|
![]() |
#5702 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo poslušao Vas i samo nazivao te danas izgleda da se napokon netko normalan javi, te skuze da su turbo brzinu aktivirali još prošli tjedan, ali da su nešto oni zeznuli kod profila i sada su mi obećali da će do jutra biti puštena brzina ![]() Makar poznavajući njih morat ću sutra u podne opet zvati u čemu je sada problem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5703 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam jedno banalno noob pitanje. Imam max adsl m+ paket, telefon, maxtv osnovni i flat 4mbit/s. Pa vidim da sad daju brzinu do 30mbit/s. Mjerili su mi i mogu vući to. Pa me zanima koliko bi me to više koštalo, jer se ne snalazim baš iskreno na njihovim stranicama. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5704 |
Lazy person
|
10kn te bi više račun koštao
![]() |
#5706 |
Lazy person
|
Ovi su za ubiti. Znači jučer rekli da će do jutra biti ispravljen taj profil jer se čeka skoro dva tjedna te naravno opet nisu ništa napravili. I sada zovem i onda mi se javi neka žena koja mi kaže da vidi ona da je na centrali pusteno, te da ja radi ali da ja miješam 4mb/s i 4mbps. Onda joj objasnim da znam razliku i tvrdim joj kako su mi jučer rekli da profil nije dobro postavljen, da router prepoznaje samo adsl a ne vdsl i onda kaze napravite reset, ja napravim i normalno opet ne radi. I sada kaže da nemaju veze nikakvi profili i nemogućnost sinkronizacije s vdsl. Te sada je prijavila problem i da će me u roku dva dana neki od tehnicara kontaktirati. Ja njoj kažem kako je taj problem već prijavljen 10dana i da sam na nekoj požurnici i da me jučer troje njenih kolega uvjeravalo kako je to greška s njihove strane i da će tijekom dana biti popravljena, a ona kaže da ona to ne vidi, te za kraj kaže neka čekam poziv tehničara. Iako mi već 10dana govore da će me netko zvati a nitko ne zove. Dali mogu jos nešto napraviti ili da čekam, dali mogu prijetit s raskidom ugovora ili nešto slično jer u zadnjih dva tjedna Internet je radio 4 dana, a od toga uvijek na 4mbps. Uvijek neke greške. S tim da naravno još ova kaže dali želim uzeti max tv za 1kn 3mj jer da ta akcija traje još samo danas.
![]() |
#5709 |
Lazy person
|
Haha pa zvat ću malo kasnije i nadati se da će se javiti netko tko se razumije
![]() |
#5710 | |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Dakle isto imam 50+MaxTV i profil 17a i kad resetiram router prestane trzati na 24h i onda opet pocne nakon cca 24h... Nije da jako trza, ali ima tih Error Sekundi u kojima preskoci slika... bar 1 svakih 5 minuta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5711 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Spuštanje brzine izgleda malo pomoglo. Nije 24h za reset, nego malo duže, recimo dva dana. Reko bi ovako odoka da je do ZTE-a, al' yebiga, dokaži T-com tehničarima, jer konkretnih dokaza nemam, ovaj novi router mi nisu htjeli stavit. Mislim da je 50mbit+MaxTv previše za tog kineza. Do parice nije, to sam 100% siguran, nema jednog jedinog dropanog internet paketa na 50mbit. Ugasit ću MaxTv po isteku ugovora i vraćam se na EvoTV. Ustvari idem nazvat da vidim koliki su penali... Internet mi je važniji. I da, meni kad počne trzat, trza svakih par sekundi, kakvih 5 minuta.
![]() |
![]() |
![]() |
#5712 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Kak moze bit previse 50 megabita plus 1 maxtv koji je cca 5? Router je inace do 100megabita i ja ga imam na brzini 50/10 + 2 maxtva i voip i nemam problema s trzanjem slike. Malo su mi jedino smanjili marginu pa kad imam oba maxa upaljena dl padne na 45.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5713 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa jel znaš ti do čega je? S Internet vezom NIKAD problema. Samo Maxtv. T-com tvrdi da je do parice, da s Maxtv ne ide nego Turbo40. Doduše, isti mi je qrac resetiram li stb ili ZTE. I jedno i drugo privremeno riješi problem sa trzanjem.
![]() |
![]() |
![]() |
#5714 |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
To je lako rijesiti ako ima errora, ili je parica ili dslam port, vrlo vjerojatno port ako konstantno trza kad krene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5715 | |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Internet: 46-47Mbit kad je maxtv upaljen 50-51Mbit kad je maxtv ugasen U oba slucajaja Maxtv trza tu i tamo, svako toliko, jednom u par minuta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5716 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
here's an idea. jel moguce da se pregrijava adapter napajanja pa pocne jebat? imao sam slican problem na drugom operateru gdje mi je krivulja downloada isla gore dolje. zamjenjen adapter, sad radi ko bomboncic.
![]() |
#5717 |
Premium
|
Slično kao kod mene samo ja imam 2 maxa, ne trza nijedan... Ali brzina mi malo pada kad ih upalim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5718 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ajde jedno pitanje. Iz Daruvara sam, svi govore da je dostupan VDSL i je. Imam Max2S samo interneta radi i turbo 10. Ovako kaže ruter ![]() ne razumijem se baš u sve te brojke ali opet nisam toliko tupav i vidim da downstream piše 15826 i ajte ja si to prevedem na 15 Mbita. Prije 10 min zvao Szk i javi mi se neki mladi ( student ja bi rekao) i prvo kaže da vdsl nije dostupan, drugi idiotski razlog nisam ni zapamtio i onda treće kaže da korisnici max2s ne mogu aktivirat turbo 20 opciju... Više ni sam nisam pametan kome vjerovati? Jel da zovem SZK dok ne dobijem nekoga voljnog ili je stvarno kako je agent rekao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5720 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako tvoj Speedport dobro pokazuje imaš marginu od 7db na ovom profilu od 10mbps, veliku atenuaciju od 29.5db što kaže da si udaljen oko 2km. Nažalost ništa od vdsl-a kod tebe, preseli se bliže centrali ili čekaj izgradnju centrale bliže tebi.
![]() |
#5721 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5722 |
Lazy person
|
Ovi iz Tcoma su za ubiti. Ne samo da još nisu aktivirali turbo 30, nego je danas uopće krepao net. Bio sam ja zvao, i kazu mi da neka napravim tvornički reset i da će me oni nazvati za 20min. Nazovu me za pola sata i onda me ostave 40min na aparatu (Ja isto budala što toliko čekam :P). Dok čekam uzmem drugi mob i nazovem ih i jave mi se odmah. Te sami mi kažu kako oni ne mogu ništa učiniti, da neka čekam, da će u roku 72sata biti Internet popravljen. A što se tiče čekanja da oni to ne biraju koga sustav propusti. Žao mi je što moji još imaju ugovor kod njih jer da nemaju sada bi im raskinuli i otišli kod drugog operatera jer ovo je već bezobrazno koliko se čeka a nitko ništa ne radi, uvijek mi govore da će me nazvati, a naravno to se nikada ne dogodi. Sada me samo zanima koliko će im trebati da ovaj kvar poprave
![]() |
#5724 |
Lazy person
|
A što da već radim, pitam ih dali će mi račun biti manji kada je ovo drugi put u dva tjedna da su zeznuli da nema neta (zadnji put ga nije bilo 4 dana), a kažu ovi da oni na to ne utječu, da kada do dobijem račun da nazovem opet službu ali odjel za račun pa neka njih pitam. Bio sam i u t-centru a tamo su još gori ![]()
![]() |
#5725 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5726 |
Premium
|
Mene najviše iritira kad zovem da prijavim neki kvar, na kraju razgovora "agent" meni nudi neke nove usluge i oce mi nesto uvaljat. Pa jbt led nisi mi u stanju ni osnovno isporucit, a na kraju krajeva ko je koga zvao uopce ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5727 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: LeskiRM. 06.09.2015. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5728 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5729 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5730 |
Premium
|
Ma nista, racun placen svaki mjesec najurednije i prije zadanog datuma.. Cekam "tehnicara" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|