|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bluetooth EPOX???
Sad baš gledam na HG Spotovom siteu i nije mi jasna jedna stvar. Ima tam neki bluetooth epox BT-DG07A adapter za koji piše da ima domet 250m. Kaj to sad znači? Kaj ja mogu povezat dva kompa tim usb-om na udaljenosti od 250m??? To mi je čudno jer košta 140kn, šta mi se čini dosta jeftino za takvu stvarčicu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jeli bi se mogli umreziti dva kompa ako je jedan u prizemlju a drugi na prvom katu ? ak znas varane ![]()
![]() |
#4 |
®
|
e widish zanimljiwo...Jvc jel ima garancije too...meni bi tako nešto baš trebalo (irda je bio dobar prije 2 god hyhyh)...HWALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Samo sto se sa ukljucenim bluetooth-om dosta trosi baterija mobilnog, jel da? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
@Tomy no.1 Ne znam za garanciju, piše na HG Spotovom siteu,pogledaj... @ Varan Znači ja bi mogo igrat s nekim igrice koji je od mene udaljen oko 200m bez problema,ne? Tu stvarčicu moramo imat obojca jel tak??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
@ Varan Znači ja bi mogo igrat s nekim igrice koji je od mene udaljen oko 200m bez problema,ne? Tu stvarčicu moramo imat obojca jel tak???[/QUOTE] Ako se vidite bez prepreka sigurno, ako ima prepreka računaj 100 m. možeš uzeti usb produžni i puknuti ga van ako si blizu prozora.
![]() |
#13 |
®
|
da morate da bi ste se powezali....može se i sa T630 daljinski uprawljati ali to josh nisam kod nikoga widio da uprawlja...hyhyhy...da bi se uprawljalo tw-om potreban ti je bluetttoth koji se spaja na scart...nisam siguran da možeš sa time mijenjati programe ,ali možeš slike direktno gledati sa moba na tw-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn to cu napraviti obavezno samo se nadam da cu moci hvatati na gornjem katu ![]() jer ce mi to DEFINITIVNO rijesiti problem sa umrezavanjem tj sa kablovima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|