|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa ti kreni igrati na impossible i nemoj stiskati b u igri, meni je sasvim dobro došlo, cemu da lundram, nija kao da se i mozes izgubiti ali ovako bar ne moraš stalno mapu otvarati kao u veicni takvih igara sa više hodnika i 2-3 zadatka. taj b je vise kao neki hotkey za brzu mapu da ti pokaže odmah kuda, a ne da aha tu tu sam idem gore aha, da te ne iskljucujes iz igre i atmosfere, meni odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
naravno, steka zvuk i grafika nekako... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam taman završio chapter 6. Igra se izvedbom fura na Bioshock. Ludi znanstvenik ima ludu ideju kojom će pokoriti ljudsku rasu iizazvati novu evoluciju, kupuješ oružja samo na određenim stanicama, unaprijeđuješ ih samo na određenim stanicama, sakupljene kanistre koristiš za update skillova ili oružja...sve to na vrlo jednostavan način, što mi se pak ne sviđa. Ako su dali takvu mogućnost, onda bih ipak htio malo više detalja. Pathfinding help sustav je genijalan- više nema lutanja nivoima da bi se provjerilo gdje se što otvorilo nakon obavljenog zadatka, mapa je također genijalna i pokazuje točno gdje se nalaze save lokacije. Kad već ne postoji quick save, onda barem neka vele gdje se te lokacije nalaze. Oružja su jako maštovita, ali ih je brutalno malo, a sekundarne opcije pucanja jesu lijepe za gledati, no mojem stilu igranja beskorisne. Još ne razumijem taj pogled kamena s ramena. Ili neka stave 3rd perspektivu kao u splinter cellu, pa neka se kamera prilikom ciljana približi ili neka stave igru u FPS...ovo ne liči ni na što. Igra bi bila najmanje 20% igrivija da je iz prvog lica, ali FPS na konzolama ne prolazi. S druge strane, morali bi maknuti sve one svjetiljke s leđa glavnog lika....zero G mi je bio zabavan u početku, ali uskoro mi je dosadilo stalno poskakivanje na druge platforme. Isto tako, kopiranje gravity guna, ali bez korištenja samog gravity guna mi je također bezveze. Usporavanje samo određenih objekata je isto tako bezveze...mogli su jednostavno staviti bullet time. Sustav misija je jako zamoran nakon nekog vremena...u svakom chapteru znam da ću morati pritisnuti neki gumb, pa će mi onda ženska reći da ipak moram otići an drugi kraj levela pritisnuti još jedan, pa onda ni to neće biti dovoljno, nego ću morati još jedan stisnuti na sredini mape. Velika pohvala grafici i engineu...ne mogu vjerovati da je to godfather engine. Imam neku prosječnu konfiguraciju, možda i ispod prosječnu, a igra leti na solidnim detaljima. Sve u svemu, nije zaslužila ocjenu 90% kao što joj je dano kod nekih recenzija- možda više oko 78%, ali ne može se reći ni da je smeće. S*ao sam prvih pola sata kao i kada sam igrao doom 3, ali vrlo se brzo navikne na jedno te isti mehanizam zastrašivanja i to također brzo dosadi...znaš da će ti se neprijatelj niodkuda stvoriti ako se soba u kojoj se nalaziš zablokira i onda se nakon ubijana neprijatelja vrata magično otvore, povremeni krikovi i šaputanja, malo raznolikih čudovišta...možda desetak u cijeloj igri od kojih se samo 3-4 vrste kontinuirano ponavljaju...barem do 7 poglavlja gdje sam sada stao. Opet velim, igra nije smeće, impresivno je izići na oplatu broda i gledat i planet krećući se kroz svemirski vakuum, ili promatrajući ogromne mehanizme kako se okreću, a cijeli nivo nema niti jedan loading ekran (vjerojatno su to zamaskirali vožnjom u liftu, jer se tu ne može upravljati likom kada se podižete/spuštate), ali igra je tu negdje malo više od prosjeka. Još si razmišljam da li da je prijeđem do kraja ili ne.
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam na 4 chapteru do sada o igri sve najbolje od dosadasnjih igara koje su izasle ova me najvise zadrzala na stolcu... Moj tip igre defintivno akcija horror sto ces bolje. Po pitanju kontrole lika i sve lag ne postoji bar ne kod mene i to tek kad sam iskljucio vsync onda mi je FPS skocio na 70-140 kad sam koji put skicnio.... Igra me najvise impresionira svojom atmosferom zvukovi pa kad pocnu iskakat neprijatelji na sve strane. Odlicno moja preporuka pokraj FC2 razocaranja ovo je odlicno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ljudi, vi koji ste uspjesno pokrenuli igru na visti, molio bih da neko Copy/Paste ovdje sadrzaj settings.txt fajla iz direktorija: C:\Users\.......\Documents\Electronic Arts\Dead Space Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ti ne nalazim nikakav settings.txt u tom folderu. Inace igra radi super na visti x64. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Mislim ono, presmiješno al pobogu jel bila ijedna igra koja je dobila prolaznu kod njega? ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Portal od ovih novijih mu je kao najbolja, on ti je više old school igrač. Baš me zanima kaj će reć za Fallout. =) OnTopic: Jel pogledo ko anime? =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam pogledao animirani film. Al sam ga namjerno pogledao nakon odigrane igre da mi "poslozi" sve na mjesto. Dobar je uvod u zbivanja na brodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
kako da promijenim crosshair u horizontalu? stalno mi reze udove u vertikali no vidio sam u recenzijama da mos saltat izmedju horizontalnog i vertikalnog crosshaira |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Jucer instalirao igru...prvo sam primjeti da se mis cudno ponasa, malo se igrao sa postavkama i na kraju skuzio na treba iskljuciti V-Sync i sada igra "leti". U nedostatku drugih igara ova mi je i predobra, samo steta sto nije iz prvoga lica.....definitivno bih je igrao sa vecim gustom. Uglavnom....ne mogu reci da je igra "zakon", ali po mome ocjena oko 85-90%. I da, igra zna malo "scimat"....ali da je nesto prestrasna ili nesto...to bas i nije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
malo igrao ovo neki dan, s velikim zakasnjenjem. Nazalost, vidio da nisam nista propustio. Sad pogledam onaj video review gore i moram se slozit sa svime....a s obzirom na to tko je radio review to nikako nije dobro ![]() Glupo, ponavljajuce, predvidljivo...bemti cak sam i prvog onog "pravim se mrtav ali samo cekam da dodjes pa da te pojedem" procitao s 10m pa me ni to nije uplasilo. U pocetku jos malo jezivo dok nema neprijatelja, svi oni zvukovi rusenja, kotrljanja po trupu broda itd....no nakon 5 minuta shvatis da se uopce na to ne moras osvrtati jer igra ionako ceka da nesto napravis vezano uz "pricu" (navodnici jer se to stvarno ne moze nazvati pricom) da bi spawnala par neprijatelja i svaki put to sve iz pocetka... Prejadno, nisam pratio temu dalje od prve stranice pa ne znam jesu li se oni koji su s njom bili odusevljeni u pocetku u medjuvremenu ohladili no toliko me razocarala da nemam ni volje procitati ove 4 stranice threada ispisane u medjuvremenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
Ekpia help!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@win32 postoji i druga strana okruglog tijela ![]() Citiraj:
![]() najbolje je imati ondaj prvi plazma torch (pištoljčić) i kasnije si još uzeti pulse rifle, sva ostala oružja su ili spora (veliki plazma gun) , imaju malo municije (link gun) , prebrzo troše municiju (flame), preslabi su (force gun) završio sam igru sa oko 310000 para, 8 nodova, full upgrade na plazma torch, pulse rifle, rig, stasis i telekinezu
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Presao je sinoc...totalni bed, jer igra mi je bila odlicna. Igram je ispocetka, ali mi stalno izbacuje neki error vezan uz C++ pa me to malo zivcira.....makar mi se igra igra jos jednom! Uz to me jako iznenadilo kada sam vidio u Bug-u da su igru strpali pod "Razocarenje godine"!? WTF!?! ![]() No glavno da su pod FPS godine stavili "Left 4 Dead"...ok, kao na trece mjesto, ali dajte molim vas....!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
najdebilnija stvar u igri je sto je lik pomaknut u ljevo tj nije centriran to mi je onak pre predebilno... inace igra je za ubiti par sati ok dosao sam do pola igre i neda mi se igrati vise... dosadna mi je ![]()
![]() |
#149 |
Premium
|
Upravo to.... ![]() U moru smeca koje se izdaje i koje uopce nazivaju igrama, Dead Space je jos zakon....IMHO.... ![]() Ali to je kao "Razocarenje godine", a na TRECE mjesto stave "Left 4 Dead" pod najbolji FPS..isssss....uzas! Inace, ne smeta mi sto je lik malo pomaknut u lijevo ili kako vec, stovise to mi pase jer imam nekako bolju preglednost......zato sam i napravio 100-tinjak ss tokom igre! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
left for dead je kopija serious sama sa zombijima, he he, kad smo mi to osmilslili....bilo je to davno a što reći o igri koja ni misije povezane u priču nema neg moš preskakati...bez logičnog slijeda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|