|
![]() |
#8461 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2018
|
Prodajni predstavnik nudi NOVIM korisnicima MAX3 za 209 kn(ili 229 eventualno nisam 100% ali i to je puno jeftinije nego što sad plaćam). A kako me nebi računali kao novog korisnika ako nemam nikakvu uslugu ni ugovor kod njih? Onda teoretski netko tko je bio prije 10 godina na t-comu i u međuvremenu bio kod drugih operatera isto nije novi korisnik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8462 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
probaj ,predstavi se prodajnom predstavniku kao novi i vidi što nudi,ako prođe prođe ako ne ne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8463 |
Registered User
|
Evo da vam javim da sam uspio dogovoriti MAX3 paket za 229 kn i sportske programe za 15 kn. Poslao sam im prekjučer mail u kojem se pozivam na Cjenik posebnih i proteklih ponuda i jučer su me nazvali i prvo ponudili za 259 kn, to sam odbio i rekao da u Cjeniku na toj i toj stranici ima ponuda za MAX3 paket po 229 kn na bakrenoj infrastrukturi. Onda je on išao pogledati Cjenik i rekao da može po toj cijeni. Sad moram čekati prvi račun i nadati se da će biti po toj cijeni(MAX3- 229kn, MAX sport plus- 15 kn i Turbo+ opcija 40- 10kn= 254kn). Jedino ga nisam pitao šalju li ugovore koji se sklope putem telefona poštom na kućnu adresu? Ima li netko informaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8465 |
Registered User
|
Ja sam se držao Cjenika jer sam se u mailu pozvao na njega, a najjeftinije što sam uspio pronaći u njemu za bakrenu je 229 kn(možda bi uspio još spustiti da sam pokušao ali i ovo je super s obzirom koliko sam dosad plaćao), dok se MAX3 na optici može dobiti za čak 189 kn! Pogledao sam na moj telekom stranici, nemam u dokumentima ugovor, možda će se pojaviti sutra jer mi od 01.03. počinje teči novi ugovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8466 |
Premium
|
ovo je najniža ponuda koju sam dobio : Sa ponudom drugih operatora nismo upoznati, niti istu komentiramo. Mjesečna naknada najnižeg MAX3 paketa iznosi 319,00 kn. Svakako savjetujemo da nastaviš pratiti službenu stranicu kako bi u slučaju promjene ponude bio obaviješten. Hrvoje prije mjesec dana su mi to isto + arene nudili za 294kn -služba za savjetovanje ,do sad plaćam 279kn 200/100 + osnovni paket + arene+ halo prodajni predstavnik me usmjerio na službu za savjetovanje ovi pak isto ponudili kao i preko facebooka s time da je prva ponuda bila još i gorja: MAX3 Biram paket sadrži neograničen internet po maksimalno dostupnoj brzini, neograničene razgovore prema svim fiksnim i 1000 minuta prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva. Osim toga u cijenu je uključen i MAX Arena paket i opcija MAXtv To Go tako da sav sadržaj možeš pratiti i kada nisi kod kuće. Cijena paketa je 359,00 kn dok je cijena za dodatnu brzinu brzinu do 100 Mbit/s 10,00 kn. Marina na primjedbu kod sva tri izvora da za 240kn na iskonu ipak dobijam daleko više (net.tv.tel full(200/100,120 programa,2 prijemnika,1500min) : "Sa ponudom drugih operatora nismo upoznati, niti istu komentiramo. "
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 28.02.2018. u 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8467 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ti drugi nudi za 240kn, čemu natezanje onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8469 |
Registered User
|
skalar, jesi im spomenuo Cjenik posebnih i proteklih ponuda? Traži da ti daju po cijeni iz cjenika. Jesi dogovorio s prodajnim nešto ili ćeš dogovarati kad dođe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8470 |
Premium
|
prodaja me spojila sa službom za savjetovanje 1 puta ,2 puta isto onda sam predstavnika zvao on mi je rekao da oni više nisu za produljenja samo za nove i da će mi broj prosljediti službi za savjetovanje to je bilo prije 2 tjedna i zadnje prekjučer na facebooku. mislim iskonova ponuda me totalno zadovoljava ,ovo pišem samo informacije radi,jer nakraju ja plačam njima ,i red bi bio da se bar malo potrude da i ostanem kod njih. a i sumljam da bi i po starom cijeniku dobio bolju ponudu od njih
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8471 | |
Registered User
|
Citiraj:
"Od 20.09.2017. do 20.03.2018. dostupna je ponuda MAX paketa korisnicima koji prilikom podnošenja zahtjeva za MAX paket ujedno podnesu i zahtjev za aktivaciju HT biltena (newsletter) uz Moj T aplikaciju za ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 111,20 kn bez PDV-a odnosno 139,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi; MAX3 paket od 151,20 kn bez PDV-a odnosno 189,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ove ponude ne mogu ući u Magenta 1 ponudu." Napiši da je to iz Cjenika posebnih i proteklih ponuda koji je na njihovim službenim stranicama i da želiš taj MAX3 paket za 189,00 kn, ako ništa drugo bar da vidiš što će odgovoriti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8472 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8473 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8474 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja sam ih sam zvao (dosao do broja) i dobio najnizu po posebnom cjeniku tj max2 na bakru za 149kn (jedino jos ne znam jel turbo 50 u toj cijeni, vidjet cu za koji dan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8475 |
Registered User
|
Sad vidim u cjeniku da može ići i za 209 kn MAX3 paket na bakru, a ja dogovorio za 229 kn hahha jbg nisam pažljivo čitao sve stavke... Ako sam dobro sad sve proučio ovo su najniže cijene po kojima se mogu dobiti paketi: max2 bakar- 149 kn max3 bakar- 209 kn max2 optika- 139 kn max3 optika- 189 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8476 |
tiki
|
Ja sam isto to ugovarao još u 8. mjesecu i koliko znam nije. Ne mogu 100% potvrditi jer na kraju nisam na t-comu jer nije bilo slobodne parice |
![]() |
![]() |
![]() |
#8477 |
Premium
|
kaj se mene tiče ja više prstom ne mrdam 19.3 potpisujem ugovor sa iskonom ako se u međuvremenu jave i ponude konkurentnu cijenu ok ako se nejave opet dobro i uz taj cijenik teško da bi dobio to što iskon nudi za 240kn.
![]() |
#8479 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Mislim da odustajanje HT-a od akcijskih cijena ima veze dogovora sa Vladom, jer ni na današnjoj sjednici nisu donjeli odluku o kretanju projekta za izgradnju nacionalne agregacijske infrastrukture koju ke OiV trebao poceti projektirai pocetkom prvog mjeseca što bi otežao monopol HT-u kod iznajmljivanja neosvjetljenih međugradskih niti a da ne govorim o pojedinim naseljima gdje ih nema. Tako da viva la HT, Pupovac i ostala banda koja drzi Vladu u šaci dok narod odlazi. Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8480 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
Ovo za optiku 189/mjesečno, nisam siguran, ali mislim da na ovo moraš nadodat +30kn/mjesečno naknade za funkcionalnost opreme/mreže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8481 |
Registered User
|
Ma može ići i za 209 kn samo treba reći da piše u cjeniku. Ja sam prvo vidio tu cijenu od 229 kn i nisam dalje ni tražio... Ove cijene što sam naveo za bakar i optiku su najniže cijene iz cjenika tako da bi morali dati po tim cijenama, a naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme je uključena u cijenu paketa. Evo za optiku: "Od 20.09.2017. do 20.03.2018. dostupna je ponuda MAX paketa korisnicima koji prilikom podnošenja zahtjeva za MAX paket ujedno podnesu i zahtjev za aktivaciju HT biltena (newsletter) uz Moj T aplikaciju za ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 111,20 kn bez PDV-a odnosno 139,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi; MAX3 paket od 151,20 kn bez PDV-a odnosno 189,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ove ponude ne mogu ući u Magenta 1 ponudu." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8482 |
Premium
|
za 240 kn na iskonu dobijam ekvivalent prema tcomu osnovni paket + prošireni + sportski (bez arena) + hbo + 2 prijemnika ,200/100 , i 1500min , a i za hd ćemo još razgovarati, e sad kad bi bila ponuda za 189kn već sportski bi izjednačio skoro cijenovno se sa iskonovom ponudom,a gdje su još drugi prijemnik ,hbo i prošireni,po mojoj nekakvoj logici tcom mi ni nemože ponudit nižu cijenu
![]() |
#8483 |
Registered User
|
Prekjučer su mi uključili max sport plus paket i sad sam primijetio da mi ne rade HD programi. Znači nova hd, history 2 hd, arene, sport klub itd. Crna slika i zvuk se pojavi svakih par sekundi na trenutak. Je li imao netko takav problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8484 |
Fresh Juice
|
Prijavi smetnju preko Moj Telekoma (virtualni tehnicar). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8485 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Problem na centrali, treba pustiti veći profil i podesiti vlanove kako spada, trebali bi brzo riješiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8486 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8487 |
Registered User
|
Javio sam im za problem sa HD kanalima pa ćemo vidjet šta će biti. MAX3 optika- 189 kn ili MAX2 optika- 139 kn max sport plus- 15 kn HBO premium- 5 kn prošireni- 5kn brzina 200/100- 30 kn dodatni prijemnik- 30 kn(prvih 12 mjeseci 20 kn, drugih 12 mjeseci 40 kn= prosjek 30 kn mjesečno) SVEUKUPNO: MAX3 274 kn MAX2 224 kn(ako ne trebaš telefon) Zadnje izmijenjeno od: mate9. 02.03.2018. u 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8488 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8489 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
momci imam pitanje posto bi htio ovaj mjesec prebacit se na iskon kako ce se racun obracunavati, dali t-scum neovisno naplati cijeli mjesec ili se ipak nekak uracunavaju tjedni ili dani ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8490 |
Registered User
|
a gle, ako to gledaš na takav način onda OK, ali ja bi t-com uvijek izabrao u odnosu na druge čak i da mi drugi nude 20-ak kn jeftinije za isto jer su mi se pokazali kao najkvalitetniji što se tiče funkcioniranja svih usluga. Kod drugih uvijek nekakvi problemi dok na t-comu nemam skoro nikakvih zafrkancija(osim kad treba produžiti ugovor hahah)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|