|
![]() |
#691 | |||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Ostali placaju HTu najam DTK zato kaj se jos nezna ko je tocni vlasnik DTK (HT/grad/drzava) a posto tu istu DTK odrzava HT i on se brine o njoj onda su za sada oni vlasnici. Citiraj:
HT dok jos nije bio kupljen od strane DTa je poceo uvlaciti optiku izmedju svojih centrala i planirali su izgradnju opticke mreze do korisnika, ali kda su ih prodali DTu njemci su odmah blokirali sva ulaganja u razvoj opticke infrastrukture. Slican primjer. Konzum ima masu ducana u hrv. i ti imas isto ducane i otvoris poslovnicu odmah do konzumove i onda kukas kak ti poso nejde, kak nemas kupaca i sl. i onda trazis da te netko pocne "branit" tak da donosi raznorazne pravilnike u tvoju korist. Sve to je posao i ostali su usli u posao sa mislju budemo od HTa dobili DTK jer to nije jos rijeseno pa cemo lako, al su ih malo zaje8ali pa su sada u dugovima i pred rubom propasti. Jedino ko pati u ovom trenutku smo mi mali korisnici jer se blokira normalni rad HTa, a alternativni ISPovi nemaju para da sami pocnu izgradnju mreze nego ju moraju iznajmljivat i to ti je zatvoreni krug. Radi HAKOMa je HT stao sa svim investicijama u izgradnju FTTH mreze jer su donjeli novi pravilnik o istoj koji ide u korist alternativnim ISPovima. Mislim da imas nekoga u medjimurju kaj pruza WiMAX. Ovi drugi kaj su dobili koncesije za WiMAX nisu nista pametno napravili, a neki su ih cak i izgubili. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
T-cum je skup jer je to worldwide mreža. Pogledajte samo put od korisnika do nekog recimo game servera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
bilo nekog govora da je nekom Tcomovom IP range-u bio blokiran pristup guglu. meni pomogo restart rutera, znači druga IP adresa, a javilo se par ljudi kojima je isto pomoglo restart rutera.. dok ostali ISP nisu imali taj problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem!! ukratko - Kad drzim otvorenu liniju na telefonu imam internet,tj vezu na modemu, kad prekinem isti tren se diskonekta.P Zamjenjeni modemi,3-4 probana,promjenjeni spliteri. Zadnjih mjesec dva bi nekada nestalo linije za internet i nikako je vratit,i par puta tako zazovem 08009000 i taman kad dodje do automata da pita 1-2-3 linija se vrati.Ali ovo zadnjih uru je bas cudno bilo,znaci samo dok je otvoreno imam internet... Fakat neznam ko tu koga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Jesi sam mijenjal spliter il su ti ovi iz tkoma mijenjali? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ispred svih uredjaja treba biti spojen spliter, a onda na spliter se spaja modem i svi telefoni i onda nebu bilo nikakvih problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
SCSI Freak, deda :P
|
kakvi se modemi u danasnje dane dobivaju od stane tcoma? umire mi dlink 584, zvao tehnicku sluzbu i navodno dolaze sa novim modemom... imaju li ti modemi bridge mode? znam da oni thomson nisu imali, jer meni treba iskljucivo brigdge mode nacin rada, sve ostalo ne odgovara...
![]() |
#702 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam pitanje, imam zyxel p-600, onaj običan paket brzine, problem je kad otvorim neki youtube ili bilo što drugo počne mi laggat teamspeak i prekida me, mislio sam da je ok al skužio sam da drugima dok nešto skidaju/streamaju ne prekida na TS...u čemu bi mogo bit problem :S
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@riceburner - SX763; TG782 i ST780 |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa odi na njihov sajt pa vidi... Uglavnom, ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I meni je istekao ugovor ali cu cekat dok ne budu dijelili nesto za produzenje.....ako ne ovi mj valjda ce sljedeci. Uglavnom do Bozica ce sgurno ako je suditi po prijasnjim akcijama. Ako ko bude nacua neku informaciju neka slobodno podijeli sa nama koji cekamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo dodali su novu 'pogodnost' za produženje ugovora, MAXtri... kakva debilana >> http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Živopisno iskustvo iz T-coma. Raskinem ugovor za ADSL i Max tv u 6. mjesecu. Odem tamo, kažem "želim raskid ugovora", sve uredu. Gospon kaže "evo sređeno". Vratio uređaj što se dobije za optiku i sve... Čovjek misli, uredu sve. Kad ono.. stižu računi, ali samo za promet. Tj, za podatkovni paket. Dođem tamo, kažem "gospodo, dolaze mi računi za 7, 8, 9 mjesec, evo imam potvrdu o raskidu ugovora, sve papire koje sam dobio, kako to da račune dobijam?" Gospođa pogleda... kaže ona meni "niste isključili account, korisničko ime Vam je aktivno, idu vam računi za promet" Znate kako je, čovjek pokušava lijepo, biti čovjek i pristojan. Reko "gospođo, ne koristim uslugu već 4 mjeseca, imam sve papire, Vaš je posao poništiti sve obaveze koje ja imam prema ugovoru, na moj zahtjev." I kaže ona meni "Da, ali Vi to svejedno morate platiti". E, tu sam pukao kao kokica. Napravio scenu u centru, ženi sam objašnjavao definiciju ugovora i sve to što znači "dio moje struke" Reko da im to neću platiti pa makar umro, ako pošalju ovrhu u stan da se neće vratiti kući tako.. Sad mi je žao, ali govnima ne možeš ljudski, makar koliko se trudio. Sad žalbu moram pisati, nisu to neke pare ali neću im platiti pa makar umro. Imam , ali nedam! ![]() Postoji li šansa da mi žalbu odobre na to i ima li tko kakav savjet. Stvarno sam baš ono, lud ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ak se ne ugasi user name za 15Gb i FLAT pakete oni ce i dalje slat racun na adresu dal se ti spojio ili ne, a da si prebacio na START onda nebi slali jer nije niti bilo spajanja. U ovom slucaju se moze reci da je krivica od prodavaca jer te nije pitao dali zelis iskljuciti i sifre. E sada da li ce oni uvaziti zalbu, ne znam. Mislim da imaju rok od 15ak dana da odgovore na nju |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
...imao dosta sličan slučaj s njima i pisao žalbu i poslao preporučeno jer sam nekako slutio da će ignorirati kao što i jesu. Nakon što nisam dobio odgovor, zvao sam ih a oni su rekli da nisu dobili nikakvu žalbu pa sam im potvrdu o slanju faksirao i onda su je "slučajno zagubili". Isto bi i tebi preporučio. Ja sam isto bio u pravu i oni u krivu i onda je voditelj centra izgubio živce i upetljao se u raspravu i na kraju me poslau u rodni kraj a security me isterao. Probajte si to zamisliti. A nisam bio niti bezobrazan niti sam podigao glas |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo vratih se iz t- centra... Kao sređeno je, žena je nešto tipkala pola sata i kaže da ne moram platiti račune. Kao account mi je ukinut a umjesto žalbe pisanim putem upućen je zahtjev izravno. Načelno zvuči dobro, sad ćemo vidjeti. ![]() Jednostavno je fascinantno kako od različitih zaposlenika iste firme dobiješ dijametralno suprotne informacije.... Prva kaže da nema pomoći i da se mora platiti, kad druge je riješeno bez pol beda... Budemo vidjeli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Moj frend si je u subotu prebacio sa start paketa na flat paket. Sad nas zanima par stvari: 1. Kada danas pogledamo po user t com tamo mu pise pristup max flat.Pa nas zanima da li mu je sad na flatu ili ne. 2. Kolika ce racun dobiti za ovaj mjesec jer je do 9.10 koristio start a tad se prebacio na flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
1.Od nedjelje je na Flate paketu 2.jedan dio ce dobiti za start ( do 09.10 ), a ostatak za flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Lazy person
|
Da li ce onda ovaj mjesec dobiti veci racun nego da je cijeli mjesec na flatu ili manji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
e to ti neznam reci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zasto ovakva pitanja postavljas na forum a ne na 08009000? Vjerojatno ce dobiti 9/30 * startpaket + 21/30 * flat |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Lazy person
|
ok, hvala vam jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Tražim FIRMWARE za ZYXEL p660hw D3 ima netko tcom tj iptv firmware za ovaj zyxel. To je D3 onaj noviji ![]() Stavio sam zadnji službeni gore kako bi otključao portove, međutim od tada mi net otvara užasno sporo, kao i njuze, ponekad treba refreshati 5x stranicu da ju otvori itd... Probao sam vratiti stari config unutra, napraviti factory reset itd i ništa ne pomaže... na njihovoj stranici ima samo za stari t3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|