|
![]() |
#4802 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Da deset metara.., stanuje u centrali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4804 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4806 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Neispravan je router koji prikazuje 0 dB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4811 | |
Banned
|
Citiraj:
I pise maximum line rate, sto bi znacio max po tvojoj liniji, ne trenutni profil. Trenutni profil bi bio "line rate". Jedino ako sx to ne prikazuje drugacije, ali sumnjam. Output power ne bi trebao bit tak visok na 0db atenuacije takodjer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() Prije 5 dana sam pricao sa SZK i rekli su mi da se HDD moze dobiti i preko produljenja MAX2 paketa (iako je na stranicama ponudeno samo za MAX3) Samo da napomenem kolege s drugog foruma se zale da su narucili HDD, a dosla im je ona jadna Xperia... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Sinoć me zove lik i pita da li znam priključiti ZTE, jer da je on dobio nalog da mi digne VDSL još prije 2 mjeseca, ali da svaki put kad pogleda u centrali vidi da i dalje koristim Siemensa. Onda kad sam mu ispričao kako je stvar išla, skupa smo se čudili par minuta di je taj ZTE zalutao, a onda sam po 10-ti put kontaktirao FB ekipu i opet dobio odgovor: "nastavno na isporuku routera i zato što situacija već dulje traje, poslali smo reklamaciju te ćeš u roku od 5 dana dobiti odgovor." I najgore od svega, i dalje su jedan od boljih ISP-a iako skoro svaki put kad sam imao posla sa nekakvim prelaskom tehnologija ili naručivanjem novih je bilo ovakvog natezanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4814 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Turbo 40 aktiviran i funkcionalan. Download brzina skoro kao pola brzine u LAN-u ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Turbo 40 je samo za poslovne korisnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 |
Registered User
|
Neki kazu da je samo za poslovne, a drugi da je za one koji su prije imali 20 brzinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4820 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
To je provjerena informacija? I na što se točno odnosi? Ono šta je meni poznato je da je na području Čakovca 5 centrala - i samo jedna, ona kod pošte u centru je prebačena na VDSL. Tako da svi u tom krugu (primjerice ulica ZAVNOH-a ima, a par metara dalje od nje već ne jer su ljudi na drugoj centrali) imaju mogućnost VDSL. Dosta okolnih sela (pr. Mala Subotica, Hodošan) su također već odavno prebačena. Ja sam dobio neki hint da kao na području Čakovca namjeravaju širiti optičku mrežu do kraja godine pa samim time neće žuriti s upgradeom opreme na centralama = nema VDSL-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni su došli uvest optiku. Raskopali cijeli vrt. Bio sam sretan. Onda sam se probudio. Moram prestat pratit ovaj thread. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam bio dugo na 4mbita, prebacili danas na vdsl i 20mbita. Sad slučajno saznao da mogu objedinit sve 3 usluge u jedan paket max3s i ne placati ga 335kn nego 285kn, i to 4 mbita koje besplatno prebace na vdsl i na 30 mbita. ono sto me muci sto sam pricajuci sa 3 agenta dobivao stalno razlicite informacije o nekim stvarima. nadam se da tih 30 mbita nije ništa probno/testno/besplatno 2-3 mjeseca i sl. Mjesto radnje je Višnjevac pored Osijeka.
![]() |
#4826 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni si jučer pustili profil za VDSL, Turbo 30, iiiiiii... Kratko rečeno - ništa ![]() Nije se uopće htio ruter spojiti preko tog profila, na kraju došao tehničar i ispostavilo se da sam 2 km od centrale ![]() Nije ništa prolazilo od profila, čak ni 10 Mbit/s. Bitno da mi je jedno 2-3 agenata iz SZK-a tupilo da je sve u redu, da ga mogu imati. Ja sam im i vjerovao s razlogom, jer imao sam 18 dB LA (Tupson TG782i), što je ajde još OK, mogao sam barem veći upload izvući ako ništa drugo, ali na kraju kada su mi stavili ZTE pokazalo se da je to ipak 27 dB, što je bilo točnije. ![]() Vratili su me nazad na ADSL2+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Eddie
|
Rekli su mi, svjestan sam toga i nije problem. Koristim njihove usluge već 13-14 mjeseci tako da mi ni ovaj ugovor nije istekao. Kad sam trebao internet doživio sam jedno veliko razočaranje sa pristupom od strane H1 (sva sreća), pa onda opet problemi sa sestrinskim firmama pa se nije znalo više ko' laže... Uglavnom zadovoljan sam, daleko od toga da ne može bolje i jeftinije...
![]() |
#4829 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4830 |
Suit up!
|
Ja sam isto jučer zva szk i čak sam dobija nekog donekle kompetentnog tipa. Čak sam pokuša sa trikom da mi susjedi u ulici imaju vdsl i da mi treba brži upload, ali nije prošlo ![]() Izgleda da mi je cca 10mbit za sad maksimum... S druge strane, u babinoj zgradi proveli optiku ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|