Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.02.2008., 18:19   #1
Hrvoje15
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Angry Zaključani podaci

Instalirao sam dodatne XP komponente i prilikom instalacije komp se smrzo i instalacija se prekinula. Kada se komp upali automatski kreće u instalaciju koja se uvijek smrzne.
Sada nije problem to, nego što imam hrpu važnih podataka u My documents kojima ne mogu pristupiti. Probao sam hard prebaciti u drugi komp pa skopirati podatke, ali ne mogu iskopirati taj folder jer mi javlja poruku Access is denied, a veličina foldera je 0 bytea iako zauzeće na disku pokazuje da nije.
Ako netko zna kako bih mogao iskopirati podatke...
Hrvoje15 je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 18:28   #2
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ubaciš u drugi komp, i preuzmeš vlasništvo nad datotekom..
Ima to negdje obajšnjeno,iskljuci prvo u ocijama od windovs explorera simple file sharing i onda pod opcijama doticnog foldera u tabu security
probaj nesto napravit

ShebY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.02.2008., 18:44   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nadam se da u kompu imaš još koji hard. Skini Hiren's Boot CD na kojem imaš dosta alata (Easy Recovery, GetDataBack,...) za vraćanje podataka. Vodi računa da 'izvučene' podatke smjestiš na neku drugu particiji ili, još bolje, na drugi hard.
Staro 07.02.2008., 19:57   #4
Shotif17
Kiflica sa sezamom
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ako ti se ti Windowsi bootaju bez problema, samo trebaš preuzet vlasništvo nad datotekama jer su windowsi očito pobrkali lončiće...
Dakle po Tools>Folder Options>View isključimo Simple File Sharing

Zatim odaberemo folder kojem ne možemo pristupiti, odemo na Properties>Security, Advanced

Zatim na kartici Owner označimo grupu Administrators, označimo 'Replace owner on subcontainers and objects' i kliknemo OK

Ovaj postupak je najbolje raditi kao Administator (dakle baš ulogiran pod tim kor. imenom), mada bi sa bilo kojim kor. računom koji je u grupi Administrators trebalo uredno proći.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na