila hodnika, labosa, dizala, skladista, skalina, dosta mraka) i Bioshocku 1/2 (kvazi steam punk/retro oruzja, gomila hodnika i mraka, sistem kupovanja i upgradea, inventory), ali sve ovo iz 3. lica.

ZA: Atmosfera i napetost (preporuceno kasni nocni sati, mrak u sobi i slusalice na max), graficki solidno izgleda, hardverski nezahtjevno, solidna duljina (cca 6-10 sati ovisno o tezini i tome da li samo slijedite waypoint ili istrazujete svaki kutak mape), upgrade oruzja i oklopa, invetory management, bug free (doduse ponekad su lesevi znali ostati u pokretni vratima ili se zakace za vasu nogu i vuku 10tak metara ), ubaceno par mini igara (shooting practice & basketball), nema uopce loadanja dok ne zavrsite cijeli nivo/mapu, waypoints (za one klinje koji se izgube na mapi), nema HUD/radara i quick save (za one koji vole hardcore feeling), gravity dijelovi mape i oni dijelovi bez kisika (vremenski ogranicene), kolicina municije/medpacksa (taman pogodjeno za preciznost i nesrljanje hodnicima), boss fights....

PROTIV: Cudan osjecaj/nacin igranja u pocetku (ali da se naviknit i proucit/prominit kontrole), povremeno monotono i klaustrofobicno, premalena raznovrsnost neprijatelja (ovih uobicajenih), te njihovo ponasanje (uvik isto), samo 7 komada oruzja, VSYNC - ukljuciti (bez njega je neigrivo, tj. reakcija ciljanja je spora ko blato), kamera je ocaj (25-33% vaseg livog dijela monitora je uvik pokriveno likom kojeg vodite + smatram da bi vecini dobrodosao pogled iz 1. lica, radi bolje preglednosti i scary osjecaja kad vam se zalipe za facu neprijatelji), nema HUD/radara i quick save (za one koji jako ovise o ovim featurima - klinci ), sam osjecaj straha brzo nestane (da - iza tih vrata/kantuna ce te cekati nesto, da - to sta si odjednom zakljucan u prostoriji znaci da ce AI sad navalit iz ventilacije/prozora, da - taj les na podu ce ozivit kad ga prodjes, muzika postaje jaca i promjeni agresivniji tonalitet - da pripremi se sine nevolje stizu...) , kolicina municije/medpacksa (za one koji letaju mapom ko muve i resetaju oko sebe sve zivo/nezivo)....
EDIT: kazu kolege da se kontrole ne mogu minjat (ja nisam ni proba iako sam livak)

TIPS & TRICKS: ukljuci vsync, pogledaj kontrole u meniju, smanji kontrast na min, stavi slusalice na max i igraj po noci, upgrade oruzja/oklopa obavi uvik (bench uredjaj), save obavi uvik (na onoj save station tocki), kupuj manjak/prodaji visak (na onom store aparatu), ne trosi ammo/medpacks bezveze, obilazi svaki dio mape (u WC-u bude zanimljivih "casopisa" ), pucaj stoci u extremitete, 2 full upgreadana oruzja su sasvim dovoljna (npr. plasma cutter i pulse rifle)...

ZAKLJUCAK: Definitivno odigrati ako mozete zazmiriti na neke nedostatke ili ako ste fan horor zanra (uvik fali ovog sadrzaja ). Inace dok pisem ovo cijena igre je cca 10tak USD na eGAYU, dok pak nasi smradovi traze priko 300kn (niti igra vridi toliko niti nasi krelci imaju mozga).
Pozdrav i docekajmo Dead Space 2

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 20.08.2010. u 12:41. Razlog: Dio o kontrolama (u meniju)
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2010., 13:24   #188
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Evo jedne zanimljivosti:
Pročitajte prva slova od svake misije.

1: New Arrivals
2: Intensive Care
3: Course Correction
4: Obliteration Imminent