|
![]() |
#1351 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Uvijek generalni problemi se rijese kroz par sati, i ako se ponavlja 3 dana, da onda je samo tebi. I bolje da nazoves SZK da ti prijave smetnju, nego tu se zaliti jer ti tu nitko nece moci pomoci osim savjetom da nazoves SZK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Jedna stvar mi je čudna, naime tehničar mi je također reka da telefon sada mora bit spojen u modem, a ne više u tel liniju preko splittera. Na pitanje "Zašto?", odgovor je glasio "To je nova tehnologija." ![]() Problem je u tome što su telefon i modem na različitim katovima kuće, a na svu sriću kabel koji ih povezuje je ima u sebi jednu neiskorištenu paricu pa je to riješeno bez primištanja telefona kat niže, što je ekstremno nepraktična opcija, bez obzira što je telefon bežični. Splitter je posta višak. Zbog čega je potrebno spajanje telefona u modem?, pitam se. I za kraj mala usporedba Thomsona ST780 i Thomsona TG782. Th.782 brže otvara web stranice, Th.780 je kasnio sa odzivom nekoliko desetinki, ništa ekstra, al' čovika veseli. Th.780 je umira kad bi se otvorio uTorrent sa više od stotinjak konekcija, surfanje je bilo nemoguće, neovisno o upload limitu u uTorrentu. Th.782 uz cca 600 konekcija otvorenih i rezervirane pola upload brzine na 2 uTorrenta (2 PC-a) i uz slušanje internet radia na jednom PC-u, otvara web stranice nekoliko sekunda sporije, ali ih otvori bez greške. Jedina stvar koja mi je bolja kod Th.780 jest dizajn. ![]() I na kraju - link na usporedbu snage WIFI signala. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Isključenje korisnickog računa
Poštovanje dame i gospodo! Imam jedan problem pa molim pomoć ukoliko se vec netko susreo sa tim problemom ili zna rijesenje Jutros se probudim, skuham kavicu i rekoh idem malo pročitati novosti, kad ono prilikom pokretanja mozille piše "isključenje korisnickog racuna" Rekoh milina, nazovem službu za korisnike da pitam u čemu je problem i koji je razlog iskljucenja korisnickog racuna, kažu oni zbog virusa i da skeniram računalo, rekoh dobro, odvrtim full sistem scan na oba kompa i ni na jenom jednog jedinog virusa...poslije toga nazovem njih opet i kažem da sam skenirao računala antivirusom, da mi je antivirus updejtan i da su mi oba racunala zasticena i potpuno sigurna, na to će oni da su u nemogućnosti aktivirati racun i da ću biti bez interneta tjedan dana..sada lijepo nemam nijednog virusa, a niti interneta na tjedan dana jer mi ga je gospoda iz T coma zakljucala...pa molio bih savjete ako netko zna sto činiti...ili je najbolje preći na drugu mrezu i odkantat T com posto me ugovor više ne veze za njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Postoji više vrsta gamadi, neke klasični antivirusi ne detektiraju. Negdje (kod nekog) skini Malwarebytes Anti-Malvare i Spybot - Search & Destroy (ovaj ima i boot cd verziju), vidi kako možeš manualno prenjeti / instalirat zadnje update definicija. Provrti na oba kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@Nikky hvala na odgovoru care! probati cu skenirati racunala sa tim programima, e sada da li znas da li cu morati cekati tjedan dana da mi otkljucaju racun?posto su mi rekli da ce mi ga iskljuciti na tjedan dana :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Najprije trebaš biti 300% siguran da nemaš nikakvu gamad na kompovima, možeš molit / tražit da te aktiviraju al ako problem nisi riješio mogli bi te za kaznu isključit na duže vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
hoce se spustat cijene brzina ? t-scum nazvao doma i kao pitao jel mi imamo neku firmu ili nesta,zasto imamo brzinu 10mbps bla bla i napunili glavu gluposti pa sad kao napad zasto 10mbps.... sta oni teraju korisnike na 4mbps i nize cijene kao ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A provjeri i da nemaš nekog nadobudnog hackera u okolini koji ti se nakalemio na wi-fi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zvao sam službu za korisnike da pitam ako će nakon 31.01 bit neka nova akcija za nove /postojeće korisnike (nešto tipa prijenosni disk, lcd tv, itd) i naravno, ništa se nezna dok ne završi trenutna akcija (31.01).. Od 19.01 sam bez ugovorene obveze, pa se zato interesiram.. Dal imate nekih novih/dubljih saznanja? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
i ne, ni mi u szk ne znamo 6mj unaprijed što će biti... biti će valjda nešto za uskrs, no ne znam ni mi šta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Lp, Pitanje, riknuo mi je Wlan adapter od Tcoma . ( Kupljen i placen bio Wlan router + Wlan adapter, to je bilo prije 4-5 godina možda ) Pošto su taj adapter koristili drugi clanovi obitelji na drugom racunalu zanima me mogu li ja cimati Tcom da ga free zamjene? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Upravo sam saznao da vise nije obavezno imati telefonsku pretplatu uz dsl? Kao promijenio se zakon i ne smiju nas tjerati na uzimanje drugih usluga. Pricam s frendom o tome (on je na njima), kaze da se cuo s njima, i da ce mu naplatit nesto drugo ako nece pretplatu na telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Nece mu se naplatiti ništa "drugo", nego ako nemaš telefonsku liniju povisuje ti se cijena interneta...tj. cijena brzine... dakle, ako imaš tel. liniju brzina ti je 79kn + npr. flat 79kn = dakle 158kn flat adsl... no, ako nemaš telefonsku liniju... brzina ti je oko 152kn + npr. flat 79kn = 231kn flat adsl to je sva mudrost... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ljudi, još jedan apsurd od T-shita! Dobio sam mail na nekom čudnom HR jeziku, da mi je promet duplo povećan ovaj mjesec (veljača) te da iznosi 16kn, WTF?! -prošli mjesec sam imao flat, a sad imam onaj najslabiji od 1GB i onda oni meni kažu da sam povečao promet?! (a smanjio sam ga - helouuuuu)!!! Evo famoznog maila: ![]() -to sam danas vidio tek, a u petak je poslano... Zvao sam službu za korisnike i dugooooo čekao, nitko se od agenata ne javlja, SRAMOTA! -i još nešto, nismo dobili uopće račun za prosinac 2011 & siječanj 2012, WTF? (tad sam imao flat, a prije toga 1GB, dok sam imao 1GB dobivali smo račune, što se to sada događa?!
![]() |
#1369 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Moguće i da je scam, teško ovako reći bez da imam mail pred sobom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa pogledaj si na user.t-com.hr koliko si potrošio prometa. Mislim, taj e-mail ti automatski baca kad prekoračiš promet. Znači dosad si imao flat rate i tu nema prekoračenja, nisi ga mogao napravit. Sad si stavio na 1GB, vjerojatno si prekoračio tih 1GB i sistem te upozorava. Ako ništa drugo, barem je ovo nešto pozitivno kod T-Scuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, ne snalazim se baš najbolje na T-com stranici, a i trenutno sam preko moba, pa bih vas zamolio ako bi mi netko mogao reć cijenu kada bih uzeo uzeo Maxadsl (flat 4-5mbps) ili kolko već ima i telefon. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
uz ugovorenu obavezu na 12 mjeseci ADSL flat 4mbs ti je:158,64kn a,telefon ti je 73,80kn(telefon+max adsl 4mbps sve zajedno ipada 232,44kn mjesečni račun)
![]() |
#1376 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
|