|
![]() |
#3991 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
koliko si daleko od prve kvartovske centrale? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3992 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene zasad "Nažalost, radi administrativne poteškoće, storniran je tvoj zahtjev za Turbo 30 uslugom. poslao sam nadležnom odjelu na detaljnu provjeru aktivacije usluge kao i za eventualnu zamjenu uređaja. Javimo ti se ovim putem čim dobijemo povratnu informaciju. " Moje predviđanje je da mi se sad par dana niko neće javit, pa ću ja opet zvat, pa će mi reći da ne može ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3994 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zte nemam a na tg789vn kad na mobu otvorim network signal info pise percent:70% WIFI strenght -55 dBm*29ASU ako si na to mislio. to je na oko 10 metara udaljenosti dok sam u svojoj sobi a dok dodem u boravak gdje je router onda mi pise percent:87% WIFI strenght -40 dBm*36ASU. Prije ovog routera sam imo tg782 i WIFI signal mi je na ovom puno bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
I znaš šta sam dobio.ADSL modem ADB.I kao dodatak na to 175 kn mjesečno za maxadsl flat 4/512 što sam na bnetu imao mislim pred 7 godina hahaha.I sad ti se ja sa njima naganjam svaki misec i postižem(zamisli ironije postižem) da mi to otpisuju sa računa iako navedeni modem nit uključio u struju,a nit ga tražio.Da nisam decidirano rekao 6 puta da želim samo optiku,a ne maxadsl nebi me bilo briga.Ta firma je postala dno dna. Tako da budi sretan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Strašno ![]() Doduše ja iman već u njih tel, internet i maxtv i plaćam sličan mjesečni iznos koji ću plaćat sa optikom, pa im se vjerojatno ne žuri previše... Iako da su oni rekli da in trena 3 mjeseca, ja bi rekao ok, ovako ispada smiješno ![]()
![]() |
#3998 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajd, sta se sekiras, nemogu ni ja ![]() ![]()
![]() |
#3999 |
Rent-a-maniac
|
aktivirao sam tu turbo opciju koja je naravno ubila i tv i tel i net. sad cekam opet da popale sve. danima vjerojatno
![]() |
#4000 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja sam u ponedjeljak ujutro podnio zahtjev i do sada me nije ni tehničar zvao ni router stigao poštom,valjda če biti do petka... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4002 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Podigli brzinu na 12, zval 08009000, ženska veli da je nalog u obradi, a ovo podizanje brzine s 4 na 12 je kao neki test (prva etapa) prije dostave novog rutera sa podrškom (zadnja etapa-33) za vdsl.. Valda sam još (dok me ne prešaltaju na vdsl) na adsl, pošto mi u ruteru piše: Maximum line rate: 18920 kbps |
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Mislim da nema nigdje na netu dostupno...prekopao sam pola internetova. ![]() Brijem da treba nazvati i pitati...samo me zanima sto tocno treba pitati; da li je na mojoj adresi dostupan VDSL2, ili? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Samo pozivom SZK |
![]() |
![]() |
![]() |
#4006 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Zvao danas i rekli mi da nemam "tehničke mogućnosti" Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4007 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema u ponudama tht-a vdsl...morate zvati korisničku službu i zatražiti ..ili putem fejsa i da vjerovatnoća ako možete dobiti vdsl da će ruter biti kao što je keyser rekao zte.. @alpha4dawg dobro briješ... ![]()
![]() |
#4008 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Skini pdf "cjenik Internet usluga" i tamo ćeš vidjeti tu opciju.
![]() |
![]() |
#4009 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Nista od toga za mene trenutno.Zvao, pitao, dobio odgovor da trenutno nemam tu mogucnost.Yay. Nista, drzat se hebenog TG782i srota i pucanja veze svako malo.
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ukratko, starci bi uzeli net preko tcoma. Kako je prošla polovina mjeseca ima li smisla naručivati sada net i da narudžba dođe na kraju mjeseca. Hoće li naplatiti punu cijenu na preostalih par dana u mjesecu? Valjda sam barem donekle bio jasan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nece naplatiti punu cjenu, naplatit ce od dana aktivacije, a aktivirat ce kad dobiju modem.
![]() |
#4013 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nadogradnja ADSl-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Prekjučer sam nazvao SZK i (nakon što sam morao objasniti curi koja mi se javila da postoji ta opcija) predao zahtjev za Turbo 30. Jučer ujutro sam ih opet zvao da priupitam da li je zahtjev podnesen jer je cura bila prezbunjena i javila se druga (malo manje zbunjena) koja je malo više znala, ali je tvrdila da ne trebam nikakvu novu opremu. Popodne je stigao ZTE. ![]() Zamjenio sam SX763, ali brzina je ostala ista. Da li ih sad trebam nazvati ili samo čekam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Evo ja sam samo jednom zvao, pa onda pitao na facebooku, i rekli da će javiti kad nešto bude, i sad sam na čekanju. Kad bi bar negdje na webu imali servis na kojem bi čovjek mogao provjeriti status svog zahtjeva, bez nepotrebnog zivkanja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja sam prekjučer zvao za Turbo opciju 30 pa su prvo rekli da ne može, onda me zovu za sat vremena da može. Jučer oko tri popodne rikne telefon i internet i za sada ništa ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Rent-a-maniac
|
![]() |
#4019 |
Guest
|
Ja imam identicne statse ko e-mil, i kazu isto da se ne moze. Pa ak imamo do 20mbita sync, jel nam ne mogu bar to pustit preko normalnog adsla? |
![]() |
![]() |
#4020 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, nebi bilo loše da se stave ss od linije, pogotovo ko ima prije i poslije, da se znamo ravnati. Ako e-mil ne može dobit vdsl onda ja nemam nikakve šanse. http://prntscr.com/5i55dx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|