|
![]() |
#9451 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam probao aktivirati, 30 kn mjesečno je opcija |
![]() |
![]() |
![]() |
#9452 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9453 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9455 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Kad sam potpisao ugovor sa A1 u roku tjedan dana zvali me iz HT-a i ponudili 209 za MAX3 (+još 15 za sportski). Ja sam imao i 800 kn penala za eventualni prelazak jer ugovor još nije istekao ali ni to im više nije smetalo da mi ponude novi ugovor na 24 mjeseca. Toliko o brizi za korisnika koji je kod njih 20 godina.
![]() |
![]() |
#9457 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#9460 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Koristim ADSL od tcoma preko routera Speedport W 724V Ci na donjoj etaži, i sada bi nabavio isti/sličan na gornjoj etaži (uzeo bi neki malo jači da pokriva veću površinu wifi signalom). Gore bi se koristio primarno internet, dok u nekoj budućnosti bi se uveo maxtv. Približan budget mi je oko 250kn. Što preporučate da uzmem da imam internet i mogućnost maxtv u paralelci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9463 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#9464 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Gore je dovučen već UTP kabel i gore je utičnica. E sad Speedport je dole i ostati će dole, a ja moram nabaviti takav isti ili sličan (preporuka?) koji je sposoban za internet i maxtv. Gledao sam po dućanima: D-Link: https://www.instar-informatika.hr/d-...D0395/product/ TP-Link: https://www.instar-informatika.hr/tp...DLost/product/ Asus: https://www.instar-informatika.hr/as...31257/product/ Mišljenja? Jel ih tcom treba enableati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9465 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Mislim da nećeš moći maxtv paralelno. Morat ćeš provući dodani utp kabel iz maxtv porta na tcom routeru do uređaja na katu. Neka me drugi isprave, ali zadnji puta kada sam imao neki iptv tako je stanje bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9469 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@ZpcY Ako su oba kata na istom mjerilu i utičnice na istoj fazi možeš MaxTv "prebaciti" sa PowerLine a po postojećem Lan kabelu mrežu / internet. Ako to "ne igra", šta je rekao kolega, postojeći Lan kabel "podijeliš u 2" (govorili smo na forumu kako). Za na drugi kraj dovoljno je staviti neki Router u AP + switch funkciji, možda DIR-809 ili nešto slično. @v_pula Teško da će biti, veeliko možda tko je prebačen na one nove "ormare" pa mu je linija jako kratka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9470 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
a šta je sa vectoringom na dslamovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9471 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dal jos uvije tcom kada se uzme maxtv ( uz net, ili solo) naplacuje dodatnih 30kn za odrzavanje linije. Znam da su prije naplacivali to odrzavanje linije(prije par godina), pa me zanima kakva je sada situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9473 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9475 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel ima neko ovdje da radi kao prodajni predstavik, istice mi ugovor (MaxTv, Telefon, 2 mobitela) a ovo sto je online je skuplje od mog trenutnog ugovora...
![]() |
#9476 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je prodajni predstavnik rekao da on moze ponuditi 209kn samo ako novu liniju (novi tel br.) napravim, inace mora preko sluzbe za zadrzavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9478 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
30kn ti je unutar tih 209kn ,a održavanje linije u biti znaći iznajmljivanje opreme router/maxtv prijemnik s time da 209kn nije cijena koju ćeš dobiti iz prve kod produženja ugovora - moraš pregovarati i malo sreće imati i dat im do znanja da znaš da postoji i ta cijena,a i spominjanje konkurencije ne škodi,ubiti trebaš se dobro informirati koje su mogučnosti na tvojoj lokaciji prije pregovora.
![]() |
#9479 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
. Htio bi pitati dali netko ima internet posvud a da nije korisnik adsl hta. Ovi na szk kaže da može al da mi to može srediti onaj terenski predstavnik. Može li to biti tako? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9480 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Hmmm ne baš. Nađi nekog poznanika koji ima kakvu fiksnu uslugu za to
|
|
Oglas
|