|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
nema boje na tv
Imam graf. ati radeon x1300 256mb sapphire,i muči me jedan problem ne mogu dobit boju na TV slika je uvijek crno bijela, a sve je poštalno kak treba, kaj bi trebalo napravit.
![]() |
#2 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
kao prvo moras napisat kak si spojio, kojim kabelom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
#5 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Tak sam si i mislio. Onda je jasno zasto nema boje. Dosta TV-a ne prihvaca s-video signal preko scarta nego samo kompozitni signal. Imas vise solucija: 1) ako imas s-video ulaz na tv-u, onda s-video kablom direktno iz grafe na njega 2) grafa bi trebala imat kompozitni izlaz (onaj zuti cinch, ako ne direktno na njoj onda preko njezinog originalnog prilozenog adaptera) 3) ako nis od tog dvoje onda lemilica i ovaj link: http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Modaj scart -> linkić ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ili pokušaj ovo, malo je glupo rješenje ali meni je upalilo. Spoji s-video na s-video, u windozima uninstaliraj drajvre od grafičke u systemu, restartaj komp. Onda kad uđeš u windoze imat ćeš boju, ali ne i funkcionalnost grafičke.: goood : Ja čim sam stavio drajvere izgubio sam boju. Inače modao sam Scart jer me ovo naživciralo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tip mi je rekao u chipoteki da sbrikam 5 i 20 pin ,ali ne radi nataj način , nego 15 i 20. sve 5 Frajeru koji napisal ovaj tutorijal treba dati Nobelovu nagradu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|