|
![]() |
#2131 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ne mislim. ovu mislim za fiziku ostavit ,a uzet 460,560,570 ovisno na sto naletim. htio sam tiho napajanje, tj da nije kao turbina kad se opetereti. a dh mi je predlozio ovo jer sam trazio nešto do 700kn. imaš par stranica iza prepisku pred nekih mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
dobro onda, al svejedno...ma, ak tebe veseli onda smo svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Nema mjesta panici ... ovo je odlično izrađeno Seasonic napajanje, a kod takvih napajanja se eventualni kvarovi dešavaju ili u prvih par mjeseci korištenja (škart primjerak) ili tek nakon 5-6-7+ godina (starost). Na tvom bi mjestu potrčao kod susjeda i posudio još pokoju grafu ... ono, nek se troše kilovati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Obožavam kad tako seru na deklaracijama. Kamariki4 je brutalno tih.
![]() |
![]() |
#2136 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() 80+ Bronze certifikat, japanski Chemi-Con kondići, ADDA ball bearing vent, 408W/34A na +12V railu su sasvim dobre karakteristike za 350kn
![]() |
![]() |
#2137 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
s tim brutalno se ne slazem ![]() imam ga od 750w konfa mi vuce 250w iz zida(LOAD) znaci nebi se smio ni oznojit a nakon bc2/crysis2 i slicnog se cuje ko turbina izvadio sam ga iz kucista i procistim,drzim ga jos neko vrijeme vani dok igram i full tih,vratim u case i nakon 2 dana opet buci -.- cini se da nema dosta zraka zbog filtera i cinjenice da mu vent nije bas na sredini kucista al ako sam vec dao 700kn za napajanje i 600 za case ocu da sve radi kako spada a ne da imam turbinu u compu,sada slobodno mogu uzet gtx295 pa nek se vrti na 70% i bit ce isti ucinak ko na kamarikiu -.-
![]() |
#2138 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam kak je sa 750W modelom no ja probao 450 i 650 i oba su na stolu bila praktički jedva čujna. To kaj ti imaš vjerojatno slab protok zraka unutar kućišta je drugi par rukava.
![]() |
#2139 |
Premium
|
![]() |
#2140 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa vrlo je jasno, i sam si napisao da je tih kada je van kučišta. Okreni da nije okrenut prema dnu, već da vent gleda prema grafičkoj...ako je u napajnje na dnu kučišta. Slične zamjerke su imali i na neko Corsair napajanje, pa je lik priznao da je imap najlonku kao filter, da mu ne ide prašina. Tako se smanjuje protok, slično je situacija ako je položeno na dnu kučišta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Je, ja sam zadovoljan s bukom (odnosno nedostatkom iste), napajanje je definitivno tise od Corsair VX450, i u idleu i pri opterecenju od nekih 300W. Samo je kod 750W modela problem sto ima cetiri 12V raila, svaki ima svoj OCP. Ne uspijem dici Phenoma X6 na 4GHz zbog toga. Zapravo ne ide nikako preko 1.35-1.37V, u Linxu samo crashira i racunar se restartuje. Inace je napajanje izvrsno, tiho, modularno, ogroman broj konektora, a bilo je ubitacno jeftino nekad na Linksovoj akciji (oko 650kn). Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel netko zna kakvo se ovo napajanje pokazalo http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9613. Dali su isti kao i CX serija ili ovo pravi netko drugi ?
![]() |
#2143 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko se sjećam, ni ona se nisu iskazala. Oko 'nove' CX serije, možda zericu bolje. Zaključak: za tu lovu neisplativo.
![]() |
#2145 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebam preporuku za napajanje za sljedecu konfu; E8400@3.7 GHz 2gb DDR2 memorije 2 hard diska Przilica 8800 GT Pci wireless kartica U planu je eventualno jaca graficka i jos memorije. Zelio bi proci sto jeftinije, max 500kn bi dao. Do sada se ova konfa vrtila na modularnom Chieftecu od 750w. To mi je vec drugo "kvalitetno" napajanje koje je krepalonedugo nakon isteka garancije, prvo je bilo Antec 550w i iskreno vec sumnjam u isplativost davanja love za bolja napajanja. Sad mi recimo jako primamljivo djeluju napajanja sa 5 godina garancije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Premium
|
![]() |
#2147 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#2148 |
Misanthrope
|
Vidim da par postova iznad kolega Orcish traži napajanje sa 5 god. garancije. Ja sam mu htio predložiti neko iz Coolermasterove ponude međutim vidim da u Linksovoj ponudi piše da dolaze sa 24 mjeseca garancije dok na stranici proizvođača piše 5 godina. Da li je onda uopće ikako moguće ostvariti garanciju nakon isteka ovih Linksovih 24 mjeseca ?
![]() |
#2150 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2151 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
dobro je napajanje, slagao sam jedan komp s njim, pretiho, u klasi sa Corsairom HX serije po tišini Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.03.2011. u 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Preporuka
Pozdrav, Trebam preporuku za napajanje za sljedecu konfiguraciju: CPU = Intel i7 870 MBO = Gigabyte P55 usl3 VGA = MSI GTX 460 Hawk Tallon Attack cooler = Scythe Katana 3, AC Freezer 7 Pro RAM = 2x2 gb 1600 Neko napajanje do 500 kn? Jel se isplati uzet rabljeni Corsair 450 VX za 350 kn? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Premium
|
Bit će ti dovoljan VX450. Pokušaj još malo spustiti cijenu do nekih 300kn. Od novih, Seasonic 520W.
![]() |
#2155 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jeli moze neka preporuka kucista i napajanja do 900 kn i uz to da kupim onoliko ventova koliko mogu stati u kuciste. Napajanje ne triba jace od 650 W samo je pozeljno da ne cuje puno. Kuciste bi volio da bude crne i ima barem 4 venta i cable menagment. (za frenda je ) Za pare se moze malo rastegnuti ako je ta druga opcija poprilicna bolja. Mislim na NZXT Vulcan ali pise micro atx kuciste sta znaci da ne moze primit atx plocu ? Zadnje izmijenjeno od: stipe1771. 26.03.2011. u 17:25. Razlog: pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Zanima me dali će Seasonic 380W držati sljedeću konfiguraciju (ili treba 430W) CPU: Procesor AMD Athlon II X3 445, socket AM3 MBO: Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710 RAM: DDR3 4GB Kingmax HDD: HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm GPU: Sapphire HD 5670, 512MB GDDR5 128bit Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da. Konfa iz mog kompa ti povuče 340W iz utičnice pri maksimalnom opterečenju proca i grafe (Prime95 + Furmark). Nemaš straha ![]()
![]() |
#2158 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Planiram uzeti Seasonic ss-620gm za i5 2500k i 560ti. Ima li netko navedeno napajanje? Zanima me koliko je tiho i koliko su dugački kablovi? Jer pročitao sam da su možda kratki ako je napajanje na dnu, a planiram uzeti HAF 912 Plus. Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Banned
Datum registracije: Mar 2011
|
konfa: Asrock 890GX xtreme3 amd phenom x4 995 be kingmax 2x2gb 1333 xfx hd6950 wd 640gb samo pitam za napajanje jer sam našao >tu pošto se ne razumijem u ovo molim vas za savjet/pomoć hvala edit: noob pitanje - ako recimo imam napajanje od 500W, jel to znači da ono iz zida vuče max 500W ili da svaki od njegovih prikljucaka u komp moze povuć max 500W, a iz zida se vuče zbroj svih potrošnji u kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A triba bi moć isporučit max 500W prema svim komponentama ukupno, a iz utičnice vuče malo više ovisno o efikasnosti. E da za tu konfiguraciju će ~450w bit dosta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|