|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
max adsl korisnici,kakva vam je veza danas,mene nesto zeza dosta,ucitava se itd ali dosta sporo,pa ne znam dal je nesto kod mene ili kod njih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni browser radi normalno, ali imam problema s torrentom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ping 54ms, brzina 3,20mbs cini se da je sve ok,ali kao da šteka pa se pokrene,pa opet zeza..uf.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
I meni je zapinjalo prilično prekjučer.... Evo za sve zainteresirane jedna friška insiderska informacija - krenula je akcija za NOVE korisnike max adsl-a i max tv-a. Za svaki novi sklopljeni max adsl ugovor na 24 mjeseca dobijete Samsung Monte mobitel - S5620 - wlan, gps, bluetooth, touchscreen itd... Za svaki novi sklopljeni max tv ugovor sa sport ili hbo paketom na 24 mjeseca dobijete Samsung LCD TV C350 22". Starim korisnicima po običaju k... u zube ilitiga hdd od 320gb ali samo za produženje ugovora max adsl, za max tv ništa.... Edit: Kasno palim, jučer sam saznao a evo danas su već stavili i na net ovo gore sve osim hdd-a....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 15.01.2011. u 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajd ako netko može pomoći, izgleda da se nisam dosta naspavao pa ne mogu skontati kolka bi ispala konačna cifra mjesečne pretplate sa tel. priključkom, max adsl-om 4mbit flatom i max-tv ovim sportskim paketom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Tel. pretplata + 4Mbit + Flat + Osnovni Extra + Sportski paket = 392kn Tel. pretplata + 4Mbit + Flat + Osnovni + Sportski paket = 378kn
![]() |
#910 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Meni zadnja 2 dana navecer net katastrofa...evo sad izmjerio na speedtest.net...imam 1,2mbit od 4mbit download... Ima jos tko ovako spor navecer net ili? Ujutro je sasvim ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
MadModerator
|
Uspostavljena veza CARNeta s Hrvatskim Telekomom na CIX-u Dana 10. siječnja 2011. godine CARNet je uspostavio razmjenu prometa s Hrvatskim Telekomom d.d. preko hrvatskog nacionalnog središta za razmjenu internetskog prometa - CIX (Croatian Internet eXchange).------------------------------------------------- Napokon se i T-Com prikljucio na CIX ![]()
![]() |
#913 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
MadModerator
|
U kratkim crtama ti pise gore. Citiraj:
Ali od ISP-a ovisi da li ce imati peering izmedju ostalih CIX clanica ili samo izmedju tog ISP-a i CARNeta.
![]() |
![]() |
#915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Upravo mi istice adsl u ovome stanu gdje sam sada (tj. u trecem mjesecu) pa me zanima po vasem dali da ostanem na t-comu ili da predem na Iskon (posto mi je jedino on dostupan kao alternativa ovdje u Zg gdje stanujem). Znam da se radi o gotovo istoj stvari, ali me zanimaju vasa iskustva sa Iskonom tj. dali je bolji nego t-com? Netko je spomenio da se sada pri produzivanju ugovora dobije HDD? Dali ta akcija jos traje posto nista ne pise na njihovome webu? Ako se odlucim produziti ugovor kod t-coma, dali to mogu sve obaviti preko telefona ili moram ici kod njih? Isto me zanima i za prekid usluge...dali idem kod njih ili sve preko tel.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Riječi im se pozlatile. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Glavni vod uz glavne ceste ide podzemnim kablovima i postavljeni su šahtovi još jesenas, a na sporedne ulice se optikaner diže na betonski stup i ide ispod kabla za struju. Tako je već jedan dio napravljen. Vjerojatno im je to jeftinije nego da ponovno kopaju. 2009. su asfaltirali jer su postavljali kanalizaciju, nove cijevi za vodovod, i priključke vode i plina za svaku parcelu. Nakon toga je asfaltirano. Da dobijem 4/4 mbita bio bih prezadovoljan.
![]() |
#919 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci biram Iskon ili da ostanem na t-comu!? Sto se tice brzina ne zalim se jer dobijem sta platim no bio bih sretniji sa malo vecim uploadom. MaxTV mi radi isto tako ok te tu nemam neke zamjerke, samo ne znam kakav je Iskon.TV u odnosu na njega? Sutra-preosutra cu odluciti i produziti ugovor ili se prebaciti na Iskon. Svaki savjet je i vise nego dobrodosao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nemoj mijenjat providera zbog par kn niže cijene, meni je recimo puno bitnije sama stabilnost veze. Godinama sam na t-comu i nije se ni jednom dogodilo da nisam mogao na net ili da je nešto bilo usporeno i sl., veza uvijek savršena. Osobno bi prelazio negdje dalje samo zbog tehničkih problema, dok sve radi kako spada - ne diraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Bas i nije par kn niza cijena, usporedi iskonovu triple uslugu i t-com dsl+telefon+maxtv.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
|
Posto mi Iskon i t-com imaju skoro pa identicne cijene, vise me zanima kvaliteta usluge, brzine, kvaliteta/sadrzaj osnovnoga paketa IPTV-a? Ako je Iskon bolji, preci cu kod njih...ako nije, ostajem na t-comu. Zanima me iskustvo usera sa Iskon IPTV-om, kakve su brzine neta (upload/download), dali ima pucanja veze i sl. Iskreno kod t-coma mi se ne desavaju nikada nikakve gluposti, brzina downloada mi je redovito veca od one koju platim (pretplatim imho), nema nekih gresaka na MaxTV-u....zato me i zanima vase misljenje kada povucemo paralelu sa Iskonom tj. kakva je Iskonova usluga? Mozda ni ne produzim ugovor pa da cekam neku bolju ponudu ili vrijeme kada ce i kod mene doci neki drugi provider osim H1 koji mi je kao sto rekoh jedini dostupan pored Iskona i t-coma. Onaj hdd koji daje t-com mi nista ne znaci.....radije bih nekog boljeg providera, ali budem ga pokupio naravno ako nista drugo ne nadem samo sto mi je nekako tlaka opet ici na neki ugovor od 24 mj posto se nadam de ce doci jos neki provideri i u moj kvart u te dvije godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
jel postoji bilo kakav način da prekinem t-comov ugovor bez penala koji mi traje do kraja godine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja sam zadnjih mjesec dana imao problema sa pucanje veze dosta, bio tehničar 3 puta i ništa korisno ne napravi. I zovem ja prekjučer kao opet prijavit, kaže ona ok vamo tamo javit će se tehničar, i sad skontam da mi je brzina pala, na nekih 3.08 Mb/s ali veza ne puca. Jel to neka njihova procedura standardna ili? Kontam zvat opet pa se žalit na brzinu, već sam na ti sa pola njihovog Helpdeska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
meni je posve jasno da je t-com najskuplji ali usluga im je najpostojanija ako ništa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Dok si pod ugovorom moraš plaćat pretplatu osim ako ga oni na neki naćin ne krše. Meni je Iskon prije 2-3 god. sporazumno ukino ugovor (bez penala naravno), nesječam se točno zbog čega jer je to tad buraz riješavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
danas vidim obavjest da će krampat sljedeća 3 tjedna za svjetlovodni kabel. |
![]() |
![]() |
|
|