|
![]() |
#8852 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Nemoj tako Ag008 je legenda on me bar pošteno nasmije ovdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8853 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Pozz, imam max adsl ruter i komp mi je bio spojen ITP kablom od 15m ravno iz rutera u komp, eh sad, premjestio sam se u drugu sobu, tocno preko puta hodnika i sad mi je glupo da mi na sred hodnika prolazi kabal ili da ga stvaljam i skidam...mene zanima je li ima kakva jeftina stvarcica koju na primjer uštekaš u ticnicu i ITP kablom u sobi spojiš net LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#8855 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8856 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8858 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Jako puno susjeda u zgradi je na Bnetu, ima 120 ili 150Mbps a ja samo 50mbps. Došao mi je račun za 4/2018. Kako sam i tražio, aktivirali su mi dodatno Prošireni paket za 5kn. ![]() Šteta što nema NatGeo u HD-u.
![]() |
![]() |
#8859 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Attainable Rate(Up/Down) 16771/48457 kbps S time da mi je aktivan turbo 50 ali sa nekim custom profilom tako da mi je brzina Actual Rate(Up/Down) 7630/45066 kbps I uz sve to sam na lošijoj parici nego na kojoj sam bio nekad (jednom prilikom sam ima kvar na modemu pa su tehničari mjerili parice i iz nekog razloga me stavili na lošijih kao "privremeno" i poslije više nisam uspio prijavit kvar da mi brzina nevalja jer sam u granicama opcije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8860 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Pa da, jer će ti uz vektoring taj attainable skočit na 70-80 ako ne i više, pa ćeš biti unutar granica turbo 100 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8861 |
Registered User
|
jel bi valjalo ovo kao da je direktno spojen https://neutrinomobile.hr/tp-link-tl-wa850re.html? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8862 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Ako za prodajnog predstavnika nema mojeg grada na popisu jel mogu staviti najbliži grad koji je na popisu?
![]() |
#8863 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#8865 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#8867 |
Premium
|
Klikam ja na "Turbo 50" opciju i dobijem samo: "Isprika, kontaktirat ćemo vas u slijedeća 24 sata". Hoće li mi se tu itko javiti ili je to ćorak? Isto tako mi stoji da je "Turbo 30" 0 kuna. Jel se to stvarno može dobiti za 0 kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8870 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8871 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja imam onu standardnu 20mbps opciju na novim paketima i imao sam Turbo 30 i Turbo 40 gore na mom telekomu za aktivirat. Iako su mi rekli da ne mogu imat više od 20mbps na ovim parametrima: puknuo sam Turbo 40 svejedno da vidim što će se dogodit i piše aktivirano. Naravno na speedtestu još uvijek 20mbps, a sad na toj stranici na moj telekom piše da imam 4mbps i da zbog tehničkih (ne)mogućnosti ne može više ![]()
![]() |
#8873 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ovako je meni. Kad sam pred jedno pola godine diga brzinu, oba maxtv-a su blokirala i mora sam vratit na staro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8874 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imao sam godinama osnovnu brzinu od 4Mbps jer navodno nemam dobre uvjete za bolju, a nedaju mi ni hibridni Turbo Mix. Prije par tjedana sam uključio online Turbo 10 koji mi je jedini dostupan. Sve je radilo ok i stabilno tih par tjedana i imao sam 8Mbps. Jučer sam ostao bez dsl veze i danas je tehničar utvrdio da je moja žica bila ištekana u centrali. Sada kada je sve kao sređeno imam 5.5Mbps. Kako vam izgledaju ovi parametri? https://imgur.com/a/LHzGkm5
![]() |
#8875 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Grozno, očajno. Imaš maksimum, kao da si udaljen 5km od centrale. Trebali bi ti omogućiti Mix uslugu Istovremeno, danas treći put stišćem Turbo 100, i dalje ništa
![]() |
#8876 |
Registered User
|
ahhahaha stišći Ag008 i kad tebi uključe i puste na bakru 100Mbps obavijesti i nas da i mi aktiviramo. p.s. croi1 da imaš loše pokazatelje parice tebi jedino izgleda stvarno ostaje zasad ta mix usluga da tako nešto izdogovaraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8878 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Jeli netko uzimao ovo? https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...standard-auto2 Kakva su iskustva? Koji router izabrati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8880 | |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
nekako mi vidi da jako navlače stranke s tim. Znam da se pričalo da više nema ponuda "ispod stola" ali ovo je prevelika razlika. Vidjet cemo kad ce isticat ugovor pa da vidim sto ce mi onda ponuditi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|