|
![]() |
#5641 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kao prvo, tema je t-com maxadsl, i pročitali smo u ova tri dana jedno 8x već o tvom h1 paketu. Kao drugo, ajde se bar jednom u životu informiraj prije lupetanja gluposti. 289kn ti je max3S, 4mbit flat net, maxtv i halo60 telefon. 10kn gore ako želiš 10mbit net. Dakle niti jedno niti drugo nije preko 300kn za najjeftiniji (da, piše se zajedno -.-) max3. FYI, bio sam 2g na h1, tak da dobro znam i za sve njihove fore i forice u cjeniku i na računima ![]()
![]() |
![]() |
#5642 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Možda je kod tebe drugi cijenik ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jole911. 27.08.2015. u 11:56. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Rekoh, isprazno neargumentirano lupetanje. ![]() ![]() A ti bolje pogledaj cjenik h1, i to one stavke kojih niti nema baš jasno napisanih, samo te čekam tamo u temi za mjesec dva ![]()
![]() |
![]() |
#5646 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
edit: našao http://www.tekrevue.com/tip/change-n...ion-windows-8/
![]() |
![]() |
#5647 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() uglavnom, pogledo sam i isto je ovo na linku, win8 i win10 ista stvar ali sad mi sve radi i bez toga, jučer je zajebavalo..neznam dal da uopće sad prčkam po tome ili može i bez toga da je ''private'' sad je na ''not configured''
![]() |
![]() |
#5648 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Profiles tamo ćeš imati neki folder s hrpom slova i brojeva, odeš na category i promijeniš vrijednost. 0 je public, 1 je privat i to je to.
![]() |
![]() |
#5649 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Napokon je dijelom proradila provjera dostupnosti usluga/brzina za Kozalu po adresi. Nego što ovaj status znači? "Service": "ULTRA", "Info": ["Status:Nezavršena zgrada", "Capacity:NE"] Mi nemamo optiku do zgrade, u blizni je ali nije provučen nikakav kabel do zgrade ni u zgradi. U međuvremenu je popodne maknut taj zadnji info. Zanimljivo da skoro sve adrese u mojoj blizini imaju max 10mbps. Samo Rastočine 6/7 imaju i optiku i/ili Turbo 30. Code:
{ "d": { "__type": "SnT.THTCms.WS.Modules.ServiceTechnicalAvailabilityResponse", "Errors": [], "SuccessfullyProcessed": true, "Services": [{ "Id": "1", "Service": "Halo", "Info": ["Halo + DL1 + DL2"] }, { "Id": "2", "Service": "ADSL", "Info": ["10Mbit/s"] }, { "Id": "4", "Service": "MAXTV", "Info": ["MaxTV + 2STB ili HDTV"] }, { "Id": "8", "Service": "MAX2", "Info": ["Halo + DL1 + DL2, 10Mbit/s", "Halo + DL1 + DL2, 4Mb / 512kb", "ULTRA paket, ULTRA paket"] }, { "Id": "6", "Service": "ADSL + MAXTV", "Info": null }, { "Id": "16", "Service": "MAX3", "Info": ["Halo + DL1 + DL2, 10Mbit/s, MaxTV", "Halo + DL1 + DL2, 4Mb / 512kb, MaxTV + 2STB", "ULTRA paket, ULTRA paket, ULTRA paket"] }, { "Id": "512", "Service": "NPP", "Info": null }, { "Id": "32", "Service": "ULTRA", "Info": ["Status:Nezavršena zgrada", "Capacity:NE"] }] } } ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 27.08.2015. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ti statusi idu ovako: Ima mogućnost optike: znači da je sve provedeno po zgradi i može se prikopčati odmah Ima mogućnost optike - nedovršena zgrada: optički kabel je dopeljan do izvoda u zgradi, ali treba još po zgradi staviti instalacije po hodnicima Ima mogućnost optike - nema kapaciteta: ovo neznam točno, ali trebali bi biti kao nedovršena zgrada, ali da dodatno još na centrali nema slobodnog porta na olt-u i sl. Zadnje izmijenjeno od: .Delboy. 27.08.2015. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/max3-s 289kn mj ili 299kn za Turbo10-30 No i dalje je H1 jeftiniji a i Iskon gdje ti paketi koštaju oko 250kn
![]() |
#5654 | |
Premium
|
Citiraj:
MAX3 S + dodatne opcije Ugovor na 24 mjeseca 269 kn/mj +30 kn/mj* Taman tih 30kn koje HT bere bi bilo OK da ih nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jole911. 27.08.2015. u 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#5656 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Moraš se smijati; ![]() Očajni Kastavac već 18 godina pokušava izmjestiti stup HT-a Citiraj:
Edit: Nebitno ali dvije parice kod susjeda idu do Turba 60, susjed se boji da mu ne padne brzina ![]() Već vidim sebe u novinama 2025.; Očajni Riječanin već 10g. očekuje popravak oštećenog kabela do svoje zgrade. Sve je započelo.... kada su mu obećali i optiku.... no.... ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 27.08.2015. u 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Premium
|
Opet sam razgovarao sa SZK HT a lik kaže do 2017.g će sve centrale imat mogućnost VDSL a ha ha a nezna mi gdje i kad će to nadogradit ![]() Aj kažem ja jemu taman kad mi istekne ugovor s H1 doviđenja nemam više šta razgovarat ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Premium
|
Bitno da centrala na platku ima vdsl ![]() Izgleda da sad sve centrale u Rijeci imaju vdsl dslam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 |
Premium
|
A gle sad ovo prije Max3 paketa sam imao 280kn sve 3 usluge jos sam imao plus paket Max TV ,Tad su mi prodali priču da ću imat manji račun no slagali su me ispalo je da sam imao 305 kn i to 4Mbit/s i ukinuli su mi Plus paket MaxTVa tad pa do danas evo skenirat cu račune kao mislite da lažem! Edit! Evo računi jedan od prošle godine jedan od ove i sve je tako 24 mjeseca bilo da neispadne da ja lazem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nakon hrpu natezanja, odustao sam od Turbo 40 i 50 usluge, te vratio na Turbo 30. Tolko o tome, nema 500m zračne linije do centrale, parica na podržava nikako Turbo 50 i MaxTV zajedno. Google maps kaže 274 metara, da dodam još 40m do glavnog tel. stupa gdje dolazi podzemni kabel, a nema toliko, isti je ispred prve kuće do moje, izađe cca 310m.
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
@Pomo, daj parametre parice. Je li možda došao tehničar možda do tebe pa provjerio, možda imaš kakav oštećen kabel, loš spoj? Makar sada plaćaš 20kn manje a ni 30mbps nije za baciti ![]() @daky i onda to "poprave" pa bude još gore. No "nadograđuju" nam centralu, postavili su skelu oko nje, možda je napokon ofarbaju u bijelo ![]() ![]()
![]() |
#5664 | |
Laughing Man
|
Prika, tehničari, veze, niš ne pomaže. Natežem se otkako su uveli Turbo50. Kabel od glavnog razvoda do kuće je mijenjan par godina u nazad. Nema više od 330m po google mapsu nikako. Nema zračnog kabela nego 20-25m. Stavim Turbo50 i MaxTv trza. Link Status Connected Modulation Type VDSL2 Actual Rate (Up/Down) 7087/38429 kbps Attainable Rate (Up/Down) 32362/60236 kbps Noise Margin (Up/Down) 26.5/13 dB Line Attenuation (Up/Down) 23.3/12.4 dB Output Power (Up/Down) 7.9/14.4 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 21/1387 Interleave Delay (Up/Down) 1/9 ms INP (Up/Down) 0.5/4 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors (Up/Down) 0/0 FEC Errors (Up/Down) 0/51997057 HEC Errors (Up/Down) 0/0
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 29.08.2015. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 |
Premium
|
Na maxnet mini je sada moguće spajanje na 4g, ali brzina je i dalje kao prije limitirana na oko 7 Mbit/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5667 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
@pomo pa imaš dobru paricu. Koliku marginu si imao na 50mbps? Vidi se da ide do 60mbps no ne znam koja margina ti bude na toj brzini. Aktiviran ti je 17a profil koji u tvom slučaju nije najbolje rješenje, nepotrebno ti je podignuo brzinu uploada ali njega se ne bi trebalo stavljati na maxtv pakete. On je generator grešaka, na 50mbps ti je margina manja, možda oko 6-7db, dogoditi će ti se CRC i "error sekunda" (ES) greške koja se manifestira upravo da ti slika na maxtv-u malo zatrza. Ako želiš plaćati/ imati 50mbps tj 20kn više pošalji im mail neka opet probaju 50mbps profil, neka target margina ne bude ispod 7db te postave 8b profil. (to im napiši u mailu) Maxnet mini mi ima frend na otoku i odnedavno više nema ni limita te je cijeli mjesec 8Mbps veza (i nakon xx Gb).
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 29.08.2015. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5669 | |
Laughing Man
|
Margina je više/manje uvijek ista. 50mbps ne ide sa 8b profilom. Odnosno ide, ali to je maximum na parici, tako da efektivno dobijem Turbo40 i maxtv. Koji onda opet trza. Jer je parica na tom profilu na maximumu sa 50mbps. Neda mi se više natezat. TU možeš vidit kako je to izgledalo kad su mi tek uveli Turbo50. Ima na topiku i kako je izgledalo kad su mi tek uveli VDSL (30/3). Pare dajem tek po obavljenom poslu i kad se uvjerim da radi. A nema ni 400, dakle kuna po metru, može? ![]() EDIT: najsmješnije od svega je što MaxTv i dalje trza. Debilana na kvadrat.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 30.08.2015. u 08:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
gledam vaše turbo brzine i lupam glavom o ruter nasjeo sam na maxtv i odustao u zakonskom roku , a tri puta me lagali da imam mogučnost da će sve radi bez problema čak i nakon mojeg brundanja da imam preko 3km do "HT kante" bez da bi palio Piceka, a maxtv se "skockal" svako malo u toku dana ujutro do popodneva, da bi uvečer kada su piceki popaljeni više bil "skockan" nego daval sliku nakon muljanja i laži, odjavil sam to čudo skup s blagodatima "ugovornosti" parica mi je samo do 5,2 Mb max, max ni bita više , a obečavali su i garantirali minimum 10 nakon novog rutera no ništa od toga haha , pa na modem sam imal bržu vezu što bi picek bil sretan da vidi 10mb mogu samo da sanjam ![]() A vama malo 30, treba vas na modem stavit da se smirite ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|