|
![]() |
#6362 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Vidim da nema efikasnost kao ovo prvo corsair ali nije velika razlika. Mislim da cu pikirat taj VX. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6363 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako Linx i ADM nisu pod 'obavezno' ja bi radije uzeo Super Flower Golden Green HX80Plus Gold. Doduše, vjerojatno bi ti dovoljna bila 550W verzija.
![]() |
#6370 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako je 400kn budžet onda je best buy: SILVERSTONE Strider ST50F-ESB 500W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6371 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kakva su Fractal napajanja koje imaš u ADM-u. Potraži reviewe. U UZI-ju imaš vrlo dobra be quiet! napajanja.
![]() |
![]() |
#6372 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
fractal tesla su špica, znači iz adm bi bilo ovo http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16674 Mada za tu lovu možeš hladno imati 5 god. garancije (fortroni - najbolje aurum, xfx, seasonic, superfloweri...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6373 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6375 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Cyonic = Seasonic
Novi igrač u PS igri: http://mycyonic.com/category/power-supplies/aux-series/ Po testovima koje je proveo AT, šije G seriju Seasonica iz koje je nastala. Nestrpljivo čekam dolazak u EU te testove na starom kontinentu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6376 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
ekipa, prelazim na cfx uskoro (390x) pa sam trenutno u fazi nabave kvalitetnog napajanja.... za oko mi je zapelo http://www.mikronis.hr/napajanje-sup...-nesf-011.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
ma antec je davna proslost, unutra ni ne stanu 2x 390x...trenutno sam na corsair 300r...sta se airflowa tice, brutalno.. sta se tice side venta, moram ih stavir da izbacuju, jer je cooler od grafe napravljen da baca zrak na bocnu stranicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6383 |
Premium
|
Pozdrav, znam da je pitanje malo glupo, ali, da li napajanje može degradirat, ako se ne koristi njegov full potencijal? Da preformuliram pitanje U pitanju je Corsair AX750, koji već više od godinu dana ne (konfa iz siga) tjera niš zahtjevnoga, pošto je većinom surfanje i filmovi aktualno.. A vent jedva da se pokrene i ak se uopće pokrene, jer jednostavno za ove moje operacije koje koristim mi je dostatno i neko slabije napajanje (200-300w).. E sad, razmišljam ubost neku grafu (gtx 960, 970, 390 još razmatram). Imal sam prijašnje grafe (gtx 760, r9 280x) a bacale su (vjerojatno driveri, još nisam uspio dokazat, i dan danas mi je enigma, pošto mi se nije više dalo zafrkavat s tim) mi black screen, nakon furanja na servis amd r9 280x (kod njih je radila bez greške i errora) tip mi je rekao da postoji mogućnost da napajanje "oslabi" usred dužeg slabijeg korištenja istog.. Tak da to napajanje trenutno gura, integrušu, hdd, ssd i cd rom.. Ne bi htio da se povijest opet ponovi s novopridošlom grafom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6389 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Evo preporuka za SF gold serije. Kupljeno u Micronis sa 5 godina garancije. Napajanje masivno i teško. Jedini minus je što nisu svi kondići unutra kao na review što sam gledao online. Uglavnom ako je vent proziran onda su i kondići prva liga. Kod mene je vent obični crni pa su još i dodatno štetili na kondenzatorima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6390 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Bas sam u procesu promjene skoro svega u kompu. Ovaj ocz600 je vec 5god u kompu (recimo da je komp radio po 10h) dnevno, i sigurnosti radi bi to maknuo ![]() Konf bi bila: i7-6700 2hdd, 1 ssd, 2opticka graf amd 390x ili 390 Razmisljao sam nesto tipa seasonic ss-650g.. ili mozda 550g? ili b varijanta ostavim proc+mbo+ram a zamjenim samo graf,napajanje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|