|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Svaka čast. Još da meni dignu upload, bilo bi super. Ne zbog torenata, nego zbog MP igara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1984 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni su digli upload, no smjesno je da nisu mogli makar malo brzinu downloada povecat (makar za one koji imaju mogucnosti). Vec 4 godine je ista brzina, a toliko se toga promijenilo, nemozes normalno pogledati video u HD-u... Katastrofa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma užas, al eto bar su taj upload digli na neku razumnu brzinu. I 4 MBit-a NIJE dovoljno malo zahtjevnijem korisniku. Npr uopće ne mogu streamati HD utakmice -.-" ![]() Eh što volim kad "radim" na brzini koja je u sigu ![]()
![]() |
#1987 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Lijepo izgleda http://www.technicolor.com/en/hi/dig...dsl/tg789vn-v3 No prije bi rekao da to daju samo poslovnim korisnicima.
![]() |
#1990 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Trebao sam prije zakukat ![]() ![]() Nego, jesu dizali i download? Inače imam 4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1992 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Blago njemu, tako sam i ja prije imao.. Sad imam sve na jednoj parici, odnosno, dijelim 4 Mb na MaxTV i ADSL.. A naravno, znamo da je TV prioritet.. Bulšit nažalost.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Za ispravno funkcioniranje iptv-a i adsl-a treba minimalno 8Mbps, nazovi SZK pa reci da ti dignu propusnost.
![]() |
![]() |
#1996 |
Premium
|
A zvat ću ajde, ali pričao sam o tome sa monterom s kojim sam se skompao, i očito to tako mora bit.. boo.. budem sutra nazvao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Nego se jednostavno radi o tome da na nekim centralama mogu ograničit koliko će dat IPTV, koliko ADSLu i neovisno bio maxtv aktivan ili ne, adsl ne može preko cca 4 Mb koliko plaćaš. Bar je meni tako rečeno, ako su lagali mene, lažem i ja vas, ali znam samo da san relativno davno bio na 7/0,5, a to se prelaskom na na novu centralu vratilo na 4/0,25 ![]()
![]() |
![]() |
#1998 |
Premium
|
Ovako, da vam objasnim jer vidim da pričate svašta ![]() Od navedenih 500 kb/s, oko 300 treba TV-u, tako da mi ostane 250-300 kb/s za download. Čim isključim TV, download skoči na 500.. Zovem sutra, ali mislim da neću ništa postić zbog onoga što sam vam već rekao, na jednoj parici sam i nemogu oni meni dat cirka 800kb/s, iz razloga što TV nije stalno upaljen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ti si UVIJEK na jednoj parici, bez obzira na usluge koje imaš. E sad, druga je stvar koliko mogu propustiti kroz tu paricu, da li mogu pustiti 8 megabita ili ne.
![]() |
#2000 | ||
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
imam maxtv i adsl. ostvarujem uredno 4mbita i kad radi maxtv i kad ne radi. kako to da meni onda ne skace na 9mbita dl koliko pise u ruteru kad ne radi maxtv? vidio sam da se to nekim ljudima dogadja. jel to puka slucajnost/sreca ili je nesto drugo u pitanju? naravno znam da ako placas 4mbita onda toliko i dobijes. samo me zanima Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2001 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
To je bilo nekad prije, među prvima šta su uzeli Maxtv, kasnije su sredili, no moguće da je starim korisnicima ostao taj "feature" ![]()
![]() |
#2002 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#2005 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2008 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
oduvijek je bilo recimo DO 4mbita(2,8,10,20). koliko mozes dobiti toliko dobijes
![]() |
#2010 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Ako neki nemogu ni 2mbps dobiti, nazovite SZK i prijavite smetnju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|