|
![]() |
#8701 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni taman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8702 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8704 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8705 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Jedno glupo pitanje. Igrao sam se sa roditeljskom zastitom pa sakrio sve programe. Nakon sto sam ponovo vratio natrag sve vise nije raspored kanala isti, odnosno sad idu brojevi po redoslijedu od jedan do nekih 300. Kako vratiti raspored da bude kao prije (npr., 211 Nick JR, 800 lokalni, 900 svedski akcijski...). 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nijedno pitanje nije glupo, jedino si promašio thread - za maxtv imaš ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3183327 A tvoje pitanje, u postavkama kanal liste imaš stavku da sve vratiš na tvornička podešenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8707 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ako bi isao na ht sa optime preko prodajnog i uzeo net 50mbit i tel sa besplatnim razgovorima prema mobu i fixu to je 159 kn ili sam nes krivo skuzio? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![]() |
#8708 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Meni prodajni prestavnik ponudio Max3 za 250kn jer eto prelazim sa Iskona i ne može dati po cijeni od 209kn,kao ta ponuda samo za one koji prelaze sa Vipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8710 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
A zašto bi išao na Kompare za Iskon,kad sam već na Iskonu i nisam zadovoljan? Ovdje se radi o prelazak sa Iskona na HT, a kolega @warlock25 bi sa Optime na Ht. Iskon,Optima=HT. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8711 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Znali netko kako da mi ovi iz tcoma otključaju ove nat geo i wild HD kanale nisu ni u jednom paketu više ponuđeni pa zna li netko kako da ih pitam da mi ih puste ima li neka caka? Inače imam SportPlusHD paket kod njih i Prošireni di je puno HD kanala al ova dva su u SD verziji otvorena ali ne i HD pa kako da mi ih puste jel moram šta dodatno platit i koliko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8712 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nikako, nemoguća misija je dobiti te kanale. Nekima su uključeni trikovima crne magije, dosta njih na optici imaju džabe, u T-Centrima naravno imaju te kanale otključane.
![]() |
#8713 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne postoje u ponudi tako da ih nikako ne možeš dobiti. Kanale nitko ne bi trebao imati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8714 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Onaj tko ih ima, ima ih pukom srećom da mu nisu zaključani. Programi službeno nisu u ponudi i ne nalaze se u nijednom programskom paketu. Tako da je točno da nisu u ponudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8716 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
![]() https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...gramski-paketi Postoje NatGeo HD, radili su mi na starom uređaju ali na novom ne rade. Imam i prošireni i sport plus. Btw što vam je sve na https://moj.hrvatskitelekom.hr/ tv-podaci o usluzi aktivirano? Code:
Dodatni paketi: MAXtv osnovni paket-NOVI Max Sport Plus paket - pretplata 24 mj. Prošireni paket - pretplata 24 mj. Dodatne usluge: Bundle MAX3 rez instalacija MAX3 Start MAX3 Start ug.obveza MAXadsl Flat opcija MCD24 (marker) Non Stop+ Opcija L, L HBO, M+ Popust Non Stop+ Opcija L, L HBO, M+ - MCD24 Promo Popust Non stop+ Max Sport Plus paket - pretplata 24 mj. (marker) - 2016. MAX Sportski Plus paket uz MCD 24 promo popust – 2016. (marker) MAXtv prijemnik MAXtv MAXtv pristup aktivacija Videoteka TV vodič Interaktivni sadržaj Videoteka - sadržaj za odrasle MAX3 Start Bundle MAX Sportski Plus paket uz MCD 24 promo popust – 2016. HDTV (bez kanala) Max Sport Plus HD Snimalica 10 - 100%popust 24 mjeseca Ugovorna obveza MAXtv 24mj. - Snimalica 10 NextvTV Flag HD paket kanala
![]() |
#8717 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Prijatelj mi je imao ADSL ( 4 Mbit/s) i poslali su mu novi router da može preći na VDSL( 20 Mbit/s). Zamjenio ga je. Dali treba to aktivirati i da li se dodatno plaća? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8719 |
Registered User
|
E bog Stipest već smo se sretali ovdi po raznim forumima pa ću pokušat da ti ja odgovorim meni su nedavno uključili onu Max3 uslugu kad sam prelazio sa Bnet-a ja sam dobio taj novi speedport router i morao sam zvat da mi uključe Turbo50 opciju brzine jer imam tehničke mogučnosti a početna brzina mi je bila tek 4mbit/s.E sad koliko ja znam da se ta osnovna vdsl 20 brzina neplaća nego jedino ako bude dizao na turbo 30,40,50 ali to nisam baš 100% siguran najbolje da on to direkt kod njih provjeri ali ako je neka nadoplata onda je to 10kn u pitanju.A oni mu to trebaju aktivirat ako on slučajno primjeti da mu nisu podigli brzinu na 20 onda nek zove pa ćemu uključit. p.s čekam još da mi uključe sve one HD kanale pa onda ti javim usporedbu maxtv i bnet kanala posebno HD. SD kanali su meni vrlo dobri na ovoj njihovoj platformi ali moguće da su ti SD kanali preko koaksa zero bolji ali zanemarivo.Mene jedino zanima kad mi uključe FHD kanale a imat ču ih preko 20 da tu vidim kakva je situacija. Što se tiče interneta ovaj vdsl2 za razliku od Bnet-ovog meni puno ljepše izgleda posebno u surfanju i bržem otvaranju stranica i videa na YT i u pogledu pinga u gamingu ovo mi je sad puno bolje.Ipak sam ja na 50m od tog FTTC imam sve pogodnosti stabilnosti veze. Zadnje izmijenjeno od: Mate22. 16.04.2018. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8720 |
Registered User
|
Lol izbacili su skroz iz ponude i nema ih više na popisu kanala NAT GEO HD i NAT WILD HD samo su ostavili SD verzije tih kanla.Bravo t.com svaka čast isključite i ove druge HD kanale koji če nam kurac sve vrnite na SD verzije i onda malo još povisite cijene.pljucc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8721 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ne znam je li aktiviran vectoring na FTTC Rastočine, možda je još nekima (na fttc-ovima) no evo razlike kod mene ![]() i prije 3 dana ![]() Be usluge sam bio samo 17.4. u 2 ujutro 3 min po Moj HT. Sada imam Turbo 50, ovo mi je s upaljenim maxtvom ![]() Bilo bi super da se pojavi Turbo 100 za istih 10kn, ako bi ga htjeli aktivirati (imao bi cca 94mbps DL+maxtv).
![]() |
#8722 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Vrlo lako moguće, atenuacija je ostala ista što upućuje da si na istom kablu/udaljenosti od dslam-a, a margine su preko duplo bolje. Odlično poboljšanje, ako vectoringom ljudi dobe upola onog što si ti dobio, nema boljeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8724 |
Registered User
|
Da parica je. Dovedu optiku što bliže nama preko tih FTTC kabineta i onda nama dalje šalju po bakru.Evo i mojih parametara parice propusnosti i speed testa sa uključenim FHD kanalima.Vectoring ubraznja bi trebala uskoro počet možda već ovo ljeto i onda bi brzine preko bakra išle i do 100/40Mbps ili 100/30Mbps.Naravno to bi lakše dobili ovi koji su unutar tih 300-400m od tog kabineta a što su dalje to bi malo opadalo.Ja sam na 50-70m od FTTC. Zadnje izmijenjeno od: Mate22. 26.04.2018. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8725 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
![]() Šta uključuje ovaj paket? Flat net, besp.pozivi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8726 |
Registered User
|
DA flat net,besplatni pozivi prema svim fiksnim i mobilnim mrežama samo brijem da nedaju više ovaj odnedavno HBO za 5kn istekle su takve ponude zato sam i ja zakasnio uzet to za 5kn. Uzeo sam samo max3 209kn + 15kn sport plus + prošireni za 5kn i turbo 50+ 10kn sve zajedno 239kn.Volio bi da sam i taj HBO ugrabio al jbg neću sad zbog toga kukat.Dobro je i ovo za 2godine 239kn podnošljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8727 |
Registered User
|
Ovo je postalo fakat bezobrazno od tcom-a. Navukli su ekipu +60 na paket za 169kn i kad istekne ugovorna obveza onda isti ne mogu produziti po toj cijeni. Ma fuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#8728 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8729 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
Sada čekamo nove profile i veće brzine na vdsl-u ![]() Recimo 100/30Mbps.
![]() |
![]() |
#8730 |
Registered User
|
Ag ima li i iskonovaca kod tebe ili su samo HT-ovci na FTTC-u? Nego dok mi ostali čekamo imam dobre vijesti i za one u prigradskim i ruralnim krajevima. Doduše ovo se tiče agregacijske infrastrukture ali ona je okosnica za pristupnu infrastrukturu. Naime na današnjoj sjednici Vlada je izglasala odluku o donošenju Nacionalnog programa razvoja širokopojasne agregacijske infrastrukture u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, kao preduvjet razvoja pristupnih mreža sljedeće generacije. Which means nadam se da kad to izgrade neće prodati HT-u da ne kažem DT. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|