|
![]() |
#2251 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Koja đubrad... sad vise ne daju tablete bez želim promotivnu ponudu + 3 mj. MAXtv To Go! ugovora. ![]() Nadam se da ce uskoro ponovno davati mobitele za ugovor, jer mi bas trenutno treba jedan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja isto zakasnio na tablet,a dobro bi mi jedan došao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
na produljenje adsl ugovora još nema niš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Zovem szk da provjerim baš jel ima kaj novog. Nađe žena zahtjev i veli "vaš zahtjev je storniran". Pa reko zašto, kak.... Provjeri nešto detaljnije i "nema tehničkih mogućnosti". "Ako/kada bude mogućnosti, biti ćete informirani." E sad, mene zanima dali je problem parica ili centrala. Ona na to nema/nezna odgovor. Jer ako je parica, može se probat s drugom... ako ne službeno, onda "neslužbeno" Jesmo daleko od centrale, ali u selu ljudi imaju adsl i maxtv, i ja na drugoj liniji/broju.
Još jenu pa ideme Zadnje izmijenjeno od: Zagorec. 26.11.2012. u 08:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Isplati li se uzeti ovaj alcatel tablet T 10? Ima li tko iskustva s time? Uzeo bih ga za curu, da ima za face, malo surfanja netom iz kreveti tome slično ![]() Znam da nije za igrice, ali za osnovne stvari bi trebao biti ok ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Uzmite novi MAXadsl ugovor i kupite Smartphone T-Mobile Move 2 za samo 99kn. https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...motivne-ponude |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Samo malo, to je za nove korisnike ili za obnavljanje ugovora? Pitam zato jer piše "Uzmite novi MAXadsl ugovor...". Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 28.11.2012. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
12 mj. Citiraj:
_ Mislim da cu to uzeti pa budem napisao ovdje kakva je sutuacija! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Ova gospoda iz Tcoma su pukla svega mi... sinoć oko 9 mi isključe internet i maxtv zbog "neplaćenih" računa... zovem ih i objasnim da je sve plaćeno te mi vrate maxtv ali ne i net. nakon toga iz nazovem ponovno te im ponovno pojasnim da je plaćeno i da me ne ____ (ubacite riječ koja najbolje opisuje spolni odnos) te mi striček kaže da postoje 2 rate neplaćene za koje ja pojma nemam. te mi iskopači i telefon... jutros se probudim net i tv rade, telefon ne ![]() ![]() frustracije sam izbacio, ode na kavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam jučer nazvao SZK i pitao dali nude nešto za produženje ugovora jer već sjedim dugo bez ugovora, ponudili galaxy mini 2 za 99kn i MAX2 paket L na 24 mjeseca, reko može. Za 30 dana max trea doći, otkljućaš ga besplatno i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2268 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
A samo net ne daju produžiti? Da mi ne j****u po programima za MAXtv
![]() |
#2269 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Code:
Evo tko je već dobio telefon za produženje ugovora ovakav je postupak za otključavanje na sve mreže a tko još nije da mu bude na zanjanje i ravnanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
No problem nije bio u tehničarima, nego u sistemu koji je "zabacio" nalog. Pošto se cijeli 11. mjesec usluge nisu koristile (neću ni računat ovih 17 dana u kombinaciji u listopadu i prosincu) jer za njih nije bilo tehničkih mogućnosti, poslao sam prigovor na račun koji je uredno stigao. (čak su mi sugerirali SZK i tehničari) Žalit ću se i na idući, barem za telefon. Iz principa. Bolja strana priče je da sam na boljoj centrali sad i imam maksimalnu propusnost ~25 Mbita, uz minimalne smetnje. Jedino kaj je jako čudno je "Output Power" podatak za upload u routeru: ![]() Bez obzira na to, sve radi normalno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
E ovo se i meni upravo dešava, da se nalog negdje "sam od sebe" stornira, poništi. Radi se o uključenju adsl-a. Zvao sam i voditelja tehničke službe koji veli da si nemre pomoči, jer ako nema nalog, nemogu/nesmiju oni ništa radit. Marija Bistrica
![]() |
#2272 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne stornira se, nego čim ne prođe provjera tehničkih mogučnosti, zahtjev automatski odlazi na listu interesa, i tamo stoji dok se ne omoguće tehničke mogućnosti za tu uslugu, a to može biti danas, sutra za 10 godina ili nikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Premium
|
Citiraj:
ali da prvo trebaju nalog imati. A nalog nemogu dobiti jer nema tehn. mogućnosti. Začarani krug ![]()
![]() |
![]() |
#2275 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: hrvatska1991. 13.12.2012. u 18:34. Razlog: - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozz ljudi Koje nebuloze iz T-scuma Otisao sam od njih na Optimu prije 4-5 mjeseci. Dosao danas postar sa 2 zahtjeva sa uslugama koje glase na moje ime,oib i moju adresu. Osim: Isporuka racuna: na E-mail nekakvog lika vt-t-com.hr???..nikad cuo za njega. E-mail za obavijesti: nekakav lik zg.t-com.hr???...nikad cuo ni za ovoga. I naravno odozada dokument o prekidu svih usluga sa Optimom. Kontaktirao sam ih i sve to je naruceno telefonski 12.12.2012. Sto nije istina. Nisam naravno nista potpisao,ali koji kurac stvarno oni rade? O boze...
"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die." Zadnje izmijenjeno od: Banx. 14.12.2012. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Čudno se dešava nešto ja sam ovaj tjedan dobi poštom da su na zahtjev telefonom aktivirane dvije usluge koje naravno nisu, halo bon i još jedna . Zva szk u srijedu poslje 10 nejavljaju se i do safa totalmo zanoravi na to moram ih još nazvati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Za halo bon se nemoj brinuti, ne naplacuje se, ali znaju aktivirati u teleprodaji jer im nosi bodove za svaku aktivaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Znam mjesta gdje su ukljucivali odmah drugi dan, ali vise puta sam dozivio da sve ukljucuju nakon 30-40 dana, a negdje cak ni nakon 60 dana nisu spojili nista. I ne brini se, nisu oni jedini koji tako rade, kod H1 je zahtjev napravljen pocetkom 9. mjeseca, a jos nisu ni zapoceli ukljucenje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|