|
![]() |
#8101 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
jel postoje ispod pulta kakvi popusti za biram pakete, preko prodajnih predstavnika i slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8102 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8106 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne otvara sliku a nadam se da si stavio podatke s http://192.168.1.1/html/engineer/ro_dsl.htm Stavi sliku ovdje https://imgur.com/ pa link na forum, ili samo kopiraj tekst sa stranice
![]() |
#8107 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Zovi, tehničar koji ti je došao je trebao zvati da te prebace. Kada je meni instalirano, tehničar je zvao da me se s 4 prebaci na 20mbps, jer automatika često može biti spora ili krivo prebaci.
![]() |
#8108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni malo čudno da ti je margina 8, al nema veze. Sad si u nekom "testnom" periodu kad oni prate paricu i što se zbiva, trebali bi ti kroz par dana pustiti maksimalnu brzinu. Puštanje vDSL-a se mora obaviti na centrali, to mora odraditi tehničar. Ako ti se za tjedan dana ne popravi brzina, prijavi kvar i traži da ti dođe tehničar. Kao da nisi na istoj parici na kojoj si bio, imaš marginu 8 i attenuation ti je 20.5, oni parametri koje si prije postao su izgledali puno bolje, ali Turbo20 ćeš imati |
![]() |
![]() |
![]() |
#8109 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Zovi SZK, zatraži da te prebace s osnovne brzine 4, ili 10, na 20mbit/s. Ako si na portu koji ima mogućnosti za VDSL-om prebacit će te automatika kroz 10, 15min, ako ne kroz 7 dana će te tehničar prekopčati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8110 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Stanje ti je sada očajno, kao da nije ista parica ili je loš spoj negdje. No zovi i traži. Prije si mogao dobiti 50mbps, a sada imaš max i atenuaciju kao da si na 2km
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8112 |
~~~
|
sav se izgubim u tim njihovim glupim "modernim" web str..., jel ima koja kombinacija za net+tel+tv a da je ispod 300 kn, marža im je vec dugo odvratna
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8114 |
~~~
|
Aj nek mi neko objasni kak je onda legalno da oni preko telefona uvaljuju "najpovoljniji" paket za 320kn A ovo preko pp-a za 209 ??!!
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8115 |
~~~
|
evo jos jedno pitanje vidim u tompsonovom ruteru pise mi DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 9.157 a meni vuce do 520 k/s to do parice ili starog rutera ?
![]() |
![]() |
![]() |
#8116 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
to je normalno, pa imas 4mbit interneta i vjerojatno maxtv. 9mbit ti je pusteno. obicno 20mbit kad zatrazis dobija se za dzabe, dok ti je 10mbit 10kn skuplje, nista te ne kosta traziti povecanje brzine ukoliko je moguce |
![]() |
![]() |
![]() |
#8117 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
Poštovanje, Lijepo molim da mi netko preporuči prodajnog predstavnika za produljenje MAX 3 ugovora a da je cijena paketa od 200-250 Kn.Do sada sam plaćao 300 Kn a to mi je previše. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8118 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
tu se prijavi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8120 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ja sam preko istog dobio za manje kuna istu uslugu kad sam produžavao. Prvi ugovor nije bio preko prodajnog |
![]() |
![]() |
![]() |
#8122 |
~~~
|
Ja sam nazvao i samo su mi uvaljivali mob sa pretplatom da snize sa 328 na 300 kn Lopovi i gamad
![]() |
![]() |
![]() |
#8123 |
Mirko, a ne Harry
|
Lopovi i gamad.. pa tako to funkcionira, moraju probat i meni je to oke. Da svim korisnicima daju najnižu ponudu bili bi u qurcu. Nazoveš mjesec prije isteka i kažeš da ti drugi operater nudi za tu i tu cijenu (u mom slučaju trio paket za 200 kn jer znam da je najniže kod njih trio za 209 kn) i odbijaš ih sve redom dok ne ponude za 209 kn.
![]() |
#8124 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
pitanje... magenta 1... MORAM uzeti mobilnu tarifu ili ne? gledam ovako: premium max3 sa 4 dodatna maxtv paketa i telefonom i sa EU i svijet minutama prvih 12 mjeseci 249 kn, to izgleda super. Drugih 12 mjeseci 399kn. Ako se uzmje prosjek, ispadne 324 kn mjesecno sto je sasvim zadovoljavajuce za ono sto nude (svi kanali, Arene, toliko minuta s fiksnog prema inozemstvu) ... ali mi nije jasno da li MORAM uzeti mobilnu tarifu uz to i da li cijena mobilne tarife ide na cijenu koja je navedena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8125 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8126 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Ja sam ovaj mjesec prešao u t com radi prodajnog predstavnika. 209kn trio paket, IZNIMNO max sport plus paket 5kn (6 arena, 6 SK, HD), te IZNIMNO prošireni paket 15,26kn. Sve zajedno 229kn, nije loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8127 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Aj probam sutra to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
![]() |
#8130 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Kakav anex, da li se onda opet produžuje ugovor na 2g? Ja sam ga potpisao pred par mjeseci. Max3 209kn+gratis snimalica 10h+ max sport plus 15kn. @dakky moja parica je minimum za Turbo 50+Maxtv, ako imaš manje sumnjam da bi ti uključili ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.11.2017. u 09:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|