|
![]() |
#9211 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
To ti je najniža ponuda koju možeš dobit za max3 paket vjerovatno kad ti to nudi onda ti može ponudit ako te naravno interesira i onaj Sport Plus paket di su Arene i SK za 15kn i prošireni za 5kn.Mislim nemaš se tu šta puno mislit sam promisliš i ako te to zadovoljava uzimaš ja osobno sam to uzeo kad su mi to ponudili jer sam bio u procesu raskida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9212 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Ali eto rekao je da NE može jer sam kao postojeći korisnik |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9213 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Onda postaneš bivši ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9214 |
Registered User
|
Pa da idi u raskid i onda ćeš dobit papir di ćeš imat broj službe za zadržavanje i sa njima onda možeš to dogovorit te niže cijene i pakete al svakako to nije lako dobit ako si njihov korisnik jedino u slučaju raskida oni popuštaju, ja tako radim svako dvije godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9215 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
taman gledam,naravno da nema predstavnika za moj grad ( Zaprešić ) zvao 08009000, taj mi je ponudio još veću cifru nego cura u T centru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9216 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9217 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To više ne postoji...
![]() |
#9218 |
Registered User
|
A dobro postoje onda raskidi i prelasci kod drugih ja bogu hvala imam izbor među ova dva najveća isp-a znam da vip ima taj papir koji se dobije kod raskida a za t-com neznam kako je sad ali ima načina raznih da odlepršaš od njih ako nedaju najnižu cijenu koju tražiš a postoji u tim njihovim "specijalnim" cjenicima za "nove" korisnike. Za sve ima načina i sve "postoji" samo treba bit uporan i oštar sa tim gulikožama. Samo kažem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9220 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9221 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma seru govna. Pozvao se na cjenik i dobio 209 kn Max3 na dvije godine u osmom mjesecu, putem 0800 9000. https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=3129&rType=2 CTRL+F " 209,00 kn" i sve će vam biti jasno Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9222 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Bio jučer u T-centru i raspitivao se za produžetak ugovora. Jedino što su mi ponudili je naravno Magenta1 i u tome su mi ponudili MAX3 paket za 329 kn sa uključenim osnovni, sportskim plus, hbo paketom i snimalnicom 30. ali naravno uz to uvjetuju mobilnu tarifu za minimalno 79 kn gdje smo opet na računu od preko 400 kn na što ne planiram pristati. Rekao sam da bi još na max3 paket za 329 kn pristao ali da mobilna ne dolazi u obzir. Vidjela je da sam prošli ugovor produžio preko save desk-a i u razgovoru mi je napomenula kako je ta služba ukinuta jer se prelako dolazilo do nje i da više nitko nije htio normalne pakete. E sad istina ili ne stvarno ne znam. Još ću nazvati 08009000 i pozvati se na cjenik pa ćemo vidjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Prodajnog predstavnika mozete kontaktirati iz bilo kojeg grada, ako ne ide s jednim promjenite grad i probajte s drugim. Sve se rjesi pozivom i preko e-maila. Ako se postojeci HT korisnik ili optima, iskon, i imate 2 usluge net i tel vjerojatnost da dat ce vam max 3 za 209 kn jer uzimate novu 3. uslugu, pa to predstavnik provuce kao novi ugovor ili nesto tako. Ako prelazite iz vip onda ce vam dati najbolje popuste iz tog cjenika posebnih ponuda. Ako napravite zahtjev za prijelaz u vip, ht sluzba za zadrzavanje ce vam ponudit najbolje uvjete. Kod nas u fiksnoj telefoniji postoji duopol i ostra konkurencija 2 telekom kuce, jedna kuca je HT koja drzi iskon i optimu. Druga kuca je vip koja drzi bnet. Prijelazi unutar kuce npr. iz iskona u HT nisu im toliko atraktivni. Za ponudu vip-a mozete kontaktirati predstavnike na https://kompare.hr/ Mene zanima gdje mogu vidjeti mjesecni net promet, da li moze na speedportu ili moram otvorit moj telekom racun? I gdje na speedportu vidjeti parametre mreze (maks brzinu mogucu itd)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9224 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9225 |
Registered User
|
Mene zanima gdje mogu vidjeti mjesecni net promet, da li moze na speedportu ili moram otvorit moj telekom racun? I gdje na speedportu vidjeti parametre mreze (maks brzinu mogucu itd)?[/QUOTE] Evo ovdje se ulogiraš i vidiš snaćeš se već ![]() https://www.bug.hr/forum/topic/mrezn...up/237483.aspx I kad se ulogiraš u pod broj 1 ti je link di se logiraš u modem prvo a onda iziđeš i pod broj 3 klikneš onaj drugi link pritisneš apply pričekaš 20 sekundi i pojave ti se parametri tvoje parice! Evo ovo su moji |
![]() |
![]() |
![]() |
#9227 |
Premium
|
centrala je mnogo udaljena od ove lokacije Zadnje izmijenjeno od: p0laris. 04.10.2023. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9229 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9230 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pitanjce! Evo ja preko predstavnika uspio dogovorit max 3 za 209 kn.Pošto mi ugovor s H1 vrijedi još 5 dana kaže mi lik da je bolje odjavit liniju i krenut ispočetka kao novi priključak(ako sam se dobro izrazio) nego raditi prelazak koji navodno puno duže traje.Sad ima li tu nešto skriveno ili? I da još dodam da linija i je od t-coma jer je jedina prisutna kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9232 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem je ako prelazis sa iskona, optime ili produzujes t-com. U tim slucaju mozes reci predstavniku da si dobio sjajnu ponudu vipa, tj A1, sad daju 6 mjeseci besplatno i da ozbiljno razmisljas prijeci u vip. Mozda pomogne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9235 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Jucer kontaktirao T-Com i mogu rec da nema ogranicenja od 100GB za hibridni paket (LTE+DSL), pitao DVA puta i bilo mi je receno da je neograniceno. Tako da ko je rekao prije koji tjedan da je 100GB i onda DSL... molim link na T-HT stranicu gdje to pise, jer sad imam dvije izjave sto se tice ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9236 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Ja imam snimljenu krivu izjavu i obećanje jednog našeg teleoperatera sa kojom mogu obrisati guzicu. Bitno je što piše na ugovoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9237 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Ja sam prije par dana razgovarao s jednim agentom i rekao mi da nakon potrošenih 100gb LTE brzina ide preko DSL na 4 mbit. Nego nije mi jasno kako je to u ruteru podešeno i da li je meni vidljivo u njemu koju i kada mrežu brzinu koristim,da li mobilnu ili preko žice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9238 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Vuče prema potrebi/mogućnosti a osnova je žica pa šta zafali ide na 4g. Nemožeš vidjeti di i koliko ide mislim - možeš jedino vidjeti koliko je šta prometa proguralo (ovde se vidi da na žicu ide više prometakod mene). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9240 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Citiraj:
A jel ima mogućnost u ruteru odabir spajanja na mrežu između 3g i 4g ? |
|
![]() |
![]() |