|
![]() |
#2911 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Istina ... trenutno vlada monopol Seasonica na HR tržištu, a ovaj forum sigurno nije odmogao u tome ![]() Malo sam prelistao ponudu u HR dućanima ... ukoliko bi se eventualno pojavio veliki protivnik Seasonica i poželio nešto drugo (kao što je to bilo u doba VX550) onda bi se moglo škicnuti na Chieftecovu modularnu 650/750/850 Nitro seriju (BPS-650/850/950C) koja je napravljena na moderniziranoj CWT PSH II platformi uz relativno kvalitetne dijelove i Bronze značkicu. Jedina veća mana im je što nisu toliko tihi kao neki od ovdje često preporučivanih napajanja, te kablovi srednje dužine, ali ako vam to ne smeta ... go right ahead ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa nitko nije rekao da je to OCZ napajanje šljuka. Rečeno mu je da bi mu MOŽDA bilo bolje i pametnije da uzme TX650, za 100kn više zbog garancije i bolje kvalitete. Tada je on rekao da ima 15 godina i da si dete nemre priuštiti skuplje i to je OK. ne znam samo koji su klinac svi tako osjetljivi u zadnje vrijeme kad im nekaj veliš, pogotovo balavurdija i novi članovi... "neću ASRock jer je šrot" , "Neću Corsair i SS jer ste vi svi koji ih imate fanboyevi..." Đizs. najbolje da ne primamo nove članove više ![]() Što se čifteka modularaca tiče, ako sam dobro vidio, imaju dosta nekvalitetne i glasne ventilatore, navodno lošije nego prije, ali da me j... nemrem naći link di sam to vidio. ako nađem, postati ću link. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2913 |
Señor Audiophile
|
Evo podosta informacija o njima - http://www.xbitlabs.com/articles/cas...0w-850w_2.html Iako, ne znam je li to taj na koji si mislio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Primjetio sam kako je Seasonic poskupio 150 kn (model koji ja ciljam) i sada mi se corsair čini kao bolja kupnja. (isto a jeftinije) Zadnje izmijenjeno od: dean225. 21.02.2012. u 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() MSAN napravio korekcije cijene, što se X serije Seasonica tiče: X-560: bilo 850 kn, sada 1150 kn X-660: bilo 1143 kn, sada 1250 kn X-760: bilo 1250 kn, sada 1390 kn i FL napajanja otišla 200-300 kn gore ![]() naravno, sve je ovo +/- 50-100 kn ovisno kako ko ima rabata od njih, ali eto, ovo je iz prve ruke ![]() razlog poskupljenja: boli Vas ona stvar, unutarnja politika firme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Señor Audiophile
|
Čini mi se da je novopridošli M12II (SS-650/750/850AM) imao popriličan utjecaj na cijene X-sise. Cijenovno su bili gotovo identični (koliko god to čudno zvučalo), pa je jedan morao biti korigiran. Koliko vidim vani je razlika nekakvih 20-ak evricha, što bi dalo za naslutiti i Seasonica kao krivca za ove promjene. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 21.02.2012. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
OLA! SEASONIC SS-560KM evo stiglo jucer napajanje.Nisam imao vremena da ga odmah instaliram ali je izvadjeno iz kutije i dobro pregledano. Prvo sto me zasmetalo je miris.Toliko sve smrdi na boju (onu jeftinu kinesku) da jutros kad sam išao na posao cijela soba smrdi.Mala knjižica sa osnovnim sepcama o napajanju toliko smrdi da kad sam je prelistao prsti su mi bili crni a smrdili su i kad sam ih oprao gelom za tuširanje. Samo napajanje izgleda odlično ali recimo kad ga usporedim sa starim napajanjem (HIPER-580w) po težini,rekao bih da je hiper teži. Naravno to je moja procjena,nisam gledao specifikacije.Samo pakiranje je vrhunsko i mislim da su malo štedjeli na pakiranju da bi i cjena mogla biti bar 100,00kn manja. Kako god,bez obzira na sve ja sam zadovoljan do sad.Nadam se još većem zadovoljstvu kad ga upalim a ono tišina ![]() Kad se vratim doma sa posla postavim i koju slikicu da vidite kako izgleda u Antecovom kučištu.(Antec Sonata mislim prva verzija) pozzz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2921 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma vrag će ga znati. Sadi si me prepao kad kažeš kakvo je tvoje bilo. Ona krpica u kojoj se nalazilo samo napajanje je bila pa rekao bih i malo prljava. Ustvari ne prljava ali su na njoj bili neki končići plastični ili recimo nečja kosa. Baš me sada strah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Antimićanin
|
nije da te plašim, ali moje je došlo u svrš-svrš stanju. ![]() ![]() A evo, gledam onu platnenu vrećicu, ništa, nikakvih končića, izgleda kao da je ručno tkana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
The mighty pirate
|
500-600W modularno napajanje pristojne cijene (do 650 kn)? Postoji li ikakva alternativa PC Power&Cooling Silenceru III?
![]() |
#2926 |
The mighty pirate
|
5 godina garancije kod PCP&C mi je za jedva 100 kn više ipak draže nego 2 kod LC Powera. Neki drugi prijedlog? Ne mora ni biti potpuno modularno, bitno da molex kablove mogu isčupati van jer mi treba samo 4 SATA konektora
![]() |
#2928 | |
The mighty pirate
|
Seasonice sam prvo i tražio, no naletio sam na ovo (priča o M12) Citiraj:
![]() |
![]() |
#2929 |
Antimićanin
|
Budući je Seasonic "korigirao" cijene, naravno u plus, postoji li sada negdje novi modularac 600-650W do max 650kn? Frend ima neko malo kućište pa mu treba modularac jer trenutni seasonic 430W ima previše kablova za ono što njemu treba, te mu radi gužvu? Gledao je nekakav XFX, mislim da je XXX edition, jel čemu to napajanje? Uglavnom, može biti i polu-modularac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovo možda? Ulazi u predviđenih 650 kuna.
![]() |
![]() |
#2932 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Moderator
|
Vjerujem da je ista stvar kao i sa S/M12II Bronze serijom. Do određene su granice jako tihi a onda naglo postaju sve glasniji.
![]() |
#2936 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() hvala na pojašnjenjima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
pozdrav... imam napajanje corsair cx430W V2... nakon 2-3 mjeseca poceo je gadno cvrcati, vent luduje (opcenito lose napajanje kako sam procitao)... e sad dajte savjete sto napraviti, jel moguce dobit novo napajanje,recimo xfx 550W uz moju nadoplatu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Moderator
|
![]() |
#2939 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pošto je ova tema predugacka i ne mogu naci informacije o AX 850 npajanju. Imao sam hx 1000 i po gabaritima mi ne paše u kučište pa sam razmišljao u ax 850. Imam i5 na 5.0 ghz i hd 6970. Zanima me vaše mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Moderator
|
Mišljenje o čemu?
|
|
Oglas
|