|
![]() |
#3961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#3962 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I kao što je rekao coconut, vadi to van što prije. Vidio sam kako odlaze matične, memorije, grafičke i diskovi kad ta napajanja probiju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
da MS (MS Industrial) u vlasništvu MSAN grupe, je hrvatski proizvod, donekle, jer se proizvodi u kini...Inače MS bi trebalo znaciti Made Special aka Made to be Special ![]() a MSI (Micro-Star International) Taiwan ali i oni proizvode u kini Dodje ti na isto ![]() ![]() On topic: Inace ta njegova konfa nemre povuci 150W, a napajanje daje barem 200...tako da mislim da ne bu problema. Al opet sve ovisi kakve si srece ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 05.02.2013. u 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() A oznaka MS što znači, zbilja nebi znao jer nikada nisam naletio na to. Uvijek kad vidim MS napajanje u kompu, sjetim se ovoga: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Premium
|
Tih JNC krama je bilo po hgšrotu i Eurotradeu. Ne sjećam se kad sam imao laganije napajanje od njih u rukama.
![]() |
#3967 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Šta mislite da li je ovo napajanje dostojna zamjena za Corsair HX520W? Jedino od jeftinijih nudi 5 godina garancije, a i kažu da Cooler Master ima odličan support. ![]() Cooler Master GX 550W 539,10 kn @ Portio 599,00 kn @ Links |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.corsair.com/en/media/cata...view_cable.png Nadalje, nije mi bas jasno, sa napajanjem dolazi 8 kablova, a na napjanju postoje samo 4 utora, znači 4 kabla su sama po sebi višak. I zadnja stvar, kolij je udaljenost od jednog do drugog sata priključka na kablu? Situacija je da imamo dva diska i spojili bi ih jednim kablom. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Premium
|
@srale7 Kad ga dobijem lijepu ću ga poslikati i staviti opis na onu temu gdje korisnici opisuju svoja napajanja. Njime mijenjam prastari Fortron 350PNF koji bi sigurno držao tu konfu, ali pati od manjka SATA konkektora pa bi morao stavljati molex->SATA adaptere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3971 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Antimićanin
|
Napisati ćeš pismo na ovoj adresi: www.vodovod.hr/uprava ![]() ![]() ![]() ![]() Čuj, roba rikava nakon garantnog roka, nije to ništa čudno. Imam doma 6-7 Gigabyteovih ploča koje su kihnule u 25.,26. ili 27. mjesecu nakon kupnje... i kaj sad? vlasnici istih kupili su nove. Tako da ćeš i ti vjerojatno kupiti onda i novo napajanje. Jedino ako iz protesta ne želiš koristiti računalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Premium
|
Nisi skontao druže. Pitanje je bilo zašto da kupim napajanje s 2 godine garancije, kad za skoro iste pare mogu kupiti napajanje s 5 godina garancije? XFX (2 years warranty) vs Cooler Master (5 years warranty) Zanima me zašto mislite da se XFX više isplati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Premium
|
Doregistracija se vrši na webu proizvođača što znači da u slučaju kvara nakon isteka naše garancije, crknuto napajanje (ili bilo koju drugu komponentu) šalješ o vlastitom trošku proizvođaču na RMA.
![]() |
#3976 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
@srale7 Mislim da ove slike s Corsairove stranice su photoshopirana napajanja ili neki prvi prototipi. Recimo na neweggu je to bolje prikazano. @The Man Za te pare nades bolja napajanja s isto tolko garancije i jos k tome modularna. @Svi Da li netko mozda zna, ima informaciju kada dolaze ostali CX modularni modeli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3977 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šta to vama točno znači bolje napajanje? I jedno i drugo napajanje imaju veoma jednostavan zadatak (da računalo opskrbljuju svježom strujom) i oba imaju 80+ Bronze certifikat. Što to točno dobijam ako uzmem XFX, a da je vrijedno 36 mjeseci života na rubu? Đe to ima? Nijesam našao niđe nešto slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Premium
|
Ma sve je to divno, krasno, bajno i sjajno, ali ja vjerujem u ono da se sve na struju prije ili kasnije pokvari, a kad se to desi onda volim imati warranty. Najgora stvar je kad ti se nešto pokvari i taj te kvar neplanirano opali po džepu. Gore od tog je samo toplo pivo usred ljeta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3981 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Opis za artikl je kontradiktoran. U naslovu piše da je to RS-550-ACAA-D3, za kojeg se službeno vodi da je Enhance Electronics, i koji ima 80 Plus Bronze, a u opisu pak piše RS-550-ACAA-E3, za kojeg se OEM vodi Seventeam i koji ima 80 Plus certifikat. Kolka je efikasnost u praksi trebalo bi stvarno vidjeti. Što se tiče mjerenja efikasnosti, ima tu više čimbenika koji mogu utjecati na krajnji rezultat. Čak i dok se čitaju rivjui, nije svejedno dal je napajanje testirano na 110V ili 220V. Rezultati efikasnosti, kroz cijeli spektar opterećenja će biti različiti, a fikasnost će biti veća u nas. ![]() Ja uopće ne bi imao dvojbu, već bi ostao na HX-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3982 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
The Man trolaš, kupi što te volja i ne znam koji vrag si onda uopce postao svoj post u ovaj podforum ako si toliko pametan i toliko se kuzis? kupi 60mj garancije, hebe mi se sam prestani mi zadavati glavobolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Čovjek je postavio normalno pitanje, po čemu je XFX bolji, odnosno zašto je Cooler Master lošiji? Odgovor tipa 'kupi xfx jer je bolji' nije baš zadovoljavajuć. Ja iskreno nisam neki pro kad su napajanja u pitanju ali zato ni ne odgovaram drugim na njihove postove ako ne znam objasniti po čemu je nešto bolje. Ako CM ima 5 god. onda je to velika prednost i po meni bolji izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Premium
|
Objašnjeno je previše puta zašto XFX, Seasonic, Corsair ovakav/onakav ili nešto drugo. S obzirom da je napajanje komponenta koja degradira s vremenom, onda je puno bitnije da se zna što je točno unutra nego koliko garancije ima. Za 3 godine nekog osrednjeg Chiefteca, Fortrona, Tagana isl. tak možeš baciti jer su mu se kondenzatori "digli". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Guest
|
Nitko tebi ništa ne garantira, u tome je i stvar, sve može krepati već trećeg dana, e sad, netko se može držati branda ali ja se radije držim pismene garancije, jedino je to prava garancija. U svakom slučaju nek' svatko sam odvagne između dotična dva napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Moram se ispraviti ,moja reakcija kod izvornog komentara je bila malo prenagla,napajanje nije loše,jače je od starog cx 400 koji je bio pila,isto tiho,3 godine gare i modularno ,tako da za 370kn nema boljeg kod nas. Naravno da ima mana ,al opet ne košta 600kn! idealno za manju konfu! Da ,ako imaš dva diska bez brige češ ih spojiti jer su diskovi vjerojatno blizu jedan drugog.Samo budeš morao koristiti i drugi za pržu (ako ju imaš),pa za grafičku ,i opet ti je gužva ,a pošto su kablovi plosnati ,još ih je teže pospremiti nego slivane! nadam se da sam pomogao! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 05.02.2013. u 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Zadaje ti glavobolje? ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mah, isto ko' da se kupuje zena, pa je vazno hoce dobro izgledati samo prve dvije ili pet godina.......... nije niti XFX (zapravo jel, sisa), niti CM, niti Corsair, niti bla bla bla - srot napajanja. jedino ako cete ih drzati nategnutima na 90% ili vise raspolozive snage, e to ih bude ubijalo. negdje sam citao da proizvodaci inace i rade napajanja za koja, po snazi, ocekuju da ih korisnici iskoristavaju u najboljem rangu - od 40 do 60%. a tu je i najbolja efikasnost, naponi ne padaju itd itd. covjek zapeo za garanciju i neka kupi taj CM. ima tko misljenje da je doticni CM - los? ne, jer nije. ima boljih ok, neka ima....... ali ima i gro losijih. isto za kondenzatore je netko spomenuo, naotvarao sam se podosta napajanja, onima koji su otisli kondenzatori su iz poznate grupe MS, Linkworld, JNC, LC power i ostali srotovi. prakticki rijetko koji brand nakon 5 ili vise godina je imao lose kondenzatore. kvragu, imao sam seasonica od 200W iz 1998-e, napajanje iznutra kao novo ![]() stoga - ako je covjeku vazna garancija, neka uzme CM ili neki Corsair. EOD od mene.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|