|
![]() |
#4591 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
"Toni, najbolje bi bilo da pokušaš kontaktirati tehničku podršku jer će tako zahtjev najprije biti odrađen. Ukoliko bude dodatnih poteškoća, možeš nam se javiti" Tko tu koga, očito se mora trošit gorivo do t centra, yay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
tehnicka.podrska@t.ht.hr Na ovaj mejl treba predavati zahtjeve za VDSL i slati sve ostale upite, odgovaraju u roku 48 sati. Ako se šalje zahtjev za aktivaciju VDSL-a, onda treba navesti broj telefonske linije, vlasnika telefonske linije, OIB i broj mobitela za svaki slučaj. Ako je VDSL moguće aktivirati, oni odma šalju novi router i puštaju brzinu kad router stigne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4594 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
imam maxadsl flat i brzinu 4mbit,i telefon ali sve odvojeno..šta je sad ovaj ultra? jel bi mogao uzet kakvu veću brzinu ali da i dalje plaćam isto ili manje? nudili su mi stalno maxtv ali to neću i da kao objedinim to sve u jedan paket,nakraju bi mislim platio još više a konkretno smanjenje cijena neće napravit,glavno da te dave sa glupostima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4595 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ultra je optika i vjerojatno ti nije dostupna ![]() Imas za 215 kn MAX2 S, 10 Mbit Flat + telefon. Mogucnost besplatnog povecanja brzine na 30/5 Mbit ako imas tehnicke preduvjete.
![]() |
#4596 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
ali ako sam vezan ugovorom onda nemogu ostvarit 10mbita? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam u četvrtak predao zahtjev putem FB-a (uz napomenu da trebam novi modem). Jučer me prebacili na VDSL bez modema ![]() ![]() ![]() Makar nije mi jasno kako je 10/3 kad mi piše Actual Rate (Up/Down) 7087/38427 kbps :/ Zadnje izmijenjeno od: Brc. 01.03.2015. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4598 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Nixis, a o kojem uređaju se radi? EDIT: NVM, radi se o HDD-u poz Zadnje izmijenjeno od: n3o. 01.03.2015. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Koji HDD ako nije tajna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A prije sam se ja loginao normalno samo uz moje korisničko ime koje sam dobio kad mi je priključen max adsl i lozinkom od interneta, ne kužim jel se sad treba registrirat ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4601 |
Registered User
|
1.5 TB WD je disk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4603 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo mi se desilo vec 2 puta u posljednja 2h. Imam problema sa novim ADB ruterom, pa ako netko zna neka pomaze. Dakle u pozadini mi se skidaju torrenti dok ja surfam, nakon nekog vremena browser vise ne ragira, kao da nema veze na net, dok se torrenti uredno i dalje skidaju... Ovo mi uopce nije jasno, ne radi mi tada net ni na mobu kad se okacim na Wi-Fi, i pomaze jedino paljenje/gasenje rutera. Mozda netko zna u cemu je problem? Mozda i nije do rutera? A mozda su u sumi?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4606 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo upravo sam produžio ugovor i stiže disk 1.5TB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4608 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Trebao bi biti WD WDBU6Y0015BBK 1,5 TB, jer nisu ni na svojim stranicama napisali model, samo wd elements 1,5 TB. Zadnje izmijenjeno od: .Delboy. 02.03.2015. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4609 |
Registered User
|
Western Digital HDD. Ako želite, javite mi podatke na pm pa vam provjerim tko šta može. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Taj detalj nisam saznao, no vjerojatno WD Elements 2.5" 1.5TB. Uglavnom taman mi treba eksterni disk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4612 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ja uzeo Max 2S paket (telefon + 10 Mbita FLAT), smanjio si račun za skoro 100 kuna, te dobio i 1,5 TB disk! ![]() ![]() P.S. nemaju još online ponudu za disk koliko sam uspio shvatiti! Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 02.03.2015. u 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4613 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Šta će sad po tržnicama, njuškalima, forumima bit 1,5TB diskova na bacanje ![]()
![]() |
#4616 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ne treba ti račun, treba ti jamstveni list s kojim ga ili vraćaš HT-u ili u ovlašteni servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4618 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
T-com je uvijek imao poklone za produženje ugovora jer nisu bili najpovoljniji pa se na ovaj način držao dio korisnika. Većina drugih operatera ne nudi nikakve slične poklone. No s druge strane t-com je zato i skuplji, Iskonov paket Hit 30 ima 30mbps/5mbps (vdsl) 1500min u fiksnim mrežama i košta 184kn (uz ugovor na 2g). T-comov ima isto flat 10mbps (nadogađuje se na 30mbps) i 60min za fiksne za 215kn mjesečno. Razlika je 744kn a hdd košta oko 500-600kn pa ispadne tu negdje.
![]() |
#4619 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
zato i dijele taj disk jer je drlog.moj se razletio nakon 10h lol al dobro netreba biti cigo, bolje išta nego ništa.na pijacu odmah kao sto je dosad islo i sa onim kamerama,galaxy tabovima,mobitelima itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|