|
![]() |
#4051 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
I mene to zanima, a zanima me i kolika je garancija na to napajanje? Ne vidim da piše: http://www.chipoteka.hr/artikl/83261...k#tab-info-tab Trebalo bi biti 3 god. sudeći po onoj recenziji gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Dao si link sa slikom Seasonic 400W napajanja koja nema veze sa napajanjem koje se prodaje u čipoteci za 298 kn . Zanima me jesu li tu sliku postavili namjerno ili im se potkrala pogreška ( u to ne vjerujem ) . Obmanjuju kupce lažnim prezentiranjem proizvoda , a to se može uvrstiti u namjernu prijevaru i lažno oglašavanje . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4053 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4054 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Bilo je viška gvožđa, tajvanci naštancali kondenzatore i uvalili ih Seasonicu uz kafu ![]() S obzirom da se ovo napajanje neće koristiti za obaranje svjetskih rekorda u benchevima, ovi tajvanci unutra će sasvim pristojno odraditi svoj posao. Ne brinite, možda su ovi u Seasonicu vesla sisali, ali nisu čamce gutali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nema sreće dok ga ne uhvatiš i ne napraviš kakav opsežni test ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4058 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ne sviđa mi se kod tog Seasonica što su na testovima govorili kako je "dead silent", a to izgleda nije slučaj. Kod mojeg se čuje coil-whine čak i kad je komp ugašen. U zatvorenom kučištu iza stola je neprimjetno, ali nije 0dBA kako oglašavaju i za tih soma kuna očekujem da bude dead silent ![]() Strani forumi su puni (skupih) 80+ gold Seasonica koji zuje i cvrče, pasivnih i ventiliranih.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Upravo prekopavam internet u potrazi za odgovorima no ispada da bi moj Seasonic 520W GB uspjesno gurao dvije Gainward GTX660ti u SLI pa me to poprilicno pika. Unutra ostale komponente nebi povukle vise od 50W sve zajedno (SSD, HDD, 2x Noctua 140mm, 2x140mm ventovi), tako da ono mozda bi i islo bez problema. Svaka trosi (po nekakvoj srednjoj vrijednosti uzetoj sa review clanaka maloprije) oko 135W sto bi teoretski sve moglo funkcionirati. Sta cijenjeni forumasi misle?
![]() |
#4060 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
gura on i 4 ;=) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4063 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....3&postcount=25 Pa baš i ne bi.
![]() |
![]() |
#4064 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Prvo odgovor na gornji post, jer nekako mi je nebulozno napisati da bi guralo cetiri. Sorry, bezveze mi je uopce sagledati to kao nesto sto i u teoriji nemoze biti tocno. Wolverine pitam cisto da li je netko imao slicna iskustva, pogotovo sa tom navedenom grafickom, tim napajanjem, koliko ista mogu gurati po tom pitanju i slicno. Gledajuci stranicu iza linka koji si poslao ispada da proracun ne sljaka. Trebat ce nesto jace definitivno. Znam da smo pred puno godina gledali ekipu koja gura neke konfiguracije sa postavkama koje su jednostavno bile nesto sto nebi trebalo raditi. Vise sam isao na to sve skupa! ![]()
![]() |
#4065 | |
MiningMod
|
Kako i zasto bi ti trebalo jače? Citiraj:
Znam da ne bi, ali vazno je ono, bi guralo dvije bez problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Moderator
|
Garfield, a da ti jednostavno kupiš tu drugu karticu pa probaš? Ne kužim čemu toliko kompliciranja oko toliko jednostavne stvari. ![]() Bi li radilo? Bi Bi li bio glasan pod punim opterećenjem? Bi Hoćeš li učestalo vrtit Prime + Furmark? Sumnjam
![]() |
#4067 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
gamersko napajanje
Pozdrav ekipa! molio bih pomoć oko izbora napajanja. konfa: intel 3570K MBO Sapphire PURE Platinum Z77 HD 7950 2 harda gledam u FUTURI IT i za oko su mi zapeli OCZ.. 1. http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...=ocz-500w-mxsp 2. http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...d=ocz-550w-fty kako vam se čini? Možda nešto drugo iz future (tamo planiram uzet proc i matičnu pa gledam da mi sve tamo poslože) cijena da je do nekih 700 kn, ali glavno da je tiho i pouzdano.. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se da taj OCZ baš i nije tih. Pretraži malo ovu temu. Za tu lovu je bolje uzeti polumodularnog Seasonica 620W ili XFX 650W, a vjerojatno bi bili dovoljni i Seasonic 520W, XFX 550W ili Strider 600W.
![]() |
#4070 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Ne znam kako tvoja sisa,ali moja nema unutra cvrčka...ništa ne zuji niti proizvodi bilo kakve zvukove...mora da je riječ o pojedinim primjercima koji su malo "sfušani"... Btw...zvijer od napajanja u rangu do 400w,a k tome još bešumno...nisam pogriješio što sam ga zamijenio sa starim dobrim hx620 red ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Koja bi bila preporuka izmedu XFX Core Edition 550W i Corsair CX600m, koliko vidim XFX je kvalitetniji i ima dulju garu nakon kaj se rega na njihovim stranicama a Corsair je barem djelomjcno modularan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
XFX 550 Ne znam za koju konfiguraciju bi uzeo, ali imaš i XFX 450 za malo iznad 300 kn. S tim da ne možeš osobno preuzeti pa je obavezna dostava (35 kn) http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=052768001 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Sva XFX-ova napajanja radi Seasonic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Bok ljudstvo! Zanima me "system requirements" za ovu grafu koju ste mi nedavno preporučili i koju bih ovih dana uzeo, a razlog je moje smeće od napajanja, bar se tako može o njemu naći po forumu. Interesira me dali će ovo napajanje moć držat ovu grafu (za sada, dok ne uzmem nešto konkretnije!) ili prije uzimanja grafičke moram mjenjat napajanje?! Unaprijed hvala! ![]() A sada.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Promijeni napajanje obavezno. A mogao si popuniti Moj komp i reći s kolikim budžetom raspolažeš pa bi dobio konkretnu informaciju. Ako hoćeš dobro napajanje za malo para, od ovoga bolje nećeš naći. btw, slika je kriva i napajanje ne izgleda baš tako. Imaš negdje na prethodnim stranicama realne fotke tog napajanja.
![]() |
#4079 |
MiningMod
|
nema potrebe mijenjati napajanje, jer ta grafa ne vuce ni 50w i sasvim ok ce raditi i na tome kršu.... Ako hoces nesto bolje,kvalitetnije i jeftinije imas ovo Chicony HPA-350W |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Corsair cx 430M
Jel mi napajanje corsair cx430M dovoljno za gtx 470?Proc je na stocku! |
![]() |
![]() |
|